Fame MMA gala youtuberów

od 3:31 Pasut
6 lat temu
gdzie widzi siebie za 10 lat.
Niezły upadek: każdy z nich zresztą nieźle odleciał i upadł

A to pewnie chodziło mi o innego kolesia, bo z tamtym podpisali ugodę.

Dlaczego pierwsza trojka z lewej upadła? YT często poleca mi ich kanaly to tam nadal są zawrotne liczby.

od 3:31 Pasut
6 lat temu
gdzie widzi siebie za 10 lat.
Niezły upadek: każdy z nich zresztą nieźle odleciał i upadł

A to pewnie chodziło mi o innego kolesia, bo z tamtym podpisali ugodę.

Pasut o rodzinie i oszczędnościach 6 lat temu, a dziś siedzi sam na Filipinach, rozpierdalając kasę z filipińskimi karłami i kurwami, którym musi płacić za towarzystwo. To jest prawdziwy upadek :corn:

Pasut o rodzinie i oszczędnościach 6 lat temu, a dziś siedzi sam na Filipinach, rozpierdalając kasę z filipińskimi karłami i kurwami, którym musi płacić za towarzystwo. To jest prawdziwy upadek :corn:

Nie jeden w Polsce by napisał, że lepsze Filipiny z karłami niż Polska z żoną i dziećmi.

:jjsmile:

Dlaczego pierwsza trojka z lewej upadła? YT często poleca mi ich kanaly to tam nadal są zawrotne liczby.
Miałem ciebie nie karmić, ale chłopie udowodniłeś, że nic nie znasz się na internecie i mam z tego bekę.
To, że kiedyś przestępca sadzonka próbował nagrywać o poważnych treściach, mam ciekawe współpracę, a teraz robi za polskiego Alexa Jonesa to świadczy o upadku (chociaż to jest ciekawe jak bycie kolegą Dubiela i Nitra nie obniża jego wiarygodności w jego grupie docelowej to jest tak bekowe).

Zarobki nie tylko zależą od wyświetleń mistrzu.
Ale fakt: nagrywać o pieniądzach z tak mała wiedzą i był w stanie się wybić- ciekawe.

,,Moim jedynym Bogiem jest algorytm"
,,Bardziej niż na pieniądzach zależy mi na agencji."
Dwa jego cytaty, dwa powody upadku. Plus oczywiście narkotyki.
Jakby to kołczingowo nie zabrzmiało trzeba mieć wyznaczona czerwoną linie.

Miałem ciebie nie karmić, ale chłopie udowodniłeś, że nic nie znasz się na internecie i mam z tego bekę.

O kuźwa spytałem się dlaczego jakieś podludzkie influ upadło, a tu atak, że nie znam się na internecie. Jeśli internet = influ to tak nie znam się na internecie, bo ja tych podludzi nie oglądam. Przecież ja ci nie opiszę losów tych podludzi, patrzyłem tylko na liczby.

A tu odpowiedź jakbym miał znać biografie tych człeków.

PS- chłopie ty znasz losy jakiś 10 influ i myślisz, że jesteś przez to Bogiem internetu?
:beczka:

Last edited:
Dobrze pamiętam, że najpierw Jóźwiak kpił z niego, a później FEN poszedł na ugodę jak ten zawodnik złożył pozew?
Bekę z tego miałem.
Pamięć masz dobrą. Wtedy Jóźwiak rzeczywiście dogadał z Koziorzębskim długoterminowy kontrakt. Przyszło co do czego to Kacper otrzymał do podpisania kontrakt na 1 walke. Kontrakt wypełnił i przeszdł do KSW.

Tak jeszcze raz spojrzałem na ten wpis i ty masz się za znawcę internetu? A zaskoczony jesteś, że ten murzynek od pieniędzy nadal ma zasięgi mimo kumplowania z Dubielem.

Człowieku sam Dubiel dziś wraca do internetu to na luzie robia jego filmy 300-500 k. Amator, a nie znawca internetu :beczka:

Fagata poszła w rap to na luzie robi 1-3 mln.

I ty chcesz mi wykładać internety...

Pamięć masz dobrą. Wtedy Jóźwiak rzeczywiście dogadał z Koziorzębskim długoterminowy kontrakt. Przyszło co do czego to Kacper otrzymał do podpisania kontrakt na 1 walke. Kontrakt wypełnił i przeszdł do KSW.

Dzięki.
Boże ten Jóźwiak jest tak przyjebany i głupi. Tu nawet nie chodzi o brak moralności, etyki zawodowej.
On jeszcze się tym chwali,,mówi o tym publicznie, bo nie widzi w tym nic złego...
No hej zapłaciliśmy dopiero po pozwie i jeszcze odsetki.
Żeby to chodziło o kilkaset tysięcy, a nie że ktoś musi iść do sądu po kilka tysięcy...

Tak jeszcze raz spojrzałem na ten wpis i ty masz się za znawcę internetu? A zaskoczony jesteś, że ten murzynek od pieniędzy nadal ma zasięgi mimo kumplowania z Dubielem.

Człowieku sam Dubiel dziś wraca do internetu to na luzie robia jego filmy 300-500 k. Amator, a nie znawca internetu :beczka:

Fagata poszła w rap to na luzie robi 1-3 mln.

