Fame MMA gala youtuberów

Patrzysz pod kątem dociążania,
Pakował by Kret ogóra
20260715_143816.jpg

czasami by nie wyjść na idiotę wystarczy po prostu nie otwierać mordy, a ludzie tak bardzo z tego pięknego przywileju nie korzystają, ja pierdole
Jej to kompletnie nie przeszkadza. Najbardziej byłaby zdołowana...
...gdyby nikt o niej nie mówił...
Mam wrażenie, że to jest nawet gorsze niż uzależnienie od hazardu...

Jej to kompletnie nie przeszkadza. Najbardziej byłaby zdołowana...
...gdyby nikt o niej nie mówił...
Mam wrażenie, że to jest nawet gorsze niż uzależnienie od hazardu...
Mam mocną nadzieję, że jej córka będzie normalniejsza i w pewnym momencie złoży przeciw starej gruuuuuuuuby pozew

Córka ma przejebane, ale oby wyszła faktycznie normalna dziewczyna z tego, jednak najpewniej będzie miała pranie mózgu przeprowadzane przez mamusie
Geny niby dziedziczy się co drugie pokolenie.
Ja od dawna uważam, że ludziom powinni płacić za sterylizacje. Wielu skusiłoby się na 50 tys i świat byłby lepszy...

ja Ci ciemnych akcji z rodziny nie wypominałem mordo, myślałem, że po tej samej stronie barykady jesteśy :childcry:
A tak na serio: Polecam wam bazę imion pesel. Jpdl jaką ludzie mają fantazje, że nawet imiona dzieci Wiśniewskiego i Muska wydają się normalne...

Geny niby dziedziczy się co drugie pokolenie.
Ja od dawna uważam, że ludziom powinni płacić za sterylizacje. Wielu skusiłoby się na 50 tys i świat byłby lepszy...

A tak na serio: Polecam wam bazę imion pesel. Jpdl jaką ludzie mają fantazje, że nawet imiona dzieci Wiśniewskiego i Muska wydają się normalne...
Sprytne sprytne, można by wiele złego uniknąć, gdyby sypnąć szeklem

Nawet 100 tys byłoby opłacalne, tylko w polskiej rzeczywistości kasa byłaby wypłacona za sterylizacje, która nie została zrobiona :korwinlaugh:
Jakiś patent zostałby znaleziony. Tak jak jakiś ukr lata po grupach gastronomicznych w Trójmieście, bo opierdzielił burgera, a miał go do klienta zawieźć ;ddddddddd

Back