Wyniki FAME 27: Adamek vs Soldić | Materla vs Crazy – wyniki gali

Trochę się boję o to, że Materla jest już rozbity. Dostanie jeden dobry strzał i po zawodach. Edit. O tym mówiłem

Załęcki nie wiem jak to przegrał, po tym jak Materla ledwo stał.. Załęcki w sumie wstał na 8, chociaż strasznie się chwiał, a miałem wrażenie, że to liczenie Materli jakieś dziwne było .. I w sumie porównując stan obu to podobnie to wyglądało. Materli puścił, a Załeckiemu nie, typowy Jarosz XD

Opuszczone ręce non stop u Krejziego wiec było prawdopodobne, że coś wyłapie. Walka bardziej była solówką na pięści niż boksem

przeciez jakby normalnie chlop liczyl jak chocby w przypadku knockdownu w druga strone to materla by byl juz po drugiej stronie styksu

Na ktoś całą walkę materlii? Chciałbym zobaczyć jak to wyglądało a prócz Królika tak naprawdę nic nie oglądałem bo się spóźniłem na Materle przez jakieś jebane studio

Na ktoś całą walkę materlii? Chciałbym zobaczyć jak to wyglądało a prócz Królika tak naprawdę nic nie oglądałem bo się spóźniłem na Materle przez jakieś jebane studio
Nic specjalnego, bez pomocy sędziego, który liczył jak wóz z węglem pewnie by przegrał. Jakby stary Załecki miał wysoko ręce to miał duże szanse wygrać.

Nic specjalnego, bez pomocy sędziego, który liczył jak wóz z węglem pewnie by przegrał. Jakby stary Załecki miał wysoko ręce to miał duże szanse wygrać.
Stary zawsze ma ręce na jajach, dobra odpalam, zobaczymy, mam nadzieję że zmieszczę się przed me UFC no i przed Adamkiem bo to się na siebie nałoży, jedno w TV drugie na telefonie.

Back