Fame MMA gala youtuberów

Ale trzeba być pizdą i fletem, żeby małolata straszyć gangsterami. Słyszę tych przestraszonych rodziców tego Marka całego to mi się nóż w kieszeni otwiera. Co za śmieć pierdolony. Tym razem jednak się przejedzie raczej. Koledzy z Poznania muszą być dumni z toruńskiego gita. Więcej zrobił już dla wyeliminowania patoli niż Hallman przez całą sluzbę, co prawda mimochodem, ale ważne są efekty

Last edited:
1738691536282.jpeg

Hashtag Famemma aż wyleciał na 1 miejsce na X przez aferę Markową. Będą jaja jak jeszcze Zalęcki zapłaci głową w FF za te zdarzenie. Przynajmniej jeden powtarzalny typ z przymusu zrobi out. Tylko pewnie te mameje i tak nie będą mieć zastępstwa i uraczą nas Ferrarim 508 raz.

Rozpierdala mnie to że dzieciak wypił piwo które sam warzył a teraz cały internet się burzy że poniósł konsekwencje i że to już przesada, w realu nie można :juanlaugh:

Jedno mnie zastanawia, dlaczego oni zawsze są jacyś chudzi, rudzi, piegowaci z radarami zamiast uszów czy się poprostu jąkają jak ten małolat którego odwiedził Denis. Dlaczego zawsze takie fizycznie nie do końca mocne jednostki najwięcej szczekają w internetach?

Last edited:
Bo internet to w większości przegrywy, które z przegrywów robią milionerów. Polecam topke polskiego Youtube- Xayoo,Blowek, Gimper, Naruciak i kto tam jeszcze jest. 90 procent tej topki to takie chłopaki gnębione w szkołach.

Tak samo polecam zobaczyć jak wygląda Michał Matczak pseudonim Mata, który dzięki ,,rapie" jest dziś multimilionerem. Ten sam casus.

Rozpierdala mnie to że dzieciak wypił piwo które sam warzył a teraz cały internet się burzy że poniósł konsekwencje i że to już przesada, w realu nie można :juanlaugh:

Jedno mnie zastanawia, dlaczego oni zawsze są jacyś chudzi, rudzi, piegowaci z radarami zamiast uszów czy się poprostu jąkają jak ten małolat którego odwiedził Denis. Dlaczego zawsze takie fizycznie nie do końca mocne jednostki najwięcej szczekają w internetach?
Halo halo a teraz latanie i upokarzanie słabszych już jest ok? Po Tobie bym się tego nie spodziewał :jon:

Halo halo a teraz latanie i upokarzanie słabszych już jest ok? Po Tobie bym się tego nie spodziewał :jon:
Stary, mało znasz mojej historii na Cohones. To po pierwsze a po drugie, jak zamawiasz pizzę to dostajesz pizzę i jesteś zdziwiony że nie ma kiebaba? Kiedyś nie było neta to było inaczej, teraz jest i najsłabsze jednostki dostają skrzydeł bo myślą że są anonimowi.
Ogólnie mam wyjebane na to wszystko tylko zostawię jedną myśl, jak coś robisz to licz się z konsekwencjami nawet tymi najmniej oczekiwanymi, proste.

Ogólnie o ciotowatosci społeczeństwa mógłbym pisać pracę doktorancką. Widzę to obecnie wszędzie po filmografię, sport czy muzykę. Między innymi z tego powodu w tym sezonie po 20 latach rzuciłem kompletnie piłkę nożną, bo obecny poziom uznałem za tak mega mizerny, że głowa mała. Jak kiedyś piłkarzy top było spokojnie 30 i człowiek czekał na mecze to obecnie dla mnie nie ma nawet 5 stałych gwiazd w piłce nożnej oprócz moooze 2-4 nazwisk.Ufc, też trochę rzuciłem z tego powodu. Z resztą jak Hollandowizowano-Patissonowano Hollywood, też mógłbym napisać eseje.

