Wyniki FAME 25 – wyniki gali

63b27e6f91710d6fc5175fe0204903ff3edc30053c79deb8684b56e0573381f0.png

łokieć w głowe nie był grożny. na powtórce widac wyraznie, ze ruch lokciem w ostatnie jfazie zostal spowolniony oraz zmieniono kat zeby mocno i celnie nie trafic. Alberto wymysla.

Skąd oni mają dostęp do kamery @Siedem

9490fdf5485bb.jpg
Jest chłop młody który mu to wszystko ustawia, są sponsorzy którzy mu kupują sprzęt, nie wiem do końca jak to działa, mela wszystko ogarnia i wali w chuja z tymi sponsorami żeby w razie co nie mieć na sobie odpowiedzialności.
Ostatnio miał komputer przed odwykiem na którym strimowali, komputer zniknął, mariio poleciał na odwyk, wrócił, komputer się znalazł, to można się tylko domyślać ale w skrócie.

TO JEST ZABAWA W KTOREJ GÓWNIARZE TRAKTUJĄ MARIUSZA JAK SIMSA, łechtają sobie ego tym że sterują alkoholikiem, czują się kimś, ale to jest bardzo złożony temat, a ja w tym nie siedzę żeby móc konkretnie wyjaśnić o co w tym wszystkim kurwa chodzi.

Ty kurwa czekaj, chciałeś mi pocisnac a ja się rozpisalem?:stevecarell:
Więcej nic ci nie powiem.

Jest chłop młody który mu to wszystko ustawia, są sponsorzy którzy mu kupują sprzęt, nie wiem do końca jak to działa, mela wszystko ogarnia i wali w chuja z tymi sponsorami żeby w razie co nie mieć na sobie odpowiedzialności.
Ktoś kto to ogląda to ma IQ ameby !!!

Masz link żeby obejrzeć całą walkę Sianosa i taziego? Chciałbym to na przyszłość przeanalizować trochę dokładniej, walkę Najmana żeby się pośmiać jak masz link, to też daj bo widziałem tylko skrót na tt

Back