Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Frikfajterki zawalczą na gołe łapy w federacji, gdzie Juras jest włodarzem.

Łukasz i Sandra Kubicka biorą kasę na twarzowanie. Tam udziałowcami są inne osoby.Ja widziałem jakie Striczu zrobił zasięgi na YT.
To będzie pierwsza i ostatnia gala, ah te projekty Jurasa![]()
Nie, no jeszcze jest w kolejce omeljanczuk i inne odpadyKozacki projekt kurwa, bez kitu, Gromda w strachu
View attachment 144879
CZEKAMY NA ANGAŻ NASTEPNEGO ZIOMALA ŁUKASZA, CZYLI GŁÓWKI!
MOZE SPRZEDA 30 PPV![]()
Ja wiem, ale śmieszy mnie że kolejny projekt promowany mordą Łukasza się wyjebie na plecy.Łukasz i Sandra Kubicka biorą kasę na twarzowanie. Tam udziałowcami są inne osoby.
Może jeszcze Różi się skusi na last dance..Nie, no jeszcze jest w kolejce omeljanczuk i inne odpady
Jak wpłacisz mu pieniążek… znaczy na pieski … znaczy na fundacjeMoże jeszcze Różi się skusi na last dance..

Akurat Daniela i Rożiego bym w tym zobaczył bo lubię tych Panów ale reszta ludzi co mają być w to zaangazowani to jest nieporozumienie, przynajmniej na to się zanosi na ten moment.Może jeszcze Różi się skusi na last dance..
Wiedzą co robią.Akurat Daniela i Rożiego bym w tym zobaczył bo lubię tych Panów ale reszta ludzi co mają być w to zaangazowani to jest nieporozumienie, przynajmniej na to się zanosi na ten moment.
Są plotki, że będzie Alan, Bratan i wracający do FAME - Jacek "Muran" Muranski.
świeżość to lubię.Są plotki, że będzie Alan, Bratan i wracający do FAME - Jacek "Muran" Muranski.

chuj to kogo obchodzi, wynochaświeżość to lubię.
Już dziś wiem , ze 80 procent z tych nazwisk będzie tez na Famemma 32![]()
Twój kolega?KRUSZYNA
Twój kolega?
Może kiedyś.
Góral wraca! Ostatni taniec w grudniu na 50 urodziny. Rywalem prawdopodobnie Najman jak Borek ogarnie deal

Szykuje się potężny turniej.