Wyniki FAME 29 – wyniki gali z ośmioosobowym turniejem w K-1

Dokładnie, ja byłem pewny, że ktoś z taką historią i stażem treningowym ich rozniesie, a się tylko ośmieszył żandarm pierdolony.
Po ostatnich walkach MIndy we freakach nie wierzyłem, że Minda wygra. Nie przypuszczałwem, że tak łatwo go zleją

To pogratuluj starej że ci mieszkanie wyremontowała i możesz w spokoju codziennie o 4 rano wychodzić zamiatać ulice pecie jebany, wiemy że kochasz latać na miotle.
Mocne słowa na typa po podstawówce, jak żyjesz tak myślisz śmietniku.

Ciekawe czy naprawdę tak go bolała ta noga czy Minda przyaktorzyl aby nie wyjść do 2 rundy. Z nim wszystko możliwe.

Jak to jest, że wszędzie trąbią że mamy tik tokizacje społeczeństwa i ciężko o uwagę, a sporty walki ciągle robią gale trwające 5-6 godzin.

:jjsmile:

to od kogo pozyczyles hajs? pewnie nawet nie pamietasz, tylu ludzi zrobiles w chuja. Sam tutaj pisales.
Od twojego starego ruro jebana, chuj ci w dupę i za frajerskie zachowanie, za farmazony lecisz do wora i będziesz mi jajka lizał.

Jak dasz jakieś cytaty, dowody, o czym pisałem, co zrobiłem, to poproś kogoś żeby mnie oznaczył, na razie nie mam zamiaru bawić się w jakiś burdel z cwelem którym jesteś, nie dość że z festa zjechales na cwela to jeszcze na dodatek jesteś frajer z wolności, chuj ci w dupę mitomanie.

IMG_20260124_210116.jpg

Od twojego starego ruro jebana, chuj ci w dupę i za frajerskie zachowanie, za farmazony lecisz do wora i będziesz mi jajka lizał.

Jak dasz jakieś cytaty, dowody, o czym pisałem, co zrobiłem, to poproś kogoś żeby mnie oznaczył, na razie nie mam zamiaru bawić się w jakiś burdel z cwelem którym jesteś, nie dość że z festa zjechales na cwela to jeszcze na dodatek jesteś frajer z wolności, chuj ci w dupę mitomanie.
haha zabolało.

Back