Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Jóźwiak rzuca inne światło.Dobrze pamiętam, że najpierw Jóźwiak kpił z niego, a później FEN poszedł na ugodę jak ten zawodnik złożył pozew?
Bekę z tego miałem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jóźwiak rzuca inne światło.Dobrze pamiętam, że najpierw Jóźwiak kpił z niego, a później FEN poszedł na ugodę jak ten zawodnik złożył pozew?
Bekę z tego miałem.
Jóźwiak rzuca inne światło.
od 3:31 Pasut
6 lat temu
gdzie widzi siebie za 10 lat.
Niezły upadek: każdy z nich zresztą nieźle odleciał i upadł
A to pewnie chodziło mi o innego kolesia, bo z tamtym podpisali ugodę.
od 3:31 Pasut
6 lat temu
gdzie widzi siebie za 10 lat.
Niezły upadek: każdy z nich zresztą nieźle odleciał i upadł
A to pewnie chodziło mi o innego kolesia, bo z tamtym podpisali ugodę.

Pasut o rodzinie i oszczędnościach 6 lat temu, a dziś siedzi sam na Filipinach, rozpierdalając kasę z filipińskimi karłami i kurwami, którym musi płacić za towarzystwo. To jest prawdziwy upadek![]()

Miałem ciebie nie karmić, ale chłopie udowodniłeś, że nic nie znasz się na internecie i mam z tego bekę.Dlaczego pierwsza trojka z lewej upadła? YT często poleca mi ich kanaly to tam nadal są zawrotne liczby.
,,Moim jedynym Bogiem jest algorytm"Pasut o rodzinie i oszczędnościach 6 lat temu, a dziś siedzi sam na Filipinach, rozpierdalając kasę z filipińskimi karłami i kurwami, którym musi płacić za towarzystwo. To jest prawdziwy upadek![]()
Miałem ciebie nie karmić, ale chłopie udowodniłeś, że nic nie znasz się na internecie i mam z tego bekę.

Pamięć masz dobrą. Wtedy Jóźwiak rzeczywiście dogadał z Koziorzębskim długoterminowy kontrakt. Przyszło co do czego to Kacper otrzymał do podpisania kontrakt na 1 walke. Kontrakt wypełnił i przeszdł do KSW.Dobrze pamiętam, że najpierw Jóźwiak kpił z niego, a później FEN poszedł na ugodę jak ten zawodnik złożył pozew?
Bekę z tego miałem.

Pamięć masz dobrą. Wtedy Jóźwiak rzeczywiście dogadał z Koziorzębskim długoterminowy kontrakt. Przyszło co do czego to Kacper otrzymał do podpisania kontrakt na 1 walke. Kontrakt wypełnił i przeszdł do KSW.
Dobra jedziemy agencie internetu:Tak jeszcze raz spojrzałem na ten wpis i ty masz się za znawcę internetu? A zaskoczony jesteś, że ten murzynek od pieniędzy nadal ma zasięgi mimo kumplowania z Dubielem.
Człowieku sam Dubiel dziś wraca do internetu to na luzie robia jego filmy 300-500 k. Amator, a nie znawca internetu
Fagata poszła w rap to na luzie robi 1-3 mln.
I ty chcesz mi wykładać internety...
Japierdole kobieta w mojej robocie dzisiaj rzuciła że jej mąż razem z synem ogląda "fame mma i jakieś prime mma" xDDDD

Dobra

teraz to w psychiatryku siedzi chuj wie na ile ponoć miesiąc max a siedzi już z 2 tygodnie@p0l0lolo co się dzieje z murzyńskim? Od jakiegoś czasu nie widzę nowych szotów, miała być reaktywacja z czarusiem pożądanych strimów a tu chuj.
Ta wcześniej go zawijali na chuj wie ile, a teraz jak jest co raz gorzej, to go zawijają na krócej? Haha tam procedura ruszyła, Mariusz będzie w dps i tylko dlatego, że ten idiota robi taki syf na chacie i nie sprząta i leje gdzie popadnie, bo to jest argument że on jest nieporadny życiowo i chuj. Żółte papieru już ma, teraz czekać aż go ubezwlasnowolnia i umieszczą w zakładzie na stałe.teraz to w psychiatryku siedzi chuj wie na ile ponoć miesiąc max a siedzi już z 2 tygodnie
jak go zamykali na dlugie miesiące to lądował na przymusowych odwykach których było już z 15 tak swoją drogą xd oby nie dps bo i tak już wystarczająco społeczeństwo wydało pieniędzy na tego menela no i zgadzam się chuj mu w dupę za te wszystkie wtyczkiTa wcześniej go zawijali na chuj wie ile, a teraz jak jest co raz gorzej, to go zawijają na krócej? Haha tam procedura ruszyła, Mariusz będzie w dps i tylko dlatego, że ten idiota robi taki syf na chacie i nie sprząta i leje gdzie popadnie, bo to jest argument że on jest nieporadny życiowo i chuj. Żółte papieru już ma, teraz czekać aż go ubezwlasnowolnia i umieszczą w zakładzie na stałe.
Ale ten debil będzie cierpiał jak go ugotują, już nigdy się nie napije spirollo, w sumie to chuj mu w dupę za wszystkie krzywe akcje które odjebał.

Już były? Przed chwilą się schodzili![]()
Miał być dom, a wyszło mieszkanie ;/Pasut o rodzinie i oszczędnościach 6 lat temu, a dziś siedzi sam na Filipinach, rozpierdalając kasę z filipińskimi karłami i kurwami, którym musi płacić za towarzystwo. To jest prawdziwy upadek![]()

Nawet niby wielcy inwestorzy im dużo nie pomogli w zmniejszeniu kosztów...