Siedem
NoLife FC
Za tysiaka byś jej pizde wylizałTej laluny to bym nie tknął za milion papieru!! Wyjątkowej klasy paskuda!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za tysiaka byś jej pizde wylizałTej laluny to bym nie tknął za milion papieru!! Wyjątkowej klasy paskuda!!!
Za milion dolarów bym jej nawet nie dotknął!!! @Patrosixxx potwierdzi, że jestem idealista jak skromny chłopak z Dębicy!!!Za tysiaka byś jej pizde wylizał
Taki żarcik, nie używam discorda. Poprostu jebac tego cfelaTo skąd wiesz że mu też wyjebalo? Mnie tam nie ma. Co się prujesz?

Kaj?WROCIL STRIM
A ci bidny Bastek szwajnsztajger zrobił morda ?!!Taki żarcik, nie używam discorda. Poprostu jebac tego cfela![]()
Jest relacja dżwiękowaNo I chuj no i cześć
View attachment 133942

Chuje!!!! Polak Polakowi wilkiem!!! Ale nie wiedziałem, że Gienek Loska to fan MMA!! Pozdro ziom!!No I chuj no i cześć
View attachment 133942
Najman i walka to oksymoron !!NEJMAN WALCZYŁ?
Dajcie jej spokój.
Tak jest napisane w programie!!@Prorok Izajasz
Na metro będzie New York?
zagubiona powieka oka saurona to hemoroid, a oczodół klasyfikuje się jako?Będziesz happy!! Świetnie […] lize oczodół !!
Legancko tego, a gdzieś można zobaczyć harmonogram meczów które puszczają na metro? Czy to trzeba na bieżąco patrzećTak jest napisane w programie!!
Trzeba sprawdzić w Google morda!! Radek Spiak mówił że już jest lista meczów do końca rs w metro!!Legancko tego, a gdzieś można zobaczyć harmonogram meczów które puszczają na metro? Czy to trzeba na bieżąco patrzeć
To oglądam bo poszło na New York do drineczkaTrzeba sprawdzić w Google morda!! Radek Spiak mówił że już jest lista meczów do końca rs w metro!!

I to szanuje!! Orlando bez Paolo Bankero to jak Marianka bez @Prorok Izajasz !!To oglądam bo poszło na New York do drineczka![]()
NewYork bez Anunobiego, ale czuje że KAT z Brunsonem sobię poradząI to szanuje!! Orlando bez Paolo Bankero to jak Marianka bez @Prorok Izajasz !!
Izi!!NewYork bez Anunobiego, ale czuje że KAT z Brunsonem sobię poradzą
Gruby nigdy nie zapomina!! To człowiek honoru!!!Ja też se chyba włączę koszykówkę bo gruby kolega o mnie pamiętał![]()
O ty zlotowo jebana !!!7 zl za wtsep do mnie zeby obejrzec walke najmana a potem waldusia jak ktos chce