Fame MMA gala youtuberów

Chciałem być miły i nikogo nie blokować, ale się złamałem. Nie chce mi się co 2 post czytać o k....ach i cwelach, albo jakiś spamów na pół strony.

Oficjalnie oświadczam
@Siedem
@wielki_chlop
@Bad Trip
@mayster
@Shoocker

Dostają ignora. I od tej pory ja już nie widzę waszych postów. Sami tak zdecydowaliście.

:kis:Żegnajcie.
200.gif

Farmazon czuć z daleka.
Za dużo powiedziałeś, że edytowałeś post.
Wstawiam oryginał ::really::
Screenshot_20260127_205201_Chrome.jpg

Życzysz komuś śmierci, a ty jesteś psychologiem? Weź, kurwa, nie pierdol :juanlaugh:

Nie odpisuj, nie oznaczaj, elo.
Nawet jak sie mylę co do CB to nie chce mieć takich ludzi w pobliżu

Chciałem być miły i nikogo nie blokować, ale się złamałem. Nie chce mi się co 2 post czytać o k....ach i cwelach, albo jakiś spamów na pół strony.

Oficjalnie oświadczam

@mayster

Dostają ignora. I od tej pory ja już nie widzę waszych postów. Sami tak zdecydowaliście.

:kis:Żegnajcie.
Moje życie juz nigdy nie będzie takie jak dotychczas, jestes winny temu że cały dzisiejszy wieczór przepłacze w poduszke. Pozwól że chociaz miłym słowem sie z toba pożegnam.

A idz ty w pizdziec :waldeklaugh:

Karierę to miał Blachowicz. Krejzi ma przygodę, a po drugie raczej dostanie ofertę ze sportowcem typu Materla i ją przyjmie.

Walki Zaleckiego.

Materla,Labryga,Sarara, Kubiszyn, ojciec Bandury, Szachta,Pasternak

Nie taka znów przygoda. Facet gdyby nie miał skilla to byłby wiele razy ciężko znokautowany.

Trochę zabawne, że tylko z tej grupy porządnie podłączył go Materla.

Last edited:
Zerwanie Deniska i Sandry to tylko ustawka?

Którzy to niby Ci niebezpieczni ludzie od Denisa, że Szalony mówił, że jak się ich widzi to boisz się o własne życie?!:lol:

Last edited:
Myślałem, że to o kogoś innego chodzi, a ten Walbrzych piszący ciągle, że Koziołek poniża jakąś kobietę na tik toku miał na myśli tą facetkę co od dekad lata na shotach YT :lol:

Msciwujewski właśnie powiedział, że jego wszystkie wywiady przed Fame 29 zrobiły 1 mln 800 tysięcy wyświetleń na jego kanale.

Chory wynik.

Adamek z Soldiciem się nie opłacili.

Bombel mnie rozwalił jak kiedyś powiedział, że na tym swoim klubie na jakimś zadupiu stracił ponad milion. Chociaż kiedyś myślałem, że Fame w końcu się skończy to zostanie bankrutem.
Tylko skubany nieźle potrafi manipulować. Tyle kryzysów wizerunekowych i nic mu się nie stało. Nawet nagrania nic nie pomogły: no może oprócz Szeligi, a Tyburscy i reszta nic.

Bombel mnie rozwalił jak kiedyś powiedział, że na tym swoim klubie na jakimś zadupiu stracił ponad milion. Chociaż kiedyś myślałem, że Fame w końcu się skończy to zostanie bankrutem.
Tylko skubany nieźle potrafi manipulować. Tyle kryzysów wizerunekowych i nic mu się nie stało. Nawet nagrania nic nie pomogły: no może oprócz Szeligi, a Tyburscy i reszta nic.
Co by nie mówić, to umie w internet. Szybko się otrząsnął po aferach, wie do kogo się przykleić. Taki dubiel został zamieciony doszczętnie.

Dubiel jakby na dobre wrócił do internetu z którego zrezygnował pewnie nadal by latał na zasięgach 200-500 k.

Magical ma podobno jakieś mocne shoty z tik toka jak się kłóci z tą swoją, a i tak co 5 sekund na hali w Tarnowie chcieli zdjęcie. Denis Z, też z łatwością robi 100 k na YT.

Influ póki nie zabije człowieka w XXI wieku nie będzie potępiony, a nawet gdyby to zrobił to i tak nie ma pewności, że zasięgi spadną.

My żyjemy dziś w takim świecie.

Zabawa Kruszynki, który niedługo debiutuje na RFA i miał/ma gdzieś walczyć z Zaleckim.

Miszkin który nie ogląda FF, kolejny którego ręce zaswędziały by wypowiedzieć się w temacie freakowym :jjsmile:

Z jednej strony im się nie dziwię, bo sport zawodowy dziś jest tak bez charakteru, że dawno nie pamiętam tak miernego czasu w postaci w Polsce i na świecie.

Niestety przez bossów Fame i Prime w FF jest podobnie. Ostatnio Tańcula szczerze powiedział, że bez Murana i Denisa Zaleckiego polski freak jest mega słaby w emocje.

Pustka totalna tu i tu.

Last edited:
Co by nie mówić, to umie w internet. Szybko się otrząsnął po aferach, wie do kogo się przykleić. Taki dubiel został zamieciony doszczętnie.
I jeszcze gówniaki wypisują do Wardegi: ty konfidencie, donosicielu.
Że Canal plus chce z takim człowiekiem współpracować to już w ogóle kosmos. Ale chłop może być uzależniony od atencji jak Pasut. To są ludzie, którzy są w stanie dopłacić byle ludzie o nich mówili. To zgubne.
Ah bez zmiany prawa to się nie zmieni...

I jeszcze gówniaki wypisują do Wardegi: ty konfidencie, donosicielu.
Że Canal plus chce z takim człowiekiem współpracować to już w ogóle kosmos. Ale chłop może być uzależniony od atencji jak Pasut. To są ludzie, którzy są w stanie dopłacić byle ludzie o nich mówili. To zgubne.
Ah bez zmiany prawa to się nie zmieni...

Oni już nie współpracują. Tylko gale Primemma są w Canal Plus.

Back