Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
A może i tak, no.on jako Michal Baranowski sie przedstawia na twitterze i w paru innych miejscach, rzekomo dziennikarzyna jakis
Z życia odklejeńców śledziłem tylko szkolną 17 i tigera Bonzo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A może i tak, no.on jako Michal Baranowski sie przedstawia na twitterze i w paru innych miejscach, rzekomo dziennikarzyna jakis

on jako Michal Baranowski sie przedstawia na twitterze i w paru innych miejscach, rzekomo dziennikarzyna jakis
cohones.mmarocks.pl
A ja oglądałem Mariusza z raszei i spelune.A może i tak, no.
Z życia odklejeńców śledziłem tylko szkolną 17 i tigera Bonzo![]()
Ten Mariusz zasłynął tym, że tam u Magickala sie pojawiał, nie?A ja oglądałem Mariusza z raszei i spelune.
Chyba tak, chyba pierwszy raz tam się pokazał, a później grubas wpadł na pomysł że wyśle do niego Jace i tak się zaczęło.Ten Mariusz zasłynął tym, że tam u Magickala sie pojawiał, nie?
Pierdolony tucznik, FAS-owiec z downem xDChyba tak, chyba pierwszy raz tam się pokazał, a później grubas wpadł na pomysł że wyśle do niego Jace i tak się zaczęło.
slodki jezu nigdy nie odzyskam tych 15 minut poswieconych na czytanie urojen schizofrenika![]()
[osąd bohatera] ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel ...
Witam wszystkich serdecznie. Jeżeli zakładając ten temat zrobiłem coś nie tak, to przepraszam i proszę moderatora o to, aby nie kasować posta, tylko przenieść go do odpowiedniego tematu. Przybywam z forum slizgawka zaintrygowany internetową działalnością użytkownika znanego u Was bodajże jako...cohones.mmarocks.pl
To coś złego?a spora część gardzi złodziejami

Oczywiście, że nie dlatego napisałem że na pewno znajdzie się tu wiele osób chętnych do współpracyTo coś złego?![]()

Co Ty w ogóle pierdoliszCałe Fame 31 to boks na małe i jedna walka w K-1.
Dla mnie trochę lipa, bo najbardziej lubię kutasa do japy, ten boks na male to tak lubię jak stary wraca z pracy wypity i bierze go na amory.
Obraził się Piotruś.
Kasjo jak zdarta płyta, zero zdziwienia jak Karaś wygra
najciekawsze dwie walki to Crazy z Matrixem i Good Boy z Don Diego, Zaleckii zszedł z bomby, nie wygląda jak nabita i tłusta klucha, wprawdzie Diego 3 tyg na przygotowania, ale to Mistrz Gromdy
Good boy vs Diego jedna z ciekawszych?
Przecież to będzie egzekucja.
Zalecki nie potrafił zrobić małego Bońkowskiego w boksie
Ja w ogóle miałem wrażenie, że on ledwo tego Szachte zrobił
Nie gadaj z Bartkiem, Gogi go dobrze wyjaśnił w innym temacie.zobaczymy co z tego wyjdzie
Diego już nieraz zawidl, czy to z Pasternakiem, czy z Izu
Bo Don Diego to bum co pokazały friki ale Denis to jeszcze 3 poziomy większy bum w boksie od niego :)
jaki bum? chyba nie wiesz co w Gromdzie wyprawia
tfu!
Pokonuje takie Ryty z ulicy co mają całe 4 walki w karierze.
Wow