Endrju Golara
WSOF Light Heavyweight
Czy na tym etapie możliwa jest całkowita wymiana składu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czy na tym etapie możliwa jest całkowita wymiana składu?

Ja jeszcze poczekam ale już żałuję że go kupiłem, jakoś pod skórą czuję że chuj z tego będzie, ten balon był za bardzo pompowany, nie sprawdzi się w LFC.Sprzedałem Isaka bo śmierdzi flopem, miło by było jakby jeszcze Wirtz okazał się niewypałem i wyszło by że Liverpool wydał na nich dwóch 300mln funa![]()
Oj fajnie by było jakby Liverpool przepalił 300mln na dwa flopy, chociaż wiadomo to za wcześnie oceniać, ale dobrze się zapowiada póki coJa jeszcze poczekam ale już żałuję że go kupiłem, jakoś pod skórą czuję że chuj z tego będzie, ten balon był za bardzo pompowany, nie sprawdzi się w LFC.
No a mój kapitan z poprzedniego weekendu mimo oszałamiajacego wejścia z ławki i zdobycia gola, dziś nawet nie poszedł na rozgrzewkę.
Ja ogólnie chyba muszę kupić najnowszą fife bo bazuje w większości na znanych nazwiskach ;D a w Fifie w karierze to zawsze jest dobry przegląd, wiek, potencjał itp.Oj fajnie by było jakby Liverpool przepalił 300mln na dwa flopy, chociaż wiadomo to za wcześnie oceniać, ale dobrze się zapowiada póki co
Za Isaka kupiłem Woltemade, a w środku Palmera się pozbyłem w zamian za Ndiaye z Evertonu.
To trzeba być maniakiem i siedzieć w statystykach co weekend, robić transfery i zmieniac skład co chwila żeby tam coś ugraćJa ogólnie chyba muszę kupić najnowszą fife bo bazuje w większości na znanych nazwiskach ;D a w Fifie w karierze to zawsze jest dobry przegląd, wiek, potencjał itp.
Tego gościa Andrey Santos to kupiłem do Chelsea kilka lat temu, zanim go Chelsea kupiła, no ale w tamtej Fifie był za słaby na moją pake kotów i latał na wypożyczenia zaliczając u mnie max kilkanaście meczów, no ale był xD
Sprzedałem Isaka bo śmierdzi flopem, miło by było jakby jeszcze Wirtz okazał się niewypałem i wyszło by że Liverpool wydał na nich dwóch 300mln funa![]()
Tak jak tutaj nam kolega pisał kilka stron wcześniej na początku zabawy, że ważny jest też terminarz, po kilku kolejkach zrozumiałem co miał konkretnie na myśli, choć i tak pewnie jeszcze nie do końca. Trzeba pomyśleć jak tych bonusów używać z tymi boosterami itp.To trzeba być maniakiem i siedzieć w statystykach co weekend, robić transfery i zmieniac skład co chwila żeby tam coś ugrać
Ja ogólnie chyba muszę kupić najnowszą fife bo bazuje w większości na znanych nazwiskach ;D a w Fifie w karierze to zawsze jest dobry przegląd, wiek, potencjał itp.
Tego gościa Andrey Santos to kupiłem do Chelsea kilka lat temu, zanim go Chelsea kupiła, no ale w tamtej Fifie był za słaby na moją pake kotów i latał na wypożyczenia zaliczając u mnie max kilkanaście meczów, no ale był xD
Fifa się zjebała już jakieś 3 lata temu, mnie najbardziej wkurwialo, że co roku inny sposób strzałów wymyślali i trzeba było się co nową Fifę przestawiać, już rok temu nie kupowałem nowej, teraz trochę kusi bo siedzę na chorobowym ale chyba dam se spokój bo przeraża mnie znowu to ustawianie wszystkiego od nowaJak masz grać karierę to fajnie, jak chcesz sie bawić online to pierdol, bo ja próbuję pierwszy raz od 5 lat i dramat. Baby kurwa są OP, dysony rumby i inne. Jakaś pseudocukinia ovr 83 mi przepycha potężnego murzyna przy główce zarówno w defensywie, a tym bardziej w ofensywie. Ogólnie jakaś ogórzyca z tempem 83 na LO jest szybsza niż jebany Łoniaki Williams, bo jest kurwa babą xD
nie ma to jak stary PESA tak to nie, ja mam Fifę 23 i tam jeszcze takich dziwnych kombinacji nie było, ale już na online były jakieś kurwa karty w których bramkarz nagle stawał się napastnikiem, zapomniałem jak to się nazywało konkretnie, baby były w grze ale nie w karierze online.Jak masz grać karierę to fajnie, jak chcesz sie bawić online to pierdol, bo ja próbuję pierwszy raz od 5 lat i dramat. Baby kurwa są OP, dysony rumby i inne. Jakaś pseudocukinia ovr 83 mi przepycha potężnego murzyna przy główce zarówno w defensywie, a tym bardziej w ofensywie. Ogólnie jakaś ogórzyca z tempem 83 na LO jest szybsza niż jebany Łoniaki Williams, bo jest kurwa babą xD
Kiedyś grając polskim klubem brało się zawodników z bezrobocia i się ich sprzedawało żeby zarobić na transfery, teraz w bezrobotnych są same arabusy i murzyny po 60 ovr, ale dobra już nie będę tu dalej smiecił bo to nie temat o Fifie.

