Sztos, daj mu styl do tempa i będzie hulał. Ten Arias to też niezły traf. Ta Fifa w ogóle zdecydowanie się różni od 18, tempo teraz ma inne znaczenie i dużo lepiej wychodzą dośrodkowania, na napadzie warto mieć gościa co potrafi jebnąć ze łba.
W sumie oprócz strzałów i nazwiska to nic ciekawego. Zobaczymy jak będzie sobie radził. Liga włoska jaknck roku od 14 chyba. Cuadrado robi niezły rozpierdol na prawej stronie
Ja tam gram liga angielska. Z paczek lepsze trafny to Sterling, Mahrez, Sommer if, Gnabry, Jorginho, Stones Laporte (obaj niestety tempo poniżej 70). Ktoś z pary Sterling, Mahrez zostanie sprzedany ale to podejmę decyzję jak zagram coś nimi. Ceny i tak idą w górę, do tego mam kilka karta na liście, na których napewno zarobie. Mam jeszcze z 3 paczki, które otworzę jak będą już karty OTW
Wylosowałem jeszcze Edersona. Teraz chodzi po 30k, sprzedawać czy czekać? W sumie wyjebałem się z kasy troche i nie mam jak robić kolejnych sbc jeśli go nie sprzedam. Van Nistelrooy już 100 więcej niż wczoraj.
No tak też myślę więc narazie jestem ujebany do piątku. Mam 250 monet i jakieś gówna które się nie chcą sprzedać.
4 składy zbudowałem i w zależności od kasy jeden z nich będę budował https://www.futbin.com/community/user/mateusz19191010/squads/builder
Co do Anglii to na lewą obrona brałbym Van Anholta. I nie brałbym Seriego staty dobre ale 167 cm wzrostu.
W ultinate gram od 14 jak tylko kupiłem ps4 inw zadnej edycji nie trafiłem tyle co teraz, a premiera dopiero jjtro.
Aż zrobiliście mi ochotę na zakup konsoli. Ostatnio grałem w Fifę 14 albo 15 na Xboxie 360. Co polecacie teraz Xbox czy ps? Czy dobrze rozumiem że mając konsole mogę korzystać z tv jako Smart tzn przeglądać na nim neta, oglądać YouTube?