Mmayhem
UFC Heavyweight
Maciek cos tam sparował kiedyś i kondycje ma. Nie mowie, ze to jakis zawodnik, ale tez nie jest totalną leszczyną![]()
Jak wyszedł ,,posparować” z Adamkiem to piszczał jak mała dziewczynka …
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Maciek cos tam sparował kiedyś i kondycje ma. Nie mowie, ze to jakis zawodnik, ale tez nie jest totalną leszczyną![]()
jakieś potwierdzone info?@Dawid _Ozdoba-Legenda no i jak mówiłem ta cała akcja z natanem to jeden wielki fejk.
no, właśnie, skąd wiadomo, że fejk?jakieś potwierdzone info?
Przecież widać go na nagraniu, ciekawe tylko dlaczego jechał aż z lubina, trzeba chyba na policję na niego zadzwonić.może to @wielki_chlop był tą maczetą?![]()
powiedziałbym, że podobny poziom pewności to daje, jak słowa żelaznej pały, że jest redaktorem mmarocks
Od patuski do kadry narodowej. Juras też chcę ją u siebie na sportowej gali.

Można kupić klamkę i odjebac śmietankęGrubo, jednak można wszystko![]()

Ty mi tu nie pierdol tylko gadaj za jaki dokument chciałeś 10k, eee?Można kupić klamkę i odjebac śmietankę![]()
Na wariograf chciałeś mnie wciąż przy okazji ostatniej aferki, nie pamiętasz? :D ja mówiłem że spoko, ale nie za darmo.Ty mi tu nie pierdol tylko gadaj za jaki dokument chciałeś 10k, eee?
Stary, nie pamiętam. Wariograf do czego? Jakiej aferki?Na wariograf chciałeś mnie wciąż przy okazji ostatniej aferki, nie pamiętasz? :D ja mówiłem że spoko, ale nie za darmo.
Stary, nie pamiętam. Wariograf do czego? Jakiej aferki?

Dawaj, powiedz
Dawaj, powiedz

I afera pedalska im. Krecika?Dawaj, powiedz

Od patuski do kadry narodowej. Juras też chcę ją u siebie na sportowej gali.

Frikfajterzy skazani. Jeden za gwałt zawiasy, a drugi za nagrywanie pucha.
Ta z Kłodzka też dalej na wolnościPrzecież o jest granda.
Skurwiel gwałciciel powinnien pierdzieć w pasiak.
Sprawa oczywista ale pewnie stać go było na dobrego papugę.

ty sledzisz takie tematy, masz bonus

Frikfajterzy skazani. Jeden za gwałt zawiasy, a drugi za nagrywanie pucha.