Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
38 tysięcy złotych miesięcznie.Ty kurwa cipo jebana, ile zarabiasz na Twitterze, nic? Haha ty przegrywie jebany
Milcz kondonie38 tysięcy złotych miesięcznie.
Zobacz troche krytyki i juz sie gubisz jak to dziecko krzywdzone przez innych. Zarabiasz 38k i chodzisz do pracy jako urzednik za max 5k?38 tysięcy złotych miesięcznie.
Kto bogatemu zabroni?Zobacz troche krytyki i juz sie gubisz jak to dziecko krzywdzone przez innych. Zarabiasz 38k i chodzisz do pracy jako urzednik za max 5k?
Jakbys byl bogaty to bys chodzil na terapie, ktos cie skrzywdzil jak byles dzieckiem, stad biora sie choroby o zaburzeniach narcystycznych.Kto bogatemu zabroni?

Ja pier.... Na Facebooka wbijam może raz na 10 miesięcy.
Co za upadek tego świata jeśli to prawda z tymi fanpagemi
Na takie komentarze nie odpowiada bo ma orzeczenie.U ciebie mechanizmy obronne sa tak mocne, ze powiedzialbys wszystko dla atencji. Przeciez zarabiasz pol miliona rocznie, jak sie z tego rozliczasz?
Żydzi wzywają do aresztowania Rado.
Dobra widzę, że muszę iść na x, jak tu nie odpowiadasz. Zobaczymy jak zareaguja ludzie, gdy sie dowiedza, ze byles molestowany, masz zaburzenia psychiczne i seksualne.Ambasada Izraela zabrała głos.
Zdecydowanie potępiamy incydent o charakterze antysemickim, do którego doszło wczoraj wieczorem na lotnisku w Krakowie, gdzie grupa modlących się pasażerów pochodzenia żydowskiego została zaatakowana werbalnie i fizycznie przez miejscowego podróżnego. Eskalacji udało się zapobiec tylko dzięki opanowaniu wiernych i interwencji służb ochrony lotniska. Żydów nie należy pozbawiać prawa do praktykowania swojej religii. Będziemy nadal współpracować z polskimi władzami, aby zapobiegać podobnym incydentom w przyszłością.
długo chcesz ukrywac, ze masz zaburzenia seksualne i jestes niebezpieczny jako potencjalny pedofil?TVN 24 naprawia przekłamanie. Tylko co z tego jak to poszło na cały świat.
![]()
"Polski pracownik" lotniska atakuje Żydów? Film prawdziwy, historia zmyślona
Oburzenie internautów wywołała informacja, jakoby pracownik krakowskiego lotniska słownie zaatakował i agresywnie się zachowywał wobec grupy podróżujących Żydów. Jednego z nich miał nawet popchnąć. A wszystko za sprawą popularnego nagrania. Lotnisko wyjaśnia, a policja prowadzi czynności...konkret24.tvn24.pl
Jak na psychologa masz nietuzinkowe podejście do ludzi@Zawodnik567 a wez powiedz, jak to jest, ze ostatnio pisales, ze nie stac cie z pensji urzednika na zadne ruchy, a dzisiaj mowisz, ze jestes milionerem hahahha i jeszcze wstaw to zdjecie z x mortadelo
jaki pacjent takie podejscieJak na psychologa masz nietuzinkowe podejście do ludzi![]()
He he
A tak serio to ci powiem, ze prace zostawiam za soba, bo jakbym bral to ze soba to mozna zwariowac serio. Dlatego nie biore pracy do domu, ja to zwykly cham, silka, boks, wypady z narzeczona. Wiesz bycie psychologiem nie oznacza, ze bede empatyczny do kazdego czlowieka, bo by mnie to zjadlo.Jak na psychologa masz nietuzinkowe podejście do ludzi![]()
He he
No i dobrze, do spodu z tą pałą łaaa.A tak serio to ci powiem, ze prace zostawiam za soba, bo jakbym bral to ze soba to mozna zwariowac serio. Dlatego nie biore pracy do domu, ja to zwykly cham, silka, boks, wypady z narzeczona. Wiesz bycie psychologiem nie oznacza, ze bede empatyczny do kazdego czlowieka, bo by mnie to zjadlo.
Fame elegancko leci z antysemickim klimatem. Ewidentnie nie mają farta, zaraz się okaże że dziadek kapoka był austriackim malarzem.
Żegnajcie.