cholou92
EFC Africa Flyweight
2x3 a nie 3x3? co oni kurwa mają z tymi formułami z kociej pizdy XDTo jest tylko 2x3 min i 1,5 minutowa przerwa. Można iść pełnym piecem cały czas praktycznie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2x3 a nie 3x3? co oni kurwa mają z tymi formułami z kociej pizdy XDTo jest tylko 2x3 min i 1,5 minutowa przerwa. Można iść pełnym piecem cały czas praktycznie.
boks bez ciosów w jednej rękawicy i z dildosem w japieA jeszcze co, jaka to kurwa będzie formuła, k1 z łokciami i kolanami, co już z definicji k1 nie jest, czy może k1 bez kolana, co również już nie jest k1 z definicji?!
Jakby nie mogli powiedzieć forma stójkowa, tylko pierdolą K1 ale bez tego, albo MMA bez parteru, no idioci, kaleczą tylko nazwy szlachetnych sportów.
Niech zrobią muay thai bez łokci i kopnięć.
No i wszystko.boks bez ciosów w jednej rękawicy i z dildosem w japie
Nie, 2x3 + ewentualnie 2 minuty dogrywka. Finał jest no limit.2x3 a nie 3x3? co oni kurwa mają z tymi formułami z kociej pizdy XD
Jeśli przyjrzymy się ostatnim walkom Labrygi to też nie wypadł najlepiej. Z tym samym Załęckim prezentował się fatalnie i wygrał w dziwnych okolicznościach.ogladales ostatnie walki sarary? bo wszystko co piszesz to pobozne zyczenia. Z duzo starszym zaleckim zremisowal, sarara pokazuje sie tragicznie od kilku lat.
i właśnie przez takie (obiektywne) opinie przepierdalam skrupulatnie odkładany piniondz u bukmachera XDJeśli przyjrzymy się ostatnim walkom Labrygi to też nie wypadł najlepiej. Z tym samym Załęckim prezentował się fatalnie i wygrał w dziwnych okolicznościach.
Z Jayem Silva, który jest naturalnym średnim musiał ratować się parterem i wcale nie dominował go w stójce mimo przewagi gabarytów.
Z Mindą, który rusza się jak wóz z węglem potrafił zaliczyć deski i w walkach na wotore wielokrotnie lądował na glebie z jakimiś ogórkami.
Sarara jest jaki jest, ale jednak nie tak dawno usadził na tyłku Wrzoska i lał w stójce Zimmermana, więc ja się wcale nie zdziwię jak pokona tego przereklamowanego Labrygę.
Trenuje i na pewno jest zmotywowany mocno główną nagrodą, gdzieś mi się przewinęło na YouTube, że zależy mu bardzo na wygranej w tym turniejuWłaśnie po tej formie, wydaje mi się że Tomek znów nie trenuje, w sensie nie na tyle co o tym gada bo forma taka rekreacyjna, nabieram wątpliwości ale dalej wierzę w krakowską maczetę!
Problem w tym że on zawsze tak mówi więc w te zapowiedzi ciężko uwierzyć. Mówił też że będzie -100 na wadze, ile jest? Bo już po tej wadze można zweryfikować jego słowa, czy mowi prawdę, czy jak częściej poprostu opowiada.Trenuje i na pewno jest zmotywowany mocno główną nagrodą, gdzieś mi się przewinęło na YouTube, że zależy mu bardzo na wygranej w tym turnieju
107, Labrygas 117. Najcięższy dzik Sianos 131Problem w tym że on zawsze tak mówi więc w te zapowiedzi ciężko uwierzyć. Mówił też że będzie -100 na wadze, ile jest? Bo już po tej wadze można zweryfikować jego słowa, czy mowi prawdę, czy jak częściej poprostu opowiada.

No, a miało być -100107, Labrygas 117. Najcięższy dzik Sianos 131![]()
dzik Sianos 131![]()

