Wrestlerek
ONE FC Heavyweight
Co ten Minda tam robi kurwa, przecież on ich zabić powinien, a się ruszał jak wóz z węglem i obsrany jakiś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, ja byłem pewny, że ktoś z taką historią i stażem treningowym ich rozniesie, a się tylko ośmieszył żandarm pierdolony.Jak to mozliwe, że Minda zawodowo żył z walk. Jak co go oglądam to jakby za kare był w tej klatce.
To pogratuluj starej że ci mieszkanie wyremontowała i możesz w spokoju codziennie o 4 rano wychodzić zamiatać ulice pecie jebany, wiemy że kochasz latać na miotle.przepraszam, ze nie mieszkam w melinie i mam pracę, którą lubię.
Dokładnie, ja byłem pewny, że ktoś z taką historią i stażem treningowym ich rozniesie, a się tylko ośmieszył żandarm pierdolony.
Po ostatnich walkach MIndy we freakach nie wierzyłem, że Minda wygra. Nie przypuszczałwem, że tak łatwo go zlejąDokładnie, ja byłem pewny, że ktoś z taką historią i stażem treningowym ich rozniesie, a się tylko ośmieszył żandarm pierdolony.
Mocne słowa na typa po podstawówce, jak żyjesz tak myślisz śmietniku.To pogratuluj starej że ci mieszkanie wyremontowała i możesz w spokoju codziennie o 4 rano wychodzić zamiatać ulice pecie jebany, wiemy że kochasz latać na miotle.
Ciągnij się stąd feścieMocne słowa na typa po podstawówce, jak żyjesz tak myślisz śmietniku.

Walter pozdrów Hanka !!Jak to jest, że wszędzie trąbią że mamy tik tokizacje społeczeństwa i ciężko o uwagę, a sporty walki ciągle robią gale trwające 5-6 godzin.
![]()
śmietniku, oszukałeś własną rodzinę, okradłeś matkę i kuzyna, dziwisz sie, że szczają na ciebie.Ciągnij się stąd feście

Masz dowody na te słowa ???!śmietniku, oszukałeś własną rodzinę, okradłeś matkę i kuzyna, dziwisz sie, że szczają na ciebie.
Nie mam kuzyna mitomanie pierdolony, tfuśmietniku, oszukałeś własną rodzinę, okradłeś matkę i kuzyna, dziwisz sie, że szczają na ciebie.
Plastikowa jak skurwysyn!! Ciekawe czy wie ile jest dwa plus dwa razy dwa ?! Szczerze wątpię !!!Ta Natalia Chereta to no noo...![]()
Ruchałbym jej dupsko, a nie dyplom z HarvaduCiekawe czy wie ile jest dwa plus dwa razy dwa ?! Szczerze wątpię !!!

to od kogo pozyczyles hajs? pewnie nawet nie pamietasz, tylu ludzi zrobiles w chuja. Sam tutaj pisales.Nie mam kuzyna mitomanie pierdolony, tfu
A to co innego kolego!!!Ruchałbym jej dupsko, a nie dyplom z Harvadu![]()
to spadlo czy tam trzeba jakas magie odwalic zeby zaczelo dzialac?Bierzta póki nie spadło
Od twojego starego ruro jebana, chuj ci w dupę i za frajerskie zachowanie, za farmazony lecisz do wora i będziesz mi jajka lizał.to od kogo pozyczyles hajs? pewnie nawet nie pamietasz, tylu ludzi zrobiles w chuja. Sam tutaj pisales.
haha zabolało.Od twojego starego ruro jebana, chuj ci w dupę i za frajerskie zachowanie, za farmazony lecisz do wora i będziesz mi jajka lizał.
Jak dasz jakieś cytaty, dowody, o czym pisałem, co zrobiłem, to poproś kogoś żeby mnie oznaczył, na razie nie mam zamiaru bawić się w jakiś burdel z cwelem którym jesteś, nie dość że z festa zjechales na cwela to jeszcze na dodatek jesteś frajer z wolności, chuj ci w dupę mitomanie.