chyba Ty :P.Nadgarstkiem się nie bije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
chyba Ty :P.Nadgarstkiem się nie bije![]()
I to jest forma !! Pozdro morda !!!Tak patrzę na to, to przy 100KG i 176 cm mam lepszą kondycję od połowy tych freak fighterów.![]()

Jest chłop młody który mu to wszystko ustawia, są sponsorzy którzy mu kupują sprzęt, nie wiem do końca jak to działa, mela wszystko ogarnia i wali w chuja z tymi sponsorami żeby w razie co nie mieć na sobie odpowiedzialności.

Makumba Makumba !! Makumba Ska !!! POLSKA AFRYKA AFRYKA POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!! Auuuuuuuuuuu !! KURWA CO TO BYŁ ZA HIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tazi wychodzi do „Makumby” Big Cyca![]()
![]()
![]()
Ktoś kto to ogląda to ma IQ ameby !!!Jest chłop młody który mu to wszystko ustawia, są sponsorzy którzy mu kupują sprzęt, nie wiem do końca jak to działa, mela wszystko ogarnia i wali w chuja z tymi sponsorami żeby w razie co nie mieć na sobie odpowiedzialności.
ta walka juz bylaTen pedał chudy to może sapać do tuszola, tazi zabije złomka w ewentualnej walce.
Tazi nie wpierdolił jeszcze Józefowi.ta walka juz byla
A ty kurwa co oglądasz? Jakieś kurwa barneje, konony i chuj wie co jeszcze.Ktoś kto to ogląda to ma IQ ameby !!!
Kolego pomyliles adres !!A ty kurwa co oglądasz? Jakieś kurwa barneje, konony i chuj wie co jeszcze.
Nie somdze.Kolego pomyliles adres !!
OK !!!Nie somdze.
Ile do przodu ?Qtazi mi zamyka drugi kupon.
Jak nie jak tak, na fame the freak.Tazi nie wpierdolił jeszcze Józefowi.
Tak patrzę na to, to przy 100KG i 176 cm mam lepszą kondycję od połowy tych freak fighterów.![]()
A to zapomniałem, widzisz jaki ze mnie ekspert od frików:DJak nie jak tak, na fame the freak.
To jest pas z rodziny tych które były na plmma, sprawdź sobie w necie jak to wyglądało, porównując to gówno za 500 zł, do tego pasa co miał kasjo to tak jakby porównać pas fen i UFCŚwietny pas zrobili, M odpadło.
View attachment 125020