Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Muran i Kasjo oficjalnie na programie Fame.
Kasjo- jak nie chce mieć już nic wspólnego z tym światem.

Kasjo- jak nie chce mieć już nic wspólnego z tym światem.

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

A skąd wiedziałeś, że to Ciebie pytam?Zatrzymany to Bandura i ten jego kumpel. Wyleciała mi jego ksywka z głowy.
I tak wyjdą za 3 dni, a potem ich piosenka zrobi 20 mln na YT i nawet zawodowi piosenkarze będą marzyć o takim wyniku.![]()

W końcu biorą się za hazard wśród influencerów. O jakieś 8 lat za późno...![]()
Akcja CBŚP. Zatrzymania wśród influencerów i youtuberów
Prokuratura Krajowa informuje o zatrzymaniu 10 osób powiązanych ze środowiskiem influencerów i youtuberów z grupy "Bungee". Sprawa dotyczy nielegalnych gier hazardowych, prania pieniędzy i uszczupleń podatkowych...wiadomosci.wp.pl
żelazny prącimierzu, kogo tam zatrzymali? Kogoś znanego z frików? Ty tam żyjesz i oddychasz tymi żelkami, więc podziel się swoją wiedzą ;-)
Na polszmacie mówili, że pisuar i platfusy się też chcą wziąć za dostęp małoletnich do frików. Na razie jest przepychanka odnośnie tego, kto ma zgarnąć za to laury, ale kierunek oba obozy mają zdaje się ten sam.W końcu biorą się za hazard wśród influencerów. O jakieś 8 lat za późno...
Na polszmacie mówili, że pisuar i platfusy się też chcą wziąć za dostęp małoletnich do frików. Na razie jest przepychanka odnośnie tego, kto ma zgarnąć za to laury, ale kierunek oba obozy mają zdaje się ten sam.
Nawet ograniczenia patostreamingu. Teoretycznie dobry kierunek, w TV trzeba tłumaczyć ,,kurcze", ,,przestań mnie denerwować" aby nie dostać kary od KRRiT, a tymczasem Fame bez ograniczeń wiekowych na YT...Na polszmacie mówili, że pisuar i platfusy się też chcą wziąć za dostęp małoletnich do frików. Na razie jest przepychanka odnośnie tego, kto ma zgarnąć za to laury, ale kierunek oba obozy mają zdaje się ten sam.
Nawet ograniczenia patostreamingu. Teoretycznie dobry kierunek, w TV trzeba tłumaczyć ,,kurcze", ,,przestań mnie denerwować" aby nie dostać kary od KRRiT, a tymczasem Fame bez ograniczeń wiekowych na YT...
Tylko coś wątpię, że dobrze napiszą ustawę i raczej skończy się jakimś prawniczym disco polo...
Niesamowite jak oni przegapili ostatnie 8 lat. Nawet niezadbali aby Totalizator Sportowy nie miał mniejszych zysków z hazardu przez reklamę innych kasyn online (to w ogóle państwo wciąga ludzi w hazard i co robi TS oprócz Lotto- ciekawy temat).
zabiłA skąd wiedziałeś, że to Ciebie pytam?![]()

Mocne nazwisko. Szkoda, że za granicą freaki głównie to boks w balonach.
No. Mnie, też totalnie nie grzeje boks w balonach, ale na świecie to 90 procent freak fightu.Mocne nazwisko. Szkoda, że za granicą freaki głównie to boks w balonach.
Jeszcze plotki są, że Zlatan też zawalczy.No. Mnie, też totalnie nie grzeje boks w balonach, ale na świecie to 90 procent freak fightu.
pff laski z Black Pink mają miliardy wyświetleń pod piosenkamiZatrzymany to Bandura i ten jego kumpel. Wyleciała mi jego ksywka z głowy.
I tak wyjdą za 3 dni, a potem ich piosenka zrobi 20 mln na YT i nawet zawodowi piosenkarze będą marzyć o takim wyniku.![]()
pff laski z Black Pink mają miliardy wyświetleń pod piosenkami

Śmieszki to są z ciebie atencjuszu@tucznik
@Patrosixxx
Cały czas śmieszki z Fame? Andryszak sam się zgłosił jak zobaczył samochód za 800 k![]()
Chyba w ogóle nie zrozumiałeś mojego stanowiska. Nigdy nie negowałem fenomenu tej obrzydliwej patologii. Dla mnie, zardzewiały, to zjawisko to jest śmiech przez łzy.@tucznik
@Patrosixxx
Cały czas śmieszki z Fame? Andryszak sam się zgłosił jak zobaczył samochód za 800 k![]()

Oglądasz to? Warto odpalac? Don kasjo jedzie z kurwami?Zaczeło sie rozdanie nagród FAME.
I nawet Turski jakiś taki... bardziej łysy niż zwykle