Nie ma czasu na pykanke w takich dystansach czasowych, ten turniej jest złożony pod Labrygasa albo Sianosa, dla dużych koni, co wjadą na pełnej, poltora minuty odpoczną, znów wjadą na pełnej i walka na ich korzyść.Labryga powinien wjechać, ma mocny łeb, trzeba Tomka zaangażować od początku. Homer jest leniwy ale jak będzie pykanka to wypyka Labrygasa, zwłaszcza na krótkim dystansie. Denis powinien skasować taką wersję Sarary jakiej oczekuję, w jedną rundę. Ale rzeczywiście z Silva trochę się ratował tym parterem, co budzi uzasadnione wątpliwości co do umiejętności
Zalecki doslownie wszedl z kanapy, a walka jest 3x3 nie wytrzyma kondycyjnie na bank, kup se lody za ta stowkemyślę że Dawid może upierdolic Plastusia a ten kurs 3+ jest bardzo kuszący, ma narzędzia by to wygrać, wszystkie prócz doświadczenia, ale doświadczenie to nie jest wszystko, zastanowię się czy nie rzucić stówki na starego Załęckiego.
Psycha klęka, ale czerwony balon będzie wszystkim opowiadał, jaki to jest silny - tylko, że 15sto latek go pojechał w rajty ;ddddddd Teraz stary musi ratować wszystko, jak całe życie musi się wstydzić za tego pseudo gangstera. Chciał być chłopak kimś do czego nie miał predyspozycji, chciał być jak ojciec, ale niestety nie jest to takie proste. Teraz typ pozeruje opowiadając jaki to nie jest zarobiony na developerce, czego to on nie ma, prawdziwa bieda umysłowa ubiera się w jakiś tureckich podróbach gucci. Jak to kiedyś mój kolega z półświatka powiedział o takich pozorantach: "Frajer pompka dentka rura"
Podobnie do Ciebie, gabaryty przeważą, więc jeśli nie będzie kontuzji to Sianos i Labryga faworytami.Nie ma czasu na pykanke w takich dystansach czasowych, ten turniej jest złożony pod Labrygasa albo Sianosa, dla dużych koni, co wjadą na pełnej, poltora minuty odpoczną, znów wjadą na pełnej i walka na ich korzyść.
To nie jest losowo złożona drabinka, oni to ustalali, kto z kim w której części. I tak jestem bardzo zdziwiony że że Diego nie jest w jednej drabince z murzynem, po to żeby jeden z nich doszedł do finału.
Minda raczej faworytem nie jest, stawiam na Sianosa albo na Labrygasa, chyba że Tomek go pierdolnie, co wiadomo, zmiecie wszystkie analizy z planszy.
A ty jakbyś miał typować 2-3 zawodników na faworytów, to kto to będzie?
PS: Andryszak by się odnalazł w takim turnieju hehe, ale jak on sianosowi powybijał zęby i go nie usadził, to może być tak że ktoś go wypunktuje z racji tego że rusza się jak wóz z węglem.
PS: myślę że Dawid może upierdolic Plastusia a ten kurs 3+ jest bardzo kuszący, ma narzędzia by to wygrać, wszystkie prócz doświadczenia, ale doświadczenie to nie jest wszystko, zastanowię się czy nie rzucić stówki na starego Załęckiego.
Nie analizuje tego w żaden sposób więc nie mam konkretnych typów a na siłę nie będę wskazywał bo przypuszczam że chcesz jakiś kupon puścić.panowie koledzy, standardowe pytanie: jakie są wasze typy na tą galę w poszczególnych walkach? co waszym zdaniem przemawia za wybranymi zawodnikami?
kupon - zupelnie jak moja byla - sam sie puscilNie analizuje tego w żaden sposób więc nie mam konkretnych typów a na siłę nie będę wskazywał bo przypuszczam że chcesz jakiś kupon puścić.
Bedzie pite i wiaderko na gale?Nie analizuje tego w żaden sposób więc nie mam konkretnych typów a na siłę nie będę wskazywał bo przypuszczam że chcesz jakiś kupon puścić.

Nie będzie bo jak @Dawid _Ozdoba-Legenda nie zarzuci to nie będę oglądał, proste.Bedzie pite i wiaderko na gale?![]()
Ja dzisiaj elegancko na darmowym PPV, a jak masz gdzieś obejrzeć chyba to tylko strimov.Nie będzie bo jak @Dawid _Ozdoba-Legenda nie zarzuci to nie będę oglądał, proste.
Nie palę już spokojnie ponad miesiąc, nie pije już nie wiem ile bo tego nie liczę, jest git, mózg się trochę przewietrzył bo ile to można od rana do wieczora, jak papierosy.. na chwilę wystarczy, a później zobaczymy.
Idą 30 urodziny, czas na jakieś radykalne zmiany, bo będę następną dekadę robił to co poprzednią a tego bym nie chciał.
Nigdy nie byłem jego fanem, ale tak się stoczyć.A Maciuś to widział z bliska i nawet nie zareagował? Coś podobnego..
![]()

Weź odpal na jakimś diskordzie czy gdzieś i nam udostępnijJa dzisiaj elegancko na darmowym PPV, a jak masz gdzieś obejrzeć chyba to tylko strimov.