Roshi
Roshi
Tylko z Urbanem. To jest prawilny Dredd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko z Urbanem. To jest prawilny Dredd
Obejrzałem sobie jeszcze raz Northmana i mocno go nie doceniłem za pierwszym razem. Musiałem być jakiś nietrzeźwy wtedy :)
Co prawda teraz w innych warunkach go oglądałem i jak się skupiłem to nawet zakończenie nabrało sensu![]()

Nie, horror kaszubskiKino niemieckie ?

Coś polecasz oprócz tych biednych istot? Pójdę jeszcze na chłopca i żurawia, rzadko się zdarza obejrzeć w kinie coś ze Studia GhibliCiekawie będzie na tych Oscarach coś czuję, bo jak kiedyś BAFTA i Oscary się w sumie powtarzały, tak od 2014 roku nagroda dla najlepszego filmu powtórzyła się tylko… raz
2010 (The Hurt Locker)
2011 (The King’s Speech)
2012 (The Artist)
2013 (Argo)
2014 (12 Years A Slave)
2021 (Nomadland)
W sumie nie zdziwiłaby mnie wygrana Biednych Istot, ja ten film i tak faworyzuję spośród nominowanych.
We wtorek jeszcze idę na Strefę Interesów, jedyny który mi został do obejrzenia z głównej kategorii Oscarowej. Czuję, że będzie mocny tytuł.

Nie, na premiere KurwiuA co będzie tylko jeden seans?![]()

Wiadomo, 29.02 idęBilety juz kupione na Diune 2?![]()
Coś polecasz oprócz tych biednych istot? Pójdę jeszcze na chłopca i żurawia, rzadko się zdarza obejrzeć w kinie coś ze Studia Ghibli![]()
Czekam na recenzjeWiadomo, 29.02 idę
Mnie trochę Chłopiec i żuraw zawiodło. Spodziewałem się chyba czegoś lepszego.
Z innych nominowanych do Oscarów to na pewno ten Czas Krwawego Księżyca, dobrze się to ogląda i jak początkowo myślałem, że będę to musiał dzielić na dwa seanse, tak poszło bez żadnego problemu w całości i uważam, że jest jednym z mocniejszych w tym roku. Oppenheimer wiadomo, że mocny. Oprócz tego bardzo dobre historie w Past Lives / The Holdovers / Anatomy of a fall. Zdecydowanie nie p odeszły mi mocno natomiast American Fiction/ Maestro i Barbie.
ja troche pozniej przy dobrych wiatrach.

Takashi Miike - kocham tego chorego pojeba.![]()
Gra wstÄpna | Film | 1999
Gra wstÄpna (1999) Ôdishon - Aoyama, wdowiec, postanawia ożeniÄ siÄ po raz drugi. Jego kumpel z pracy, siedzÄcy w branży filmowej, pragnie mu pomóc. Wpada na pomysÅ, aby zorganizowaÄ...www.filmweb.pl
Coś dla fanów japońskich chorych fantazji.
Kiri Kiri Kiri Kiri Kiri Kiri![]()
Jaki inny pojebany film tego reżysera polecisz?Takashi Miike - kocham tego chorego pojeba.

Praktycznie wszystko, chociaż Gra wstępna w TOP5Jaki inny pojebany film tego reżysera polecisz?![]()
13 assassins, ale to jest świetny filmPraktycznie wszystko, chociaż Gra wstępna w TOP5
A tak na szybko:
Ichi The Killer
Visitor Q
13 Assassins
Dead or alive
Lesson of the Evil
13 assassins, ale to jest świetny film
dorzuciłbym jeszcze Ace attorney