Comber
UFC Middleweight
nie znamDokończ zdanie Shit River to...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie znamDokończ zdanie Shit River to...

jest śledztwo?? Nie kumam, rozwiń.
jest śledztwo?
Targam.No w pewnym sensie jest. Nie chcę spojlerować bo ten film ciężko opisać bez spojlerów. Najlepiej chyba powiedzieć że mówi o jednej historii, która jest opowiedziana według różnych scenariuszów.
O złe filmy nie proszę. Wind Ri...Targam.
Wjeżdżam IDM'em. Ale lekko, tylko na 4 połączenia. Zostawie coś dla innych

Znajcie łaskę lugaskaWjeżdżam IDM'em. Ale lekko, tylko na 4 połączenia. Zostawie coś dla innych![]()

:/Wjeżdżam IDM'em. Ale lekko, tylko na 4 połączenia. Zostawie coś dla innych![]()
Od dawna jest dobra wersja. Tylko krzaczki są. Ale wiele to nie przeszkadza, bo polskie napisy zasłaniają. Swoją drogą do dzisiaj nie obejrzałem do końca![]()
Pamiętam jak na vhs'ie się to wciągało. Lundgren wtedy to był gość.Najpierw Wind River, teraz It, gdzieś Ty się wychował? Myślałem, że jak Green Room i Bone Tomahawk Ci się spodobały to będą z Ciebie ludzie, ale niestety leci Ignore. Na razie na tydzień, może przez ten czas się poprawisz.
Właśnie na TV4 leci Dark Angel z Lundgren - łezka w oku się kręci "Przybywam w pokoju" xD
Napisy dobre? film dostepny jest online ale ludzie narzekaja na niedopasowane napisy....
@ComberNapisy dobre? film dostepny jest online ale ludzie narzekaja na niedopasowane napisy....
Napisy dobre? film dostepny jest online ale ludzie narzekaja na niedopasowane napisy....
Po prostu jestem bardzo inteligentny i gówna mi nie wciśniesz, a Ty lecisz za opinią tłumu.Najpierw Wind River, teraz It, gdzieś Ty się wychował? Myślałem, że jak Green Room i Bone Tomahawk Ci się spodobały to będą z Ciebie ludzie, ale niestety leci Ignore. Na razie na tydzień, może przez ten czas się poprawisz.
Właśnie na TV4 leci Dark Angel z Lundgren - łezka w oku się kręci "Przybywam w pokoju" xD
Nie mogę rozpakować. Taki błąd mi wyskakuje

Bardzo dobreNie mogę rozpakować. Taki błąd mi wyskakuje

Po prostu jestem bardzo inteligentny i gówna mi nie wciśniesz, a Ty lecisz za opinią tłumu.

Cicho, bo jeszcze nie pobrałemBardzo dobre
Chociaż trochę mała prawdziwość, bo nikt nie wstawia jaki błąd wyskakuje

Działa, ale nie ma polskiego dublingu. To na minusBardzo dobre
Chociaż trochę mała prawdziwość, bo nikt nie wstawia jaki błąd wyskakuje

BdbNapisy dobre? film dostepny jest online ale ludzie narzekaja na niedopasowane napisy....
Conor McGregor Notorious
KLIK
https://tb7.pl/pobierz/c496b05ff943...50.PL.REMASTERED.720p.BDRip.x264.AC3.MiNS.mkv@Cactus Rashomon (1950) ogarniesz? może być ten remaster 720p z lektorem
Codziennie dostaję 30 giga transferu. Kumuluje się max. do 90GB (60 na xt7 i 30 na tb7). Jak się zdarzy, że była jakaś gala i ktoś chce kilka sezonów serialu to potrafi zlecieć cały@Cactus
Z ciekawości, ile masz tego transferu dziennie, że cohonesowa gawiedź potrafi wyssać do końca ?![]()