Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
PYTAJ EKSPERTA @Dawid _Ozdoba-LegendaPogonili go z Filipin? Co to za akcja o której on mówił?
PYTAJ EKSPERTA @Dawid _Ozdoba-Legenda

Ja pracowałem w szwabskim call center. Zabrać emerytom telefony. Rekord to chyba było 40 minutowe tłumaczenie rachunku, bo ,,wydaje mi się, że pomyliliście się o 1 EUR"Kiedyś jako studenciak pracowałem na infolinii. Praca na 3 zmiany, darmowe połączenia. Na nocnej zmianie telefony były max do drugiej a zaczynały się na 1-2gdz przed końcem dyżuru. Więc był czas żeby się zdrzemnąć lub się pouczyć.
Był tylko jeden skurwiel, który całą noc napierdalał telefonami. W końcu któryś z pracowników poprosił go, żeby dzwonił na inne darmowe infolinie i dał nam spokój. Typ mu odpowiedział, że on dzwoni na WSZYSTKIE darmowe infolinie w kraju, ale najbardziej lubi nas i pomoc techniczną jakiejś ubezpieczalni, bo raz udało mu się od nich wydzwonić darmowe holowanie.
Dżejson przygłupie! To byłeś ty! BASTA!
Chociaż do nauki języka zajebiste.Filipiny to jeszcze, ale że koleś próbował się kręcić w Tajlandii. Oj tam jeśli skończyłby w tajskim więzieniu to...Pogonili go z Filipin? Co to za akcja o której on mówił?
Filipiny to jeszcze, ale że koleś próbował się kręcić w Tajlandii. Oj tam jeśli skończyłby w tajskim więzieniu to...
Akcję z Tajlandii kojarzę jak na strimie molestował dziewczynę po zgonie. Zaraz po tym uciekł na Filipiny i tam siedział. Znalazłem już czemu i stamtąd spierdolił
Akcję z Tajlandii kojarzę jak na strimie molestował dziewczynę po zgonie. Zaraz po tym uciekł na Filipiny i tam siedział. Znalazłem już czemu i stamtąd spierdolił
Chociaż szczerze mówiąc czekałem aż jakiś trol go podpuści aby w Tajlandii powiedzieć ,,jebać króla" -szybko z pierdla by nie wyszedł 
Aż to się przypomina;
No trochę chłop popłynął: porażka, długi, powrót do używek, ale kurczę aby komuś załączyła się nieśmiertelność w Tajlandii albo na Filipinach -no spory odlotChociaż szczerze mówiąc czekałem aż jakiś trol go podpuści aby w Tajlandii powiedzieć ,,jebać króla" -szybko z pierdla by nie wyszedł
![]()
Aż to się przypomina;
No trochę chłop popłynął: porażka, długi, powrót do używek, ale kurczę aby komuś załączyła się nieśmiertelność w Tajlandii albo na Filipinach -no spory odlotChociaż szczerze mówiąc czekałem aż jakiś trol go podpuści aby w Tajlandii powiedzieć ,,jebać króla" -szybko z pierdla by nie wyszedł
![]()

Ale nadal nie mogę z tego, że wybrał Tajlandie i Filipiny na swoje akcje. No dobra kraje arabskie szybciej by pogoniły, zwłaszcza ZEA za streamy: można robić co się chce za zamkniętymi drzwiami, ale nie transmitowaćtu nie było 'powrotu' do używek, bo on napierdalał temat cały czas, po prostu w pewnym momencie wjebał go trochę za dużo i totalnie popaliło styki

Zawsze mnie bawił ten budowany image pozytywnego gościa, który przybrał ksywkę "Wielki BU" bazując na popularnym i lubianym anime, a prawda była zupełnie inna.Buła będzie sądzony.
![]()
Ta "Pozytywny Sutener"Zawsze mnie bawił ten budowany image pozytywnego gościa, który przybrał ksywkę "Wielki BU" bazując na popularnym i lubianym anime, a prawda była zupełnie inna.
"Kuurcze nooo" - on tak lubił mówić, a do tego się mocno śmiał. Teraz pewnie też taki do śmiania :DTa "Pozytywny Sutener"![]()
To już niestety nie ten HeldzikPIĘKNIE DARO JEDZIE Z KARŁEM
View attachment 151524
Jeszcze ochroniarz z walki z Pudzianem i dużo więcej takich osób z samego środowiska by się znalazło. Nawet menadżer z gangsterską kartoteką gadający o zasadach i moralności: no dużo jest osób w środowisku o karłowatej moralności.Zawsze mnie bawił ten budowany image pozytywnego gościa, który przybrał ksywkę "Wielki BU" bazując na popularnym i lubianym anime, a prawda była zupełnie inna.

dobrym przykładem tego może być już świętej pamięci Igor Kołacin - kto wie, ten wie co wywijał, ale trenerem był nienajgorszym i gdzieś tam się pojawiałJeszcze ochroniarz z walki z Pudzianem i dużo więcej takich osób z samego środowiska by się znalazło. Nawet menadżer z gangsterską kartoteką gadający o zasadach i moralności: no dużo jest osób w środowisku o karłowatej moralności.
Mocniej: gdyby wprowadzono prawo, że w sportach walki trenerem, organizatorem, menadżerem itp. Może być tylko niekarana osoba plus test narkotykowe przed walką...
... To Mma w Polsce zostałoby zaorane![]()
Ten to lubił koks, niebezpieczny człowiekdobrym przykładem tego może być już świętej pamięci Igor Kołacin - kto wie, ten wie co wywijał, ale trenerem był nienajgorszym i gdzieś tam się pojawiał
Fak faktem osoby z kartoteką nie powinny prowadzić zajęć z nieletnimi, dorosłych to jeszcze można przymknąć oko, a te wszelkie organizacje sportów walki powinny być wolne od kryminalistów na szczeblu właścicielskim i zarządzania - choćby dla bólu dupy disco polowego fana okularów słonecznych i cygańskiego złota z Gromdydobrym przykładem tego może być już świętej pamięci Igor Kołacin - kto wie, ten wie co wywijał, ale trenerem był nienajgorszym i gdzieś tam się pojawiał

u nas w kraju środowisko jest przejęte i przesiąknięte powyrokowcami, układy i układziki idą wyżej, odpowiednie kieszenie są napełnione - no, nie zmienisz tego za szybkoFak faktem osoby z kartoteką nie powinny prowadzić zajęć z nieletnimi, dorosłych to jeszcze można przymknąć oko, a te wszelkie organizacje sportów walki powinny być wolne od kryminalistów na szczeblu właścicielskim i zarządzania - choćby dla bólu dupy disco polowego fana okularów słonecznych i cygańskiego złota z Gromdy![]()
Mocniej: kierowca autobusu szklonego musi mieć oświadczenie o niekaralności. Nie jestem pewien czy dyrektor nie ma nawet obowiązku sprawdzenia czy nawet woźny i sprzątaczka nie są w rejestrze przestępców seksualnych.u nas w kraju środowisko jest przejęte i przesiąknięte powyrokowcami, układy i układziki idą wyżej, odpowiednie kieszenie są napełnione - no, nie zmienisz tego za szybko
beka tylko, bo by pracowć jako nauczyciel w szkole potrzebujesz zaświadczenia o niekaralności, nawet jako nauczyciel wspomagający dla niepełnosprawnych, ale prowadzenie zajęć sportowych dzieciom? mordo, nie ma sprawy, przyjmiemy z każdym papierem