Fame MMA gala youtuberów

Ja pierdoleee xD
Ale się naprężyli na garstkę aktorków internetowych i para biznesmenów.
Mam nadzieje że tak samo będą rozpierdalać zbrojne grupy przestępcze, albo jakieś bandy po wojenne z weteranów z PTSD.
Polskie prawo silne wobec słabych, słabe wobec silnych.
Aż mi się przypomniało jak pisaliśmy. Na pewno będą dzielnie zwalczać te bandyckie grupy uderzające w nas uczciwych - jestem pewny!

Dokładnie. Chociaż z 3 dni by ich przycisnęli, wrzucili na cele z gejzerami to by im odbyty płonęły. A tak wrócili na chatę i musza tylko posprzątać sraczke po zatrzymaniu.
Kolego, coś Ci się chyba pomyliło? Co dla Ciebie jest piekłem, to dla nich byłoby luksusowym SPA. Wyjść by nie chcieli ;-)

@Krecik z całym szacunkiem, :najmancoty:

Golas jaki ma niby status?

Pajaca z telewizji, z programu o chlaniu, ćpaniu i ruchaniu szlaufów, który jest koszmarem logopedy?

Tylko durne gówniary mogą lgnąć do takiego palanta, w dodatku jak widać nawet nie polskie a ukraińskie.
Co nie zmienia faktu że mógłby mieć 3 modelki zamiast tej deski;). Baby patrzą na portfel i opakowanie, a nie na umiejętności władania literką R

Co nie zmienia faktu że mógłby mieć 3 modelki zamiast tej deski;). Baby patrzą na portfel i opakowanie, a nie na umiejętności władania literką R
Na obecne standardy to bez problemu mógłby przebierać tak jak patus - tyle, że gola to nie za bardzo tomny w gadce, może tutaj jest pies pogrzebany?

Na obecne standardy to bez problemu mógłby przebierać tak jak patus - tyle, że gola to nie za bardzo tomny w gadce, może tutaj jest pies pogrzebany?
On jest infantylny z tego co idzie zauważyć, więc może bierze takie młode by być na tym samym poziomie emocjonalnym, bo nie oszukujmy się że jakaś zajebista, ustawiona baba w jego wieku nawet by na niego nie napluła.
Chuj z nim.

Modelki to lecą na piłkarzy a nie na patusów udajacych biznesmenów.

On jest infantylny z tego co idzie zauważyć, więc może bierze takie młode by być na tym samym poziomie emocjonalnym, bo nie oszukujmy się że jakaś zajebista, ustawiona baba w jego wieku nawet by na niego nie napluła.
Chuj z nim.

Właśnie w tym pisałem,
koleś to totalny pajac który nic sobą nie reprezentuje.

Nawet fajter z niego taki że męczył się z Bonusem BGC.

a ja czekam az ten gownodzial zostanie zlikwidowany
:fjedzia:
To się nie doczekasz :fjedzia:
Nie po to został stworzony żeby ktoś miał go kasować, zniknie jak padną organizacje, chuja zniknie, prime będzie trzymać ten dział przy życiu bo juzwiak wyczuł pieniądz. Tam spokojnie przez 10 lat wystarczy łbów którzy za chwilę sławy i 5 tysięcy będą się bić ;)

To się nie doczekasz :fjedzia:
Nie po to został stworzony żeby ktoś miał go kasować, zniknie jak padną organizacje, chuja zniknie, prime będzie trzymać ten dział przy życiu bo juzwiak wyczuł pieniądz. Tam spokojnie przez 10 lat wystarczy łbów którzy za chwilę sławy i 5 tysięcy będą się bić ;)
Byś był fajny chłopak, to byś wniósł petycje o zlikwidowanie go
:jjsmile:

Byś był fajny chłopak, to byś wniósł petycje o zlikwidowanie go
:jjsmile:
Wnosiłem w czasie gdy powstawał ten dział, skoro wtedy nic to nie dało, tym razem też nie dam.

Chłopak, za kilka miesięcy będę mężczyzną jak 3 z przodu wskoczy...

FB_IMG_1741368957991.jpg

Wnosiłem w czasie gdy powstawał ten dział, skoro wtedy nic to nie dało, tym razem też nie dam.

Chłopak, za kilka miesięcy będę mężczyzną jak 3 z przodu wskoczy...
Kalendarz tego za Ciebie nie załatwi niestety.

Back