Fame MMA gala youtuberów

Insajder źródlany, chuj że przez cały tydzień melepeta pierdolił co innego.

Piątkowe może nie, ale przecież wtorkowe mówiło że Pudzian już robi nagrywki a czwartkowe że walka kopnięta.
Weź go ktoś tam wyjaśnij na twitterku.

Farmazoniarz.
Według niego było klepniete, nawet trailer i zapowiedź nagrali. Wszystko zmieniło zatrzymania wrzodziarzy i poblokowane konta. Twierdzi też, że temat jeszcze wróci w kolejnych miesiącach, jak się sytuacja uspokoi.

Zastanawia mnie po co Mariusz promował wczoraj memy z tymi kasztanami u siebie w socialach.
Jak to po co? Temat Fame jeszcze nie został zamknięty. Przecież Martin twierdził, że to Pudzian wyszedł z propozycją, że chce walczyć w kwietniu w KSW i Fame. To, że jest łasy na kase już wszyscy wiedzą. Z KSW Pudzian był dogadany na gębe. Temat wróci jak tylko odblokują konta bankowe. Pytanie, w jaki sposób KSW będzie chciało się zabezpieczyć na przyszłość? Martin teraz tego tak nie zostawi.

Poszła podpierdolka do prokuratury dzięki której pedzian został w cyrku?

IMG_0263.jpeg

Jak to po co? Temat Fame jeszcze nie został zamknięty. Przecież Martin twierdził, że to Pudzian wyszedł z propozycją, że chce walczyć w kwietniu w KSW i Fame. To, że jest łasy na kase już wszyscy wiedzą. Z KSW Pudzian był dogadany na gębe. Temat wróci jak tylko odblokują konta bankowe. Pytanie, w jaki sposób KSW będzie chciało się zabezpieczyć na przyszłość? Martin teraz tego tak nie zostawi.
Wątpię żeby pederator dał się namówić na kontrakt z KRS po kilkunastu latach w wieku 70 lat. On faktycznie nic nie musi.

Jak kelner będzie za bardzo naciskał to wskoczy do namiotu shame. Tam zrobi ze 2-3 walki w formule i przeciwnikami, których sam wybierze i odejdzie w stronę wschodzącego słońca. Skupi się na zbieraniu czereśni, ciąganiu tirów, doglądaniu stawów, wiejskich festynach i porannych przebieżkach.

Działa wam twitter? Mi się kurwa kręci i nic nie ładuje, nie wiem czy jakiegoś bana dostałem czy to kurwa jakieś ogólnopolskie problemy.

Wiedziałem, że Sianos znajdzie miejsce we frikach. Po tej akcji w walce bokserskiej i jego wypowiedziach wiedziałem, że następny przystanek to friki. Pasuje tam jak mało kto :tellmemore:
Zajada chłopa, znajdź mi wywiad gdzie złożył 4 zdania… wydaje się w porządku ale ten ściek to nie miejsce dla niego :(
Chociaż raz niech zarobi

Zajada chłopa, znajdź mi wywiad gdzie złożył 4 zdania… wydaje się w porządku ale ten ściek to nie miejsce dla niego :(
Chociaż raz niech zarobi
Nie zajadą bo jak się Sianos wkurwi to pierdolnie jednemu czy drugiemu, przecież on ma pół centymetrowy lont patrząc przez pryzmat jego inteligencji ;)

Chociaż raz niech zarobi

Niski iloraz inteligencji nie przeszkadza w uczestnictwie w tego typu show. Wręcz przeciwnie. Labryga też 4 zdań nie potrafi złożyć i nikomu to nie przeszkadza. Ważne, że dymy są :fjedzia:

Troche posłuchałem Sianosa na tej konferencji i jakims wywiadzie. On dobrze się wpisuje w te chore klimaty i tylko czekam kiedy się odpali i kogoś zajeb...

Ja pierdole jaka to jest przepaść w tych oglądalnościach live. Wczoraj na żywo na prawdę zajebiste walki za free na YT oglądało jakieś dziesięć razy mniej osób. Te patusy ledwo co zaczęły transmisje i prawie sto tysięcy ludzi tam live jest. Mam nadzieję, że teraz po głośnej śmierci Konona trochę osób się otrząśnie i trochę się zreflektuje w tym promowaniu patologii w sieci. Ozdoba czy młody Murański przecież też nie wytrzymali ciśnienia i skończyli tragicznie. Tak na prawdę to te chuje zarządzające tym mają jakieś obrzydliwe zyski, a dla tych zawodników to dają jakieś ochłapy w stosunku do tego co naprawde jest na talerzu.
Algorytmy, algorytmy yt robią swoje, a dla nich jest kierunkowskaz: $
Filmiki z Kononowiczem spoko..

Zabezpieczać to Marin może ze swoją żoną, albo jakimiś głupimi zawodnikami Mma grożąc później januszowymi karami z mostu jak np. temu Turkowi albo Gamrotowi.
Polecam wywiad Pudziana u Midela jak on opowiadał jak wyglądały jego negocjacje z Ksw: to wywalić, to też. Każdy ma takie zapisy? Ale co to mnie obchodzi?

następny as. Legitymizuje naciągaczy pierdoląc jak potłuczony i udając że wszystko było ok.

Back