Fame MMA gala youtuberów

@Zawodnik567 Wg mnie jestes na rencie z powodu choroby psychicznej, stad tez u ciebie tak wysoka potrzeba bycia potrzebnym, prawdopodobnie w dziecinstwie pastwili sie nad toba rodzice, byc moze byles molestowany. Ale masz epizody jak przestajesz sie leczysz, ale to widac, bo mimo, ze sie starasz to twoja wyimaginowana postac jest niespojna. Jak to twoje zdjecie na x. a ty piszesz, ze to jestes ty.

Jak poinformowała podinsp. Katarzyna Cisło, rzecznik prasowy Komendanta Wojewódzkiego Policji w Krakowie, funkcjonariusze prowadzą czynności sprawdzające, które mają ustalić, czy doszło do wykroczenia lub przestępstwa. W przypadku potwierdzenia naruszenia prawa zostanie wszczęte postępowanie.

Ambasada Izraela zabrała głos.
Zdecydowanie potępiamy incydent o charakterze antysemickim, do którego doszło wczoraj wieczorem na lotnisku w Krakowie, gdzie grupa modlących się pasażerów pochodzenia żydowskiego została zaatakowana werbalnie i fizycznie przez miejscowego podróżnego. Eskalacji udało się zapobiec tylko dzięki opanowaniu wiernych i interwencji służb ochrony lotniska. Żydów nie należy pozbawiać prawa do praktykowania swojej religii. Będziemy nadal współpracować z polskimi władzami, aby zapobiegać podobnym incydentom w przyszłości.

Ambasada Izraela zabrała głos.
Zdecydowanie potępiamy incydent o charakterze antysemickim, do którego doszło wczoraj wieczorem na lotnisku w Krakowie, gdzie grupa modlących się pasażerów pochodzenia żydowskiego została zaatakowana werbalnie i fizycznie przez miejscowego podróżnego. Eskalacji udało się zapobiec tylko dzięki opanowaniu wiernych i interwencji służb ochrony lotniska. Żydów nie należy pozbawiać prawa do praktykowania swojej religii. Będziemy nadal współpracować z polskimi władzami, aby zapobiegać podobnym incydentom w przyszłością.
Dobra widzę, że muszę iść na x, jak tu nie odpowiadasz. Zobaczymy jak zareaguja ludzie, gdy sie dowiedza, ze byles molestowany, masz zaburzenia psychiczne i seksualne.

TVN 24 naprawia przekłamanie. Tylko co z tego jak to poszło na cały świat.

TVN 24 naprawia przekłamanie. Tylko co z tego jak to poszło na cały świat.

długo chcesz ukrywac, ze masz zaburzenia seksualne i jestes niebezpieczny jako potencjalny pedofil?

@Zawodnik567 a wez powiedz, jak to jest, ze ostatnio pisales, ze nie stac cie z pensji urzednika na zadne ruchy, a dzisiaj mowisz, ze jestes milionerem hahahha i jeszcze wstaw to zdjecie z x mortadelo

Jak na psychologa masz nietuzinkowe podejście do ludzi :boystop: :werdum:
He he
A tak serio to ci powiem, ze prace zostawiam za soba, bo jakbym bral to ze soba to mozna zwariowac serio. Dlatego nie biore pracy do domu, ja to zwykly cham, silka, boks, wypady z narzeczona. Wiesz bycie psychologiem nie oznacza, ze bede empatyczny do kazdego czlowieka, bo by mnie to zjadlo.

A tak serio to ci powiem, ze prace zostawiam za soba, bo jakbym bral to ze soba to mozna zwariowac serio. Dlatego nie biore pracy do domu, ja to zwykly cham, silka, boks, wypady z narzeczona. Wiesz bycie psychologiem nie oznacza, ze bede empatyczny do kazdego czlowieka, bo by mnie to zjadlo.
No i dobrze, do spodu z tą pałą łaaa.

Fame elegancko leci z antysemickim klimatem. Ewidentnie nie mają farta, zaraz się okaże że dziadek kapoka był austriackim malarzem.

IMG_2733.jpg

Fame elegancko leci z antysemickim klimatem. Ewidentnie nie mają farta, zaraz się okaże że dziadek kapoka był austriackim malarzem.

Korczarowski vs Rado rozwali internety. Jówko na X mi napisał, ze jest wściekły na Rado, bo liczył strasznie na pojedynek.

A teraz to już chyba koniec Rado w FF.

Back