Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapytaj współudziałowca...Z Netflixa jakiś dobry Thriller, kryminał, akcja? Poza mainstreamem, bo raczej obejrzane

On sam wiesz gdzieZapytaj współudziałowca...![]()
podbijam.nowe halloween już ktoś widział? wybieram się w sobotę, ale trochę się cykam.
A flagę wbił? Bo coś kojarzę burzę o to...2. Armstrong wylądował na Ksìężycu.
Flaga była wbita, ale w filmie nie było pokazane , kto wbił.A flagę wbił? Bo coś kojarzę burzę o to...
Pewnie kto inny...nie było pokazane , kto wbił.
Dzięki ale poczekam na opinię Eddiego Bravo, kto jak kto on się zna na lotach kosmicznych.1. Film mocny skurwiel
2. Armstrong wylądował na Ksìężycu.
3. Film oceniam na 9/10
4. Klimat fajny i świetna rola Goslinga.
Sam byłem W kinie....więc mogłem sobie głośno komentować niektóre momenty. Fajnie pokazany klimat lotów kosmicznych=za chuja bym do rakietki nie wsiadł,no way!
Minimalistyczny film,ale szybko te 2 godziny zleciały. Widok powierzchni Księżyca
Polecam
Mój stary był. Ale nie gadałem z nimKtoś widział nowego Koterskiego?
Może @listonosz gadał?Mój stary był. Ale nie gadałem z nim
Gadał. Ponoć niby komedia,ale się ktoś wiesza też i coś z psem pojebane akcję są.Może @listonosz gadał?
1. Film mocny skurwiel
2. Armstrong wylądował na Ksìężycu.
3. Film oceniam na 9/10
4. Klimat fajny i świetna rola Goslinga.
Sam byłem W kinie....więc mogłem sobie głośno komentować niektóre momenty. Fajnie pokazany klimat lotów kosmicznych=za chuja bym do rakietki nie wsiadł,no way!
Minimalistyczny film,ale szybko te 2 godziny zleciały. Widok powierzchni Księżyca
Polecam

Byłem na Klerze i chyba nigdy nie przekonam się do tego ciężkiego, patologicznego klimatu filmów Smarzowskiego.
Idealnym podsumowaniem całej jego kinematografii to:

Zabójcy bażantów - widziałeś?Polećcie jakiś mocny thriller/kryminał. Taki, żeby trzymał w napięciu od początku do końca, z niebanalną historią.
P.S wiekszosc znanych widziałem
Nie, od dawna się przymierzam, ale zawsze powstrzymywała mnie myśl, że będzie średni, ale w sumie spróbuje :DZabójcy bażantów - widziałeś?
Dobry jest w chuj!Nie, od dawna się przymierzam, ale zawsze powstrzymywała mnie myśl, że będzie średni, ale w sumie spróbuje :D
Zostawiam na jutro, dzisiaj PachnidłoDobry jest w chuj!
POLECAJKA!
Wszystkim fanom durnych filmów z lat 80-tych polecam
Killer Klowns from Outer Space (Mordercze Klauny z Kosmosu)
Produkcja 11/10
Zachęcający tytuł, na pewno sprawdzę.Klasyka. Piewszy raz na Polonii 1 oglądałem. Ponoć w planach jest remake czy sequel tego i jeszcze Bloba.
Ja ze swojej strony polecam Niesamowitą podróż fakira, który utknął w szafie. Bardzo pozytywny film.
Bylem, niezly film. Sa smieszne momenty ale jak to w filmach Koterskiego jest to smiech przez lzy. Niesie za soba glebsze przeslanie. To dramat nie komediaKtoś widział nowego Koterskiego?
Widziales Labirynt z Hugh Jackmannem?Polećcie jakiś mocny thriller/kryminał. Taki, żeby trzymał w napięciu od początku do końca, z niebanalną historią.
P.S wiekszosc znanych widziałem