Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Od dawna jest dobra wersja. Tylko krzaczki są. Ale wiele to nie przeszkadza, bo polskie napisy zasłaniają. Swoją drogą do dzisiaj nie obejrzałem do końca:mamed:

Najpierw Wind River, teraz It, gdzieś Ty się wychował? Myślałem, że jak Green Room i Bone Tomahawk Ci się spodobały to będą z Ciebie ludzie, ale niestety leci Ignore. Na razie na tydzień, może przez ten czas się poprawisz.

Właśnie na TV4 leci Dark Angel z Lundgren - łezka w oku się kręci "Przybywam w pokoju" xD

Last edited:
Najpierw Wind River, teraz It, gdzieś Ty się wychował? Myślałem, że jak Green Room i Bone Tomahawk Ci się spodobały to będą z Ciebie ludzie, ale niestety leci Ignore. Na razie na tydzień, może przez ten czas się poprawisz.

Właśnie na TV4 leci Dark Angel z Lundgren - łezka w oku się kręci "Przybywam w pokoju" xD
Pamiętam jak na vhs'ie się to wciągało. Lundgren wtedy to był gość.

Po prostu jestem bardzo inteligentny i gówna mi nie wciśniesz, a Ty lecisz za opinią tłumu.

Back