Ogólnie o ciotowatosci społeczeństwa mógłbym pisać pracę doktorancką. Widzę to obecnie wszędzie po filmografię, sport czy muzykę. Między innymi z tego powodu w tym sezonie po 20 latach rzuciłem kompletnie piłkę nożną, bo obecny poziom uznałem za tak mega mizerny, że głowa mała. Jak kiedyś piłkarzy top było spokojnie 30 i człowiek czekał na mecze to obecnie dla mnie nie ma nawet 5 stałych gwiazd w piłce nożnej oprócz moooze 2-4 nazwisk.Ufc, też trochę rzuciłem z tego powodu. Z resztą jak Hollandowizowano-Patissonowano Hollywood, też mógłbym napisać eseje.
@Cassius42 odpisz sam sobie, będzie fajna jednoosobowa dyskusja :lesnarhappy:

Lata 70-90 to były męskie czasy. Teraz jest wykastrowana era.

Stary, mało znasz mojej historii na Cohones. To po pierwsze a po drugie, jak zamawiasz pizzę to dostajesz pizzę i jesteś zdziwiony że nie ma kiebaba? Kiedyś nie było neta to było inaczej, teraz jest i najsłabsze jednostki dostają skrzydeł bo myślą że są anonimowi.
Ogólnie mam wyjebane na to wszystko tylko zostawię jedną myśl, jak coś robisz to licz się z konsekwencjami nawet tymi najmniej oczekiwanymi, proste.
Mordo tym razem ja sobie podśmiechujki zrobiłem ;)
Mogłeś zapomnieć jak mnie do tablicy wywołałeś w podobnym temacie.
Z tego co pamiętam sens mojej odpowiedzi wtedy był taki jak Twój teraz ;)
:conorsalute:
W każdym bądź razie oczywiscie jestem za weryfikacja swoich slow twarzą w twarz i gdyby każdy gamoń który kręci krzywe afery miał pewność że będzie musiał to skonfrontować w cztery oczy to pewnie nikt by nigdy o takiej aferze nie usłyszał ;)

W każdym bądź razie oczywiscie jestem za weryfikacja swoich slow twarzą w twarz i gdyby każdy gamoń który kręci krzywe afery miał pewność że będzie musiał to skonfrontować w cztery oczy to pewnie nikt by nigdy o takiej aferze nie usłyszał ;)
Proste.

My jak poznawaliśmy internet to on dopiero zaczynał działać, teraz młodzi wychowują się w internecie.

@Filip_

Wyobrażasz sobie jeszcze kiedyś taką scenę w Hollywood z tą nową falą pociotek jak Holland czy Pattinson przecież to by wyglądałoby dziś jak parodia.

To kurwa byli czasy. Średnio raz na rok sobie odświeżam tą klasykę.

Kiedyś Arni z Sly'em się ścigali w kinie kto najwięcej typów odpierdoli i jakąś bronią. Teraz chłopaczki aktorzy się pompują kto lepiej przyjdzie ubrany na jakąś snobską galę dla elit.

To kurwa byli czasy. Średnio raz na rok sobie odświeżam tą klasykę.

Kiedyś Arni z Sly'em się ścigali w kinie kto najwięcej typów odpierdoli i jakąś bronią. Teraz chłopaczki aktorzy się pompują kto lepiej przyjdzie ubrany na jakąś snobską galę dla elit.

Jeszcze te obecne damskie torebeczki, z którymi chodzą. Szczególnie to zacząłem zauważać u piłkarzy. Przez to między innymi, też powiedziałem stop piłce i zrozumiałem, że to już nie jest dla mnie.

Świat się strasznie spier....

To już nie jest moje miejsce tak szczerze.

Proste.

My jak poznawaliśmy internet to on dopiero zaczynał działać, teraz młodzi wychowują się w internecie.
Pamiętam jak spory w szkole wyjaśniało się „za górką”.. gdyby w tamtych czasach prawdziwego chamstwa doszło nagrywanie i upublicznianie niektórych akcji to nawet nie chcę myśleć co by się działo.. chociaż charaktery też były inne niż teraz.

I mimo, że „ mojej historii na cohones i tak byś nie zrozumiał” to moc sprawcza jest wielka :
@Cassius42 odpisz sam sobie, będzie fajna jednoosobowa dyskusja :lesnarhappy:
Lata 70-90 to były męskie czasy. Teraz jest wykastrowana era.
:wow:

Back