Wyniki FAME 25 – wyniki gali

Działa, odśwież przeglądarkę.

image.jpg

Cały czas mam to…

Wytłumaczy mi ktoś skąd ten cały Hubercik się wziął w mediach ? Przecież to jest jakiś kurwa totalny amator !!!

Wikłacz, co do ch.ja tam robisz? Walka Lizaka i Filipka oceniana jako zajeb.sta ::clintdis::
Zasięgi buduje i z Bungee się trzyma, to akurat na plus mu wychodzi, większą aktywność w social mediach w przyszłości może zaważyć że będzie częściej walczył niż Mateusz Gamrot :roberteyeblinking:

Wpisz na sztywno do adresu strony głównej dodaj /live_ppv/
Dziękuje serdecznie! Bangla w pięknej jakości :beer:
Pewnie, że Tawny !!! I to dwie butle se od razu wzial zeby ni zapierdalac o 23 po dogrywke !! To kalimoczo wchodzi kurwa jak napoj Bogow !! AUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!
Ja tam akurat porto siekam zawsze bez dodatków :) i po butelce wystarczy xD

Zasięgi buduje i z Bungee się trzyma, to akurat na plus mu wychodzi, większą aktywność w social mediach w przyszłości może zaważyć że będzie częściej walczył niż Mateusz Gamrot :roberteyeblinking:
Ten cały Bandzi to jest ten typ co na 30 zaczał nagrywac jakies gowniane filmy na YT ??!

Aaaa, faktycznie!
Bo już myślałem, że będę robić flaszunie do czegoś ambitniejszego niż fame :juanlaugh:

Dawać mnie tych patusów! Dzisiaj mam dzień na degradacje umysłu. I oczu. I w ogóle reszty życia :wall:

Nie, zdjęć z OF Kozidrakiewicz nie chce. To już zbyt wiele xD
Jak pijesz flaszkę, polewasz sobie kielony w samotności, czy pół na pół w szklance z jakimś napojem w samotności?
Jak ja waliłem wóde to 3 szklanki i nie ma połówki
:fjedzia:
Później szedłem po kebaba, w oczekiwaniu do sklepu obok po setkę, a wracając brałem jeszcze 200 kolorowe żeby mi nie zabrakło :beczka:

No i tak się te chujowe życie toczyło, do czasu nim się ogarnąłem.

Jak pijesz flaszkę, polewasz sobie kielony w samotności, czy pół na pół w szklance z jakimś napojem w samotności?
Później szedłem po kebaba, w oczekiwaniu do sklepu obok po setkę, a wracając brałem jeszcze 200 kolorowe żeby mi nie zabrakło :beczka:

Ja pierdole to ty pileś jak menel morda a nie eksluzywny alkoholik !!!!!

Grubo ^^
To ja niemal równo 2 lata temu miałem taki depresyjny okres. Z 1,5 miesiąca picia samemu w domu, czasem nosy, siedzenie do 3-5, zaczynanie dnia o 14.
Potem był przełom.
Dzisiaj trochę we mnie pękło spierdolenie pierwszego kwartału tego roku, ale easy, nie upadlam się :roberteyeblinking:
Co robiles w Lizbona morda ?? Portugalky dobre sa ? Lubią sporty ekstremalne ??!
Jestem Mordeczko technikiem scenicznym, robie eventy :)
Koncerty, konferencje, gale sztuk walki i wiele innych. Za granicą zazwyczaj elektronika na różnych targach, ale i turnieje dla graczy.

A Portugalki? Nie wiem, ja w pełni oddany swojej Marcie, także mogłyby i wszystkie chodzić nago (nie, nie chodziły xD)

Back