Siedem
NoLife FC
Za czasów mojej świetności? Byśmy rozjebali internety;)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za czasów mojej świetności? Byśmy rozjebali internety;)
K-1 3x3 minuty. A ziemia bez walki

K-1 3x3 minuty. A ziemia bez walki

Plastuś nie wchodzi do turnieju podobno. Jak Denis wygra, to on wchodzi. Jak przegra, to chyba ziemia.Ale to jest walka rezerwowa, czy poprostu walka? Ciekawe jakby taki Plastuś sobie poradził z takim Sianosem czy Danielem w turnieju, raczej zebrałby baty.
A ziemia honorowy git, oddał "szansę" życia bez walki![]()
Przeciez to jest superfight, samo w sobie mowi, ze walka poza turniejem. I gdzie mialby wejsc denis jak jest juz osemka, denis mial walczyc z gleba o rezerwowego.Plastuś nie wchodzi do turnieju podobno. Jak Denis wygra, to on wchodzi. Jak przegra, to chyba ziemia.
Załecki jak wygra i będzie potrzeba zastąpienia kogoś w turnieju (kontuzja) to wchodzi do gry. Jak przegra to Pasternak nie ma być ewentualnym zastępstwem, więc mimo wszystko muszą jakiegoś rezerwowego jeszcze przygotowaćPrzeciez to jest superfight, samo w sobie mowi, ze walka poza turniejem. I gdzie mialby wejsc denis jak jest juz osemka, denis mial walczyc z gleba o rezerwowego.
Jak tam dopalacze chodzą na kilogramy to co tu się dziwićBo on jest na serio słaby psychicznie, tak samo jak Szeliga, a Pasu to już w ogóle.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby sobie coś zrobili.
Kompletnie chłop nie potrafi ukrywać emocji. Niby to tylko show, ale nie odbiera tego dymy w wrestlingu...
sterydy + dopalacze, hormonu w rozsypce i to wszystko w wieku dwudziestu paru lat...po tym kolanie od Labrygasa fana męskich prostytutek, to bym esutenera nie przekreślał. Tym bardziej w pierwszej rundzie. Pewnie wampir to weźmie na przeczekanie, chyba że coś mu się odklei. Z resztąpenis zamiekki znowu bedzie sie przewracal o wlasne nogi![]()

Nawet ochrona ciśnie beke z tej parówy
Jaka to jest parówa pierdolona. Mocna tylko w większej grupie, albo do słabszych.
Omielanczuk wypada! Możecie zdecydować, który gladiator z Torunia wchodzi za niego.

Pewnie tak. Na teraz jest 51:49 na korzyść ziemi.A co z Plastusiem, super fight z tym który odpadnie?
Ale byłyby jajca jakby wybrali teraz Glebę na złość wszystkim, a ten na końcu by honorowo stwierdził że jest tu nowy więc oddaje swoje miejsce swojemu koledze Denisowi bo mu się bardziej należy![]()
To mi się podoba, o to chodziPewnie tak. Na teraz jest 51:49 na korzyść ziemi.

Ja bym tam wolał zobaczyć, jak enis dostaje łomot od Mindy, czy Labrygasa (gdyby pozmieniali pary).To mi się podoba, o to chodzi![]()
A ja bym chciał zobaczyć jak widzowie im krzyżują wszystkie plany, a później charakternie gleba jednak się wycofuje.Ja bym tam wolał zobaczyć, jak enis dostaje łomot od Mindy, czy Labrygasa (gdyby pozmieniali pary).
za Labrygasem to będzie main event na jakieś "jubileuszowej" galiJa bym tam wolał zobaczyć, jak enis dostaje łomot od Mindy, czy Labrygasa (gdyby pozmieniali pary).
W tym wypadku koleżeństwo kończy się tam gdzie zaczynają się srebrniki…A co z Plastusiem, super fight z tym który odpadnie?
Ale byłyby jajca jakby wybrali teraz Glebę na złość wszystkim, a ten na końcu by honorowo stwierdził że jest tu nowy więc oddaje swoje miejsce swojemu koledze Denisowi bo mu się bardziej należy![]()
Przecież odmowił walki, powodu nie znam ale srebrniki ziemi nie przekonały.W tym wypadku koleżeństwo kończy się tam gdzie zaczynają się srebrniki…