Siedem
NoLife FC
Co odjebał?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CHUJ CI W DUPE JAROSZCo odjebał?
On tu nie przyszedł zeby przegracTO LECIMY OBY MAKRELA NA PIZDE
Też miałem takie wrażenie.materla liczony do 10 przez 40 sekund XD
Też miałem takie wrażenie.
Typowy jarosz,materla liczony do 10 przez 40 sekund XD
Tak było, policzył potem jeszcze coś krzyczał do kogoś i jeszcze dołożył mu czas. A Załęcki wstał na 8 był w podobnym stanie, a walka przerwana.Też miałem takie wrażenie.
MATERLA UPRZEJMIE DZIEKUJEKUBERSKI WZRUSZONY
Na ktoś całą walkę materlii? Chciałbym zobaczyć jak to wyglądało a prócz Królika tak naprawdę nic nie oglądałem bo się spóźniłem na Materle przez jakieś jebane studio
Nic specjalnego, bez pomocy sędziego, który liczył jak wóz z węglem pewnie by przegrał. Jakby stary Załecki miał wysoko ręce to miał duże szanse wygrać.Na ktoś całą walkę materlii? Chciałbym zobaczyć jak to wyglądało a prócz Królika tak naprawdę nic nie oglądałem bo się spóźniłem na Materle przez jakieś jebane studio
Dziękuję królu złoty. Akurat przed walką wieczoru sobie szybko sprawdzę.
Stary zawsze ma ręce na jajach, dobra odpalam, zobaczymy, mam nadzieję że zmieszczę się przed me UFC no i przed Adamkiem bo to się na siebie nałoży, jedno w TV drugie na telefonie.Nic specjalnego, bez pomocy sędziego, który liczył jak wóz z węglem pewnie by przegrał. Jakby stary Załecki miał wysoko ręce to miał duże szanse wygrać.