Fame MMA gala youtuberów

Uuuuu braciszek już 6 lat temu chciał załatwić Materli walkę w Fame

Tam co 2 chce w walkę w Fame od kilku lat tylko boją się zagadać do Lewego, bo mogą wylecieć z KSW, a Fame to tylko 4 gale rocznie. Dlatego sportowcy wolą nie ryzykować.

Daje sobie rękę uciąć, że gdyby tych gal było 15, a nie 4 to już dziś 90 procent kadry KSW byłoby w Famemma.

xDDDDDDDDD
1769888796715.png

Tam co 2 chce w walkę w Fame od kilku lat tylko boją się zagadać do Lewego, bo mogą wylecieć z KSW, a Fame to tylko 4 gale rocznie. Dlatego sportowcy wolą nie ryzykować.

Daje sobie rękę uciąć, że gdyby tych gal było 15, a nie 4 to już dziś 90 procent kadry KSW byłoby w Famemma.
tylko 6 lat temu to były początki fame jeszcze a nie to co teraz

Kuzwa jak się dziwię że stypiarskie programy Fame robią 200-400 k a tu nudny bal sportowców gdzie wszyscy siedzą przy stoliku i wyjdą na scenę na 15 sekund ogląda 140 k :lol:

Olałem to, gdy dowiedziałem się że pierwsza gala fame była w 2018r.
Mamy 2026r. Jakie kurwa nagrody dekady?! Oni są jacyś jebnięci wszyscy?

Poza tym, takie stężnie próżniaków i szonów na m2 jest ponad moje możliwości samokontroli.

Przecież tam nie było co oglądać. Po prostu koperty i 20 sekund przemowy.

Nie wiem po co to było robione.

Uuuuu braciszek już 6 lat temu chciał załatwić Materli walkę w Fame
Teoretycznie patrząc na liczbę otrzymywanych ciosów w KSW to był dobry pomysł tylko...
... kurcze poszedł do Fame i też wycierał podłogę.
Co tu dużo mówić: kompromitacja z Pudzianem, na Fame. Szkoda zdrowia.
Jest takie powiedzenie w Hollywood: jak coś drukuje hajs to nie wyłączasz drukarki dopóki nie skończy się papier. Idealnie pasuje do zawodników i menadżerów.

Zawsze się zastanawiałem czy istnieją takie giga świry freak fightów i serio istnieją. Myślałem, że to troll konto, ale po minutowym researchu nie :jjsmile:

Back