To nie myśl bo Ci nie wychodzi :DTeż myślałem że każdy to widział, ale potem porozmawiałem z @Grzechu i troche zgłupiałem :D
No nie widziałem no co mam zrobić? Przecież nie obejrze nagle :P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie myśl bo Ci nie wychodzi :DTeż myślałem że każdy to widział, ale potem porozmawiałem z @Grzechu i troche zgłupiałem :D
co takiego popierdolonego w tym Sygnał @halibut ?
Lepiej sobie zobacz serial (wiem zły wątek) Black Mirror - szczególnie 1 sezon.Absurd. Ludzie poprzez sygnal w TV dostaja czegos w rodzaju halucynacji po LSD
U mnie jest troche inaczej, film jest albo fajny, albo chujowy ;DHmm, chyba nie. Nie mam też ulubionego filmu. Chcesz to zaproś mnie na filmwebie by zobaczyc jakie filmy jak ocenilem. Szukaj gatunkami, i u mnie wysoka ocena to 7 już. Ale i 6 to swietne kino czasem u mnie. Masz w czym wybierac, troche filmów ocenione.
http://www.filmweb.pl/user/Hildefix
Ostatnio pod każdą oceną staram sie dać jakiś komentarz krótki.
U mnie jest troche inaczej, film jest albo fajny, albo chujowy ;D
Chłopaki obejrzyjcie Łowca Jeleni - wtedy pogadamy :P
to był genialny film. 100 lat go nie widziałem ;)Leci Sok z Żuka!
O tej godzinie to zmierzch powinien leciec :PDzien żywych trupów na filmboxie leci ;)
Dzien żywych trupów na filmboxie leci ;)
7/10Świt Żywych Trupów.
De Behandeling. To nie jest romans.Polecicie coś fajnego z Belgii?, może być romans :O
Dzis ogladalem o ptaku film znczy sie golebiu belgijskiDe Behandeling. To nie jest romans.
Polecicie coś fajnego z Belgii?, może być romans :O
Polecicie jakiś dobry kryminał? W miarę świeży rocznikowo.
Widziałem, świetny film.La isla mínima
Nie świezy ale The Mystic River, Clinta na podstawie Lehane'a miażdzy. (książka oczywiście lepsza :P )Polecicie jakiś dobry kryminał? W miarę świeży rocznikowo.
Ty kurwa wstydu nie masz. @Jakub Bijan nie sprzedawaj mu konsoli! On ją zbruka!Dam w spoilerze link, by nie było.
E tam, lubisz przecież dobre kino.Ty kurwa wstydu nie masz. @Jakub Bijan nie sprzedawaj mu konsoli! On ją zbruka!
Bana możesz dostać jak będę miał zły humor a nie przez jakieś wymyslone przez Ciebie prawo zboczeńcu!Skoro youtube to ma to nie mogę dostac bana @Grzechu , takie mamy prawo!