I ty chcesz mi wykładać internety...
Dobra jedziemy agencie internetu:
Kanał Zero z odbiorcami z różnych grup wiekowych
Filmik np. 50 tys wyświetleń

Przestępca sadzonka z tekstami z dupy kierowanymi do prawactwa (nie wiem czy jego fani wiedzą o jego kolegach...)
200 tys

Magical nagrywający filmik jak nad kimś się zneca
500 tys wyświetleń

Zgadnij komu YouTube więcej zapłaci z rekl?
Kto ma więcej kasy za własne współpracę reklamowe?

Ale chłopie zaliczyłeś wpadkę. Trolować to trzeba umieć...

Japierdole kobieta w mojej robocie dzisiaj rzuciła że jej mąż razem z synem ogląda "fame mma i jakieś prime mma" xDDDD

Japierdole kobieta w mojej robocie dzisiaj rzuciła że jej mąż razem z synem ogląda "fame mma i jakieś prime mma" xDDDD

I co tu szokującego? Ty myślisz, ze program Muradov,Sarara, Kubiszyn który robi 500 tysiecy ogląda 8 letnia Natalia?

Nawet ludzie co tutaj przez lata pisali friki-dzieci zrozumieli, ze oni zjedli cały tort i to już mit.

Ostatnio wrzuciłem tu kobiety 20+ z twittera, jedna ma Ferrariego za Boga, a druga była zła na Fame, ze za mało było czasu na patole Bomba vs Cameraboy :lol::lol::lol::lol:

Z reszta moje konto na X śledzi wielu dziennikarzy, prawników, biznesmenów i informatyków.

Last edited:

Przecież ja tam nie pisałem o kasie tylko o zasięgach, viewsach. Dziś influ nawet morderstwo może nie pogrzebać, a ty o murzynku pisałeś, że dziwne że nie upadł, bo znajomy Dubiela. To słabo znasz realia internetu.

Żukowski tak walczy o etat w Fame, ze az 13 kg zrzucił.

Co 2 na tych konferencjach, że to nie mój świat, ale stołka nie odpuszczą za nic :lol:

teraz to w psychiatryku siedzi chuj wie na ile ponoć miesiąc max a siedzi już z 2 tygodnie
Ta wcześniej go zawijali na chuj wie ile, a teraz jak jest co raz gorzej, to go zawijają na krócej? Haha tam procedura ruszyła, Mariusz będzie w dps i tylko dlatego, że ten idiota robi taki syf na chacie i nie sprząta i leje gdzie popadnie, bo to jest argument że on jest nieporadny życiowo i chuj. Żółte papieru już ma, teraz czekać aż go ubezwlasnowolnia i umieszczą w zakładzie na stałe.

Ale ten debil będzie cierpiał jak go ugotują, już nigdy się nie napije spirollo, w sumie to chuj mu w dupę za wszystkie krzywe akcje które odjebał.

Ta wcześniej go zawijali na chuj wie ile, a teraz jak jest co raz gorzej, to go zawijają na krócej? Haha tam procedura ruszyła, Mariusz będzie w dps i tylko dlatego, że ten idiota robi taki syf na chacie i nie sprząta i leje gdzie popadnie, bo to jest argument że on jest nieporadny życiowo i chuj. Żółte papieru już ma, teraz czekać aż go ubezwlasnowolnia i umieszczą w zakładzie na stałe.

Ale ten debil będzie cierpiał jak go ugotują, już nigdy się nie napije spirollo, w sumie to chuj mu w dupę za wszystkie krzywe akcje które odjebał.
jak go zamykali na dlugie miesiące to lądował na przymusowych odwykach których było już z 15 tak swoją drogą xd oby nie dps bo i tak już wystarczająco społeczeństwo wydało pieniędzy na tego menela no i zgadzam się chuj mu w dupę za te wszystkie wtyczki

Dziwne, że gala za miesiąc na dużych Gliwicach, a oni ogłosili tylko walkę Akopa, Labrygi i anonimowego youtubera, którego ludzie znają tylko glos-Klepsydrę.

Ostatnio miałem pomysł aby wrzucić na X moją kartę walk Fame 30, ale zdałem sobie sprawę, że ta kadra jest tak wąska i powtarzalna, że ciężko mi cokolwiek ulepić :jjsmile:

Miał być dom, a wyszło mieszkanie ;/

Chyba jeszcze przed tym jak znowu zaczął ćpać miał ten ciekawy wywiad u Wardęgi i było widać, że cholernie jest rozczarowany porażką. Jak to mówił: tyle się starałem, tyle poświęceń i na końcu dużo z tego nie mam, a ludzie których wypromowałem mają mnie w dupie :siuu:
Wtedy trochę sprawiał wrażenie człowieka, który no poszedł do Fame byle spłacić długi, ale zbytnio w tym towarzystwie to tak średnio, ale jak widać dostosował się :korwinlaugh:
Przyznał się zresztą, że brat się od niego odciął, te jego mocne rozmowy z matką też latały po internecie.

Co tu dużo mówić: Abstrachuje mieli ciekawy pomysł, ale wykonanie to dosłownie proste błędy odhaczane jak z checklisty. Stara prawda, że dużo zależy od osób, które spotka się na swoim życiu. Jednym z książkowych błędów było pójście w gastronomie jako forma dywersyfikacji: na tym idzie się tak wyłożyć jak Pudzian na walce z Eddie Hallem. Niby wydaje się proste, a większość kończy z KO :suchykarol: Nawet niby wielcy inwestorzy im dużo nie pomogli w zmniejszeniu kosztów...

Back