Fight Mode

Ładny hajs tam jest. Szkoda, że to boks, bo mało mnie interesuje ta dyscyplina obecnie.

Szkoda, że nie ma w Polsce z takim budżetem organizacji K-1

Slowność Jurkowskiego jak tych wszystkich zawodników MMA.

Oni niczym się nie różnią od freak fighterów

a to Borek nie odszedł z gromdy przypadkiem właśnie przez Stanowskiego, jak jeszcze byli wszyscy w kanale sportowym ?
Niee, Borek odszedł po tym słynnym trailerze "kurwa zawsze będzie kurwą", bo zrobiła się nagonka. Krzysiek miał obiekcje do promowania tego i swojego nazwiska na ściance. Teraz jak widać przy innych wlodarzach i braku przestępczej otoczki wszedł w projekt.

Panowie pytanie odnośnie walki cyganki z Czyżewską. Myślicie, ze to jakas ustawka bo jak patrzę na te kursy to ciezko mi uwierzyć żeby był tak wysoki kurs na Kusz. Czyżewskiej boks jest fatalny, a ta Kusz całkiem przyjemnie boksuje plus jest twarda nie położy się po pierwszym ciosie. 4,30 kurs na Kusz to złoto tylko czy Ksw puściło by Czyżewską wiedząc, że może przegrać.

Panowie pytanie odnośnie walki cyganki z Czyżewską. Myślicie, ze to jakas ustawka bo jak patrzę na te kursy to ciezko mi uwierzyć żeby był tak wysoki kurs na Kusz. Czyżewskiej boks jest fatalny, a ta Kusz całkiem przyjemnie boksuje plus jest twarda nie położy się po pierwszym ciosie. 4,30 kurs na Kusz to złoto tylko czy Ksw puściło by Czyżewską wiedząc, że może przegrać.
Jeśli masz przekonanie że Kusz jest lepsza boksersko to stawiaj pieniądze. Nigdy nie zakładaj ustawki (mimo, że takie się zdarzają).

Back