Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

@Cloud to zombie trzeba zobaczyć
"Poster do francusko-hiszpańskiego horroru "Oasis of the Zombies". Zombie wyłażące z ziemi, swastyki, czołgi na drugim planie i skąpo odziany tyłek na pierwszym - trudno byłoby zmieścić więcej pulpy na jednym plakacie."
11953093_903419363070102_59417898187616134_n.jpg

Jest wersja 720p od PSiG.

Pikseloza na maxa. To wyglada slabo juz w takim okienku, a co dopiero na calym ekranie.

Film mial dobre opinie wiec od bied mozna kupic plytke dvd za 25 zl w empiku czy tam teraz chyba z wyborcza daja.

W ogóle fajne dzisiaj, a w zasadzie wczoraj, relki wyskoczyły. a

Self.less.2015.1080p.WEB-DL.AAC2.0.H264-RARBG
Straight.Outta.Compton.2015.1080p.HC.WEBRip.x264.AAC2.0-FGT (koreańskie suby, ale na dole ekranu, pod filmem)

San Andreas piękny film-uwielbiam jak twórców i grafików komputerowych ponosi fantazja przy takim obrazie:)

W ogóle fajne dzisiaj, a w zasadzie wczoraj, relki wyskoczyły. a

Self.less.2015.1080p.WEB-DL.AAC2.0.H264-RARBG
Straight.Outta.Compton.2015.1080p.HC.WEBRip.x264.AAC2.0-FGT (koreańskie suby, ale na dole ekranu, pod filmem)

Widze, ze Zipper jeszcze wyszedl. Nie ukrywam, ze poza Cersei (ktora, tym razem sie pokazuje bez CGI czy dublerki) do filmu zacheca mnie tez Alexandra Breckenridge (Walking dead, AHS).

Doggy style z Breckenridge + sterczące sutki Cersei w Zipper skłoniły mnie do rozmyśleń i napisania tego posta.

Last edited:
Trochę się uśmiałem na San Andreas. Amerykańska sztampa w 100%. Klimat filmów klasy B. Rewelacyjna gra aktorska i dialogi sprawiają, że można pomyśleć że to parodia.
"- Co teraz zrobimy..? (tu The Rock myśli) - Uratujemy naszą córkę" albo "-co teraz? (tu The Rock myśli i pojawia się amerykańska flaga) - teraz to dobudujemy" lol

Back