Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Podejmie sie ktos obejrzenia, to ogarne to wybitne dzieloDziś o 20 na TVP Kultura "Germinal" z 1993 na podstawie Zoli.
Rarytas, film prawie niewyświetlany w Polsce, pewnie z powodu socjalistycznego przesłania, bo w końcu opowiada o walce ruchu robotniczego. Naturalistyczne, widowiskowe, brutalne kino.

Ogarnij lepiej w tej wersjiPodejmie sie ktos obejrzenia, to ogarne to wybitne dzielo![]()

Podejmie sie ktos obejrzenia, to ogarne to wybitne dzielo![]()
Tym razem odpuszczam za długie dla mnie nie wysiedzę. Obejrzę w domuIdziecie Kurwie na nowego Scorsese?![]()

Helios Dream leniwcu i wylezysz te trzy i pol godzinyTym razem odpuszczam za długie dla mnie nie wysiedzę. Obejrzę w domu![]()

Ta… prędzej tam usnęHelios Dream leniwcu i wylezysz te trzy i pol godziny![]()

To nie pomaga na hemoroidyHelios Dream leniwcu i wylezysz te trzy i pol godziny![]()

W pt na 19 idę. Wlasnie zamówiłem bilety.Idziecie Kurwie na nowego Scorsese?![]()

Powiedz że o miłości....W pt na 19 idę. Wlasnie zamówiłem bilety.
Ale stara juz mi zrzędzi, ze za dlugi film to jest, a jedyne co o Nim wie to trailer, który jej wysłałem.
![]()

Bo jest. O miłości do szekla.Powiedz że o miłości....![]()
Namów ją na miłośćBo jest. O miłości do szekla.

Idą na ScorseseTo idą albo na film albo do kina
![]()

Wlasnie
Powiedz
albo
Scorsese

Czyzbys zjadl grzyby i sie nie podzielil?

mloda i dorosla...Zrobiliście mi smaka. Chyba dziś wjadą grzyby. W Bieszczadach zbierane oczywiście
W Sobotę.Idziecie Kurwie na nowego Scorsese?![]()
Czekam na recke, przy dobrych wiatrach tez pojde w weekend. Bolzga w strachuW Sobotę.

Czekam na recke, przy dobrych wiatrach tez pojde w weekend. Bolzga w strachu![]()

dokladnie tak. i zapas zarciaKurwa 3,5h jak to wysiedzieć.. pozostaje sala dream![]()

Kurwa 3,5h jak to wysiedzieć.. pozostaje sala dream![]()