Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

On to musiał na tej wyspie Epstaina kąpać się w krwi 10latkow xDTomciu wiecznie mlody...![]()
nowy z kunu rewersem
"Lalki do jebania" Bolesława Falusa

Rodzinny klasyk mi się przypomniał. Mój ojciec do mojego ciotecznego brata:
Co to jest kurwa cioteczny brat?Rodzinny klasyk mi się przypomniał. Mój ojciec do mojego ciotecznego brata:
-Wojtuś co tam czytasz?
-Lalkę
-O tej Kurwie?

Kolega se podmieni na kamrat!Co to jest kurwa cioteczny brat?
Braterstwo bycia ciotą czy jaki chuj?
![]()
Co to jest kurwa cioteczny brat?
Braterstwo bycia ciotą czy jaki chuj?
Kuzyn jest kuzyn a ciota jest ciotaNie zna się polskiego?
Może jakiegoś żabijadziego kuzyna się zachciewa?

Polanie żydków tak wycyckali, że nawet synagogę im na basen przerobili. Tutaj żydki byly pod butem, nie to co w ŁodziZ racji jednej z najstarszych gmin żydowskich w Polsce w Poznaniu nie jest czasem:
ben dod – bnej dodim
Brat cioteczny mówią tylko ruskie onuce. Nawet na ukrainie (czy to wrocławskiej, czy tej bieszczadzkiej) mają kuzaja, jak ludzie
View attachment 125240
to france się od Polaków nauczyły jeść sztućcami, nie srać doCzyli w dawnym zaborze ruskim, czyli tym w którym posługiwano się językiem słowiańskim mówią jak Słowianie - brat cioteczny, pod pruskim i austriackim butem nauczyli się obco brzmiącego, francuskiego kuzyna.
to france się od Polaków nauczyły jeść sztućcami, nie srać dopaczkomatukominka i mówić kuzaj na kuzaja a ruski nazwożone gdzieś znad Oki gawarią tak jak ich matuszka nauczyła, bo polskiego to za bardzo nie panimają
Przecież to pizda, a nie skoczekjak predator taki cwany to niech przyjdzie w niedzielę na żyletę
![]()
![]()
Nowokaina | Film | 2025
Nowokaina (2025) Novocaine - Kiedy dziewczyna jego marzeń zostaje porwana, mężczyzna nieodczuwający fizycznego bólu zamienia swoją rzadką przypadłość w nieoczekiwaną przewagę w walce o jej...www.filmweb.pl
Chwilami dobrze posrane![]()