Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobra to co polecacie z tego roku? Artur, Shot Caller obejrzane. Najlepiej jakiś thriller, kryminał, akcja, sensacja?
jak dla mnie green room po prostu strasznie hujowe ;) moze loganZ tego nic xD Green Room sobie zobacz.
jak dla mnie green room po prostu strasznie hujowe ;) moze logan

o czym to? bez spoilerów.
ale ja to rozumiem, wyjebałem z filmwebu wszystkich "znajomych" którzy dali poniżej 6![]()
uuu, targam.A taki Nazi-survival![]()
niskobudzetowy film jakich setki jak dla mnieo czym to? bez spoilerów.
taaa, chujnia jest, sprawdzilem. Masz inny linkZaraz sprawdzę na laptopie, bo używam go tylko do ściągania filmów, czasami pracy i wyciągania orzecznictwa z lexa albo legalisa dla gangsterów z Cohones.
Ten znacznie lepszy ok. 2mb/s. Dzieki wielkie.taaa, chujnia jest, sprawdzilem. Masz inny link
http://ujeb.se/ob5cN
niskobudzetowy film jakich setki jak dla mnie

Orientuje się ktoś co z premierą w Polsce ? Niby europejska była 4 sierpnia ale nie mogę znaleźć nigdzie żadnych informacji, światowa przewidywana jest na pojutrze i mam nadzieję, że wtedy w końcu się pojawi. Czekam na ten film jak pojebany
Wyszły polskie napisy do Jawbone, jeszcze raz polecam - kapitalny film o boksie, bez cienia fałszu i efekciarstwa. Prawdziwy do bólu, z fenomenalnym grą aktorską Johnny’ego Harrisa (również autora scenariusza).
Plus świetny OST
SPOILER ale muzy można posłuchać :D
ja ponownie sie nie zgadzam, chociaz wytrzymalem tylko 40 min, ale to moje zdanie, jak dla mnie slaby film ;)
Żartujesz chyba, co:P? Zawsze mnie zastanawiały tego typu spontaniczne decyzje, jakby kliknięciem można było wymazać fakt, że się kogoś poznało/zna :D No offence.
ale ja to rozumiem, wyjebałem z filmwebu wszystkich "znajomych" którzy dali poniżej 6![]()
poprosiłbym amok raz jeszcze ;) bo linki wygasły
Łap:poprosiłbym amok raz jeszcze ;) bo linki wygasły