Fame MMA gala youtuberów

Muran i Kasjo oficjalnie na programie Fame.

Kasjo- jak nie chce mieć już nic wspólnego z tym światem.
:jjsmile:

Last edited:
Boxdel nie wyklucza dalszego angażu Denisa Zaleckiego w Famemma.

Mówiłem tylko śmierć niektórych wyrzuci z tego biznesu. :jjsmile:

Już czekam na jakąś wypowiedź Szalonego. :jjsmile:

Chciałbym nawet aby dali mu angaż to zbada się mostek Szalonego. Już po Fame 29 mówił, że był bliski bojkotu mówienia o Fame przez to, że wpuścili Denisa na halę.

żelazny prącimierzu, kogo tam zatrzymali? Kogoś znanego z frików? Ty tam żyjesz i oddychasz tymi żelkami, więc podziel się swoją wiedzą ;-)

Zatrzymany to Bandura i ten jego kumpel. Wyleciała mi jego ksywka z głowy.

I tak wyjdą za 3 dni, a potem ich piosenka zrobi 20 mln na YT i nawet zawodowi piosenkarze będą marzyć o takim wyniku. :fjedzia:

żelazny prącimierzu, kogo tam zatrzymali? Kogoś znanego z frików? Ty tam żyjesz i oddychasz tymi żelkami, więc podziel się swoją wiedzą ;-)
W końcu biorą się za hazard wśród influencerów. O jakieś 8 lat za późno...

W końcu biorą się za hazard wśród influencerów. O jakieś 8 lat za późno...
Na polszmacie mówili, że pisuar i platfusy się też chcą wziąć za dostęp małoletnich do frików. Na razie jest przepychanka odnośnie tego, kto ma zgarnąć za to laury, ale kierunek oba obozy mają zdaje się ten sam.

Na polszmacie mówili, że pisuar i platfusy się też chcą wziąć za dostęp małoletnich do frików. Na razie jest przepychanka odnośnie tego, kto ma zgarnąć za to laury, ale kierunek oba obozy mają zdaje się ten sam.

Przeciez friki od dawna maja 16+ , a Prime czasami nawet czerwone kwadraty.

To już tylko rodzic może pilnować dziecko.

Jak tak boja sie o dzieci to niech kazdego youtuberka wsadza za kratki i bedzie sto razy lepiej, bo friki to przy tym pikus. Są to jakies 8 gal w roku, a takie Bandury w rok zrobią 712 filmów. Do tego patologia na FF to wielki mit szczególnie Fame.

Dla mnie to moga ich nawet przy ścianie stawiać jeden po drugim. Dzieci będą bezpieczne, a friki odejda od tych influ.

Dla mnie Fame to moze byc juz takim Strike King K-1 bez programów i niech co 3 tygodnie daja mi gale K-1, bo patola i tak tam nie istnieje.

Tylko zamiast Mind i Sarary, Silvy niech dadza chłopaków 25 lat 100 kilowych.

Last edited:
Nawet ograniczenia patostreamingu. Teoretycznie dobry kierunek, w TV trzeba tłumaczyć ,,kurcze", ,,przestań mnie denerwować" aby nie dostać kary od KRRiT, a tymczasem Fame bez ograniczeń wiekowych na YT...
Tylko coś wątpię, że dobrze napiszą ustawę i raczej skończy się jakimś prawniczym disco polo...
Niesamowite jak oni przegapili ostatnie 8 lat. Nawet niezadbali aby Totalizator Sportowy nie miał mniejszych zysków z hazardu przez reklamę innych kasyn online (to w ogóle państwo wciąga ludzi w hazard i co robi TS oprócz Lotto- ciekawy temat).

Nawet ograniczenia patostreamingu. Teoretycznie dobry kierunek, w TV trzeba tłumaczyć ,,kurcze", ,,przestań mnie denerwować" aby nie dostać kary od KRRiT, a tymczasem Fame bez ograniczeń wiekowych na YT...
Tylko coś wątpię, że dobrze napiszą ustawę i raczej skończy się jakimś prawniczym disco polo...
Niesamowite jak oni przegapili ostatnie 8 lat. Nawet niezadbali aby Totalizator Sportowy nie miał mniejszych zysków z hazardu przez reklamę innych kasyn online (to w ogóle państwo wciąga ludzi w hazard i co robi TS oprócz Lotto- ciekawy temat).

XD jakie przegapili? Hazard to wielkie monstrum na świecie. W sporcie każdy większy dziennikarz siedzi w tym po uszy.

Macie firmę, jesteście tam szefem, macie 20 pracowników i zatrudniacie kolesia na wysokie stanowisko. On Was lubi i Wasze otoczenie, któregoś dnia jeden z pracowników temu kolesiowi rozwala drzwi siekierą i rozlewa substancje, ale mimo to nie zostaje zwolniony. To jest właśnie historia Szalonego reportera. Na normalnym przykładzie to super wybrzmiewa jak nisko upadł Fame nie potrafiąc potwierdzić dożywotniego wyrzucenia Denisa Zaleckiego, który zniszczył kolesia, który miał ME na Famemma 28.

Szalony pewnie do tej pory w szoku.

Sergio Ramos wchodzi we freak fighty.

1769865430609.jpeg

Zatrzymany to Bandura i ten jego kumpel. Wyleciała mi jego ksywka z głowy.

I tak wyjdą za 3 dni, a potem ich piosenka zrobi 20 mln na YT i nawet zawodowi piosenkarze będą marzyć o takim wyniku. :fjedzia:
pff laski z Black Pink mają miliardy wyświetleń pod piosenkami

pff laski z Black Pink mają miliardy wyświetleń pod piosenkami

Panie, ale co ty porównujesz polskich youtuberów i piosenkarzy do świata.

To jak Liga angielska do polskiej ligi.

Choć Matczak miał kiedyś takie wyniki, że nawet na świecie byłby mocny, bo jego teledyski robiły 70-80 mln.

Zawodnikiem dekady koleś co ostro przynudzał na swoich walkach oprócz może 1-2 walk.

Dla mnie jako czysty freak Dawid Zalecki lub Mateusz Murański.

1769870578010.jpeg

Kuźwa ale oni gale odstawili wbiłem teraz tylko na 15 sekund. Myślałem , że to będzie na garażowej i będą 4 fotele i jakieś 7 paneli a oni z tego zrobili Bal sportowców na Polsacie.

:lol: :lol: :lol:

Nawet szkoda, że to ma taki rozmach, bo myślałem że włączę jakiś panel na przykład z Kasjo, a tak mam to w 4 literach.

Back