Siedem
NoLife FC
Cwel Ekiert został psem Boxdela.
Przecież od początku swojego istnienia ekiert był od boxdela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cwel Ekiert został psem Boxdela.
?Chyba tylko shoty na yt i twitterze.@Dawid _Ozdoba-Legenda masz może link do konferencji fame? Jest to gdzieś może? Np?
A coś konkretnego Cie interesuje? Bo oglądałem na żywo i generalnie to tam chujnia była.@Dawid _Ozdoba-Legenda masz może link do konferencji fame? Jest to gdzieś może? Np?
Takiego chaosu organizacyjnego nie mieli nigdy.
Ta napewno, Mario i gołe pięściZasady niedoszłej walki Mario w FAME.
![]()
Jak zwalnia organizatora od odpowiedzialności: a jak Fame nie zapewni odpowiedniej opieki medycznej na gali to nagle zawodnik nie ma prawa ich pozwać?Zasady niedoszłej walki Mario w FAME.
![]()
mam nadzieję, że zamkną tego przygłupia w Azji. W Tajlandii już sobie najebał przypału.
A to tylko z donejtów. Dodatkowo kick też płaci ładną kasę za streamy podobno.Na byciu dzbanem jaką flotę zarabia jebany. View attachment 123280
Za taką sarę bym wyskalował sobie biznes albo utrzymał się rok czasu![]()
![]()
Nic Ci nie stoi na przeskodzie zostania internetowym kurwiszonemNa byciu dzbanem jaką flotę zarabia jebany. View attachment 123280
![]()

Nic Ci nie stoi na przeskodzie zostania internetowym kurwiszonem

Szkoda, że Biedroń nie złożył donosu na siebie...Atencjusz Biedroń pisze donos policyjny na Pasuta w social mediach, a Pasut w tym czasie na Filipinach sędziuje walki karłów
View attachment 123293
Żyjemy w symulacji
Ja pierdole, cwel zarobił więcej na tym streamie niż ja przez cały 22 dniowy kontrakt na MalcieNa byciu dzbanem jaką flotę zarabia jebany. View attachment 123280
![]()

A ja musze kilka kg kryształu opierdolić po dobrej cenie… nie było, nie ma i nie będzie sprawiedliwości.Ja pierdole, cwel zarobił więcej na tym streamie niż ja przez cały 22 dniowy kontrakt na Malcie
![]()
Nic, bedzie miał innego rywala. Z Golasem w ogóle nie grzało.Co się stało z Najmanem?
podejrzewam ze Najmanowi nie chce sie wagi robic stad zmiana rywala bo przeciez Wojtus nie bedzie walczyl z kims ciezszym od siebieNic, bedzie miał innego rywala. Z Golasem w ogóle nie grzało.

Aż czekam jak ktoś go odpali i wjedzie w trybunyNie zajadą bo jak się Sianos wkurwi to pierdolnie jednemu czy drugiemu, przecież on ma pół centymetrowy lont patrząc przez pryzmat jego inteligencji ;)

Tajskie więzienie dla Pasuta, to by była prawdziwa lekcja pokorymam nadzieję, że zamkną tego przygłupia w Azji. W Tajlandii już sobie najebał przypału.