Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
SKSJa oglądałem w chuj filmów jak byłem młody, teraz jak się uda w weekend obejrzeć jeden z żoną i nie zasnąć w połowie to jest sukces.

Nie podpowiadaj imsrebrna surferzyca
teraz to już tylko czekam na reboot lotra z gandalficą

tak, przejęli całą serię jakiś czas temu i nowy Bondy od Amazona będą. Dobra wiadomość (przynajmniej dla mnie, bo jestem turbo fanem), że reżyserem będzie Denis VilleneuveNowego Bonda będzie kręcił Amazon?
Na film dopiero idę w poniedziałek więc proszę w razie czego bez spojlerów!!!srebrna surferzyca
teraz to już tylko czekam na reboot lotra z gandalficą

Chociaż jak dla nie obsada fantastyczniej czwórki i tak jest bardzo pozytywnym zaskoczeniem jak na obecne czasy.Był już ktoś na nowej Nagiej Broni? Jak wrażenia?
Średnio, średnio. Myślałem, że będzie lepsze.Byłem na.
![]()
Oddaj jÄ | Film | 2025
Oddaj jÄ (2025) Bring Her Back - Historia rodzeÅstwa, które odkrywa przerażajÄce rytuaÅy w odosobnionym domu ich nowej matki zastÄpczej.www.filmweb.pl
![]()
upośledzone toBył już ktoś na nowej Nagiej Broni? Jak wrażenia?
upośledzone to
humor na poziomie:
(pytanie o zmarłą żonę Drebina) -how did she passed?
-oh, great, 40 yards, curved ball...
Dużo groteskowych sytuacji, jeszcze głupszych dialogów, kilka mrugnięć okiem
Trudno się czasami nie zaśmiać, kiedy głupota aż się wylewa z ekranu, ale to jak śmianie się z upośledzonego brata, który w trakcie przyjęcia rodzinnego na 30 osób, przy wspólnym stole zaczyna sobie wkładać rękę do dupy i smaruje chleb gównem. Hehehe... ahh ten mały głupek
Niekoniecznie mój typ humoru, ale ogólnie jest raczej poprawnie.
+ no i pojawiają się gościnnie chłopaki z UFC
![]()
Naga broÅ | Film | 2025
Naga broÅ (2025) The Naked Gun - Tylko jeden czÅowiek ma szczególny zestaw umiejÄtnoÅci... aby dowodziÄ policyjnÄ jednostkÄ specjalnÄ! Porucznik Frank Drebin Jr. podÄża Åladami ojca w komedii...www.filmweb.pl
ale to jest właśnie typ humoru jak w starych częściach. Tak jak np scena z trailera "please take a chair" i Pamela zabiera krzesło ze sobą szurając po podłodze. Wiadomo, że czasami jest trochę żenująco, ale tak ma być. A jak gra Neeson? Jak Leslie z poważną miną przez większość czasu?Dobrze wypadł jako syn ojca swego, a z racji na swój głos wypada jeszcze "poważniej".A jak gra Neeson? Jak Leslie z poważną miną przez większość czasu?

Zwracam tylko uwagę, że coś tak głupiego i żenującego nie zawsze musi trafić ze swoim fenotypem w każdy rodzaj odbiorców
Czyli rozumiem, że jak lubiłem poprzednie części to tutaj nie będę zawiedziony?

A nawet o Meksyk zachaczyZ tego co widzę Odyseusz będzie podróżował do Afryki i do Indii.
![]()

10 lat drogi szukał, to i daleko dopłynął. Gdyby to tylko o morze śródziemne chodziło to w 10 lat to chyba kajakiem by się sprawę ogarnęło.Z tego co widzę Odyseusz będzie podróżował do Afryki i do Indii.
![]()
postać z wręcz mityczną potęgą, pożeracz planet, zdolny walczyć z najpotężniejszymi bytami w uniwersum nie pokazał absolutnie nic prócz idiotycznej mimiki oraz został tak absurdalnie unieszkodliwiony że aż mi się go szkoda zrobiło (ja wiem że w komiksach tłumaczyli jego wahania siły głodem ale bez przesady T_ T )
Ponoć zakończenie wyrywa z kapci.Weapons
Ale się dobrze bawiłem. Po tym filmie każda nowa produkcja Zacha Creggera (nawet nowy Resident Evil, który będzie jego następnym filmem) automatycznie trafia na moją listę zainteresowania. Dawno nie oglądałem horroru gdzie było tyle różnych sposobów straszenia. Jest dużo niepokoju i dziwności, są prostsze jump scare'y i sporo czarnego humoru. Na plus też ciekawi, niejednoznaczni bohaterowie. Polecam sprawdzić, ale koniecznie w ciemno.
8/10
No, pod koniec filmu zaczyna się jazda bez trzymanki. Wtedy jest też najwięcej absurdalnego momentami czarnego humoru, który wcześniej pojawiał się subtelniej w pojedynczych scenach. Zakończenie raczej nie każdemu się spodoba nawet jeśli do tego momentu film jako całość się podobał.Ponoć zakończenie wyrywa z kapci.