DONTOLIVER
Bellator Middleweight
CZEKAM NA REAKCJĘ CZATU NA JUTUBIE JAK IZULKA PIERWSZY RAZ PRZEMÓWI NA KONFERENCJIWalka w K-1, to Marta ją zrobi. Ale chociaż będziesz mógł posłuchać głosu Izy znów![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CZEKAM NA REAKCJĘ CZATU NA JUTUBIE JAK IZULKA PIERWSZY RAZ PRZEMÓWI NA KONFERENCJIWalka w K-1, to Marta ją zrobi. Ale chociaż będziesz mógł posłuchać głosu Izy znów![]()

Matrix jednak z plastusiem po przeszczepie. Boks, 3x3 min.
Wyłapie na pizde i sie skonczy rumakowanie co to nie ona :)Badurek -Linkiewicz, skrót "najciekawszych" tekstów Izy
-Jestem już na emeryturze sportowej;
- jestem grapplerką ,a nie sktrikerką ale trenuję MMA;
- nie mam takiego głosu od sterydów, sportowcy nie biorą sterydów;
-mam 35 lat ale nie pytaj mnie ile ważę;
-oktagon / klatka zweryfikuje,
-będzie bitka;
-o walce wiem od miesiąca
Ogólnie ziewanie i szkoda czasu.
Co za czasy. 2 cuckoldy kłócą się o ulanego, paskudnego, obleśnego kurwiszona![]()
Labrygas nerwowy.
Biją się normalnie, po prostu program mieli.a nie miał się Labrygasstrans bić z Muradovem, a Małpia Maczeta z Wewurem?
Co za czasy. 2 cuckoldy kłócą się o ulanego, paskudnego, obleśnego kurwiszona![]()
Wiewiór ma szansę zostać potrójnym mistrzem. Rekord
Raczej o ile bedzie jakis parter. Bardziej jakieś haje poleca i bedzie po walceJeśli to prawda co mówi, że wrócił na mate dopiero w styczniu to małpa go zabije.
W sensie chodziło mi o to, że zawsze faworytem jest ten co jest w gazie, a wiewiór jak ćwiczy 2 miechy no to sorry.Raczej o ile bedzie jakis parter. Bardziej jakieś haje poleca i bedzie po walce
Maksiu bez szans chyba ze Czorny mu sie wpierdoli w jakies poddanieW sensie chodziło mi o to, że zawsze faworytem jest ten co jest w gazie, a wiewiór jak ćwiczy 2 miechy no to sorry.
Ja nie widze żadnych, w stójce nokaut, w parterze za mało tlenu na taką masę, nawet nie bedzie mial sił na poddania.Maksiu bez szans chyba ze Czorny mu sie wpierdoli w jakies poddanie
To co, będzie jeszcze ostatni taniec górala?
Śmiesznie by było, gdyby jako jedyny dostał 3 miesięczne sanki.
Śmiesznie by było, gdyby jako jedyny dostał 3 miesięczne sanki.
Boksować będą w małych.
Złapałem taką zwiechę, że myśłalem, że fabijański walczy z tede :DAlanik jak Fabijański wygląda
Boksować będą w małych.