Jak kupię, teraz to się nazywa FC? Bo Fify już nie ma? To założę, ale mi się nie spieszy bo praktycznie nie odpalam konsoli, nie mam za bardzo czasu ostatnio, a zawsze jak włączam to mnie wciąga na kilka godzin albo siedzę do połowy nocy a to później chuj nie robota.To weź się przydaj i załóż nowy, bo mi się nie chce, bo 23 i 24 to chyba ja zakładałem to teraz nie wypada![]()
EA FC 26...Jak kupię, teraz to się nazywa FC? Bo Fify już nie ma? To założę, ale mi się nie spieszy bo praktycznie nie odpalam konsoli, nie mam za bardzo czasu ostatnio, a zawsze jak włączam to mnie wciąga na kilka godzin albo siedzę do połowy nocy a to później chuj nie robota.
Chcesz tylko w ataku grzebać czy w całym składzie?EA FC 26...
Ale wracając do tematu to nawet teraz już chyba nie mam pomysłu na co bym użył wildcardu, wszystkie moje niesprawdzone pomysły mega urosły od początku sezonu i w sumie nie wiem na co zmienić, nawet jak sprzedam Mo to i tak nie ma zbytnio na co tego wydać.
Tam najlepiej nakupować główne postacie z każdej drużyny i rotować co kolejka pod terminarzEA FC 26...
Ale wracając do tematu to nawet teraz już chyba nie mam pomysłu na co bym użył wildcardu, wszystkie moje niesprawdzone pomysły mega urosły od początku sezonu i w sumie nie wiem na co zmienić, nawet jak sprzedam Mo to i tak nie ma zbytnio na co tego wydać.
najlepszy potrójny kapitan jest wtedy, gdy wybrany do tego zawodnik dostaje czerwo do 60 minuty.Kurwa oczywiście jak wziąłem tripla dla kapitana to halland strzelił tylko jedną bramkę, idź pan w chuj.

Spokojnie, jeszcze się może wiele pozmieniać. Ja zmarnowałem triple capitana.U mnie padaka,356 punktów i już wykorzystany wildcard![]()
NieeeeeSpokojnie, jeszcze się może wiele pozmieniać. Ja zmarnowałem triple capitana.
Jesteś w lidze Cohones?

Czemu nie rywalizujesz z braćmi z Cohones?Nieeeee
Tripla trzeba było dać w 6 kolejce na którą specjalnie kupiłem Hallanda ale zabrakło jaj![]()
Nie wchodziłem wcześniej w ten temat, plus to dopiero mój drugi sezon i jestem cienkiCzemu nie rywalizujesz z braćmi z Cohones?

A mój pierwszy mordo, mam 392 punkty.Nie wchodziłem wcześniej w ten temat, plus to dopiero mój drugi sezon i jestem cienki![]()
będzie grał w zagranicznej lidze.Co się stanie jeśli zawodnik z mojego składu Fantazy zostanie sprzedany do zagranicznej ligi?
Aha czyli tak jakby kontuzja? Myślałem że usuną mi go ze składu i oddadzą pieniądze w takim przypadku.będzie grał w zagranicznej lidze.
a w twojej ekipie będzie na czerwono.
masz wtedy pewnego słupa.Aha czyli tak jakby kontuzja? Myślałem że usuną mi go ze składu i oddadzą pieniądze w takim przypadku.