Wyniki FAME 22: Adamek vs Don Kasjo – wyniki gali na PGE Narodowym

Widzę dużą analogię pomiędzy kasjem a Najmanem:
- nikt ich nie lubi -wszyscy oglądają (nawet jak się nie przyznają do tego).
-poziom iq i arogancji na tym samym poziomie.
- jeden i drugi wywodzą się z boksu chociaż poziom wytrenowania mają mierny.
Jednak kasjusz poszedł krok dalej, ponieważ daje radę od czasu do czasu wygrać z innym patusem, a w walkach z lepszymi od siebie, nie pada po 10 sekundach tylko do końca udaje, że wygrał
Ja nie oglądam :boss:

xD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Po chuj tacy "ludzie" żyją, jak chwasty?
Kiedyś zapłaciłem z dwa razy i za każdym razem żałowałem, same sprzedane walki albo gowno totalne. Tylko kraść albo wcale nie oglądać, peace

xD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Po chuj tacy "ludzie" żyją, jak chwasty?
Wypwrdalaj hejterze jebanyyy :roberteyeblinking:

Sporo miejsc było przykrywane siatką hee ciekawe dlaczego.

Attachments

• IMG_20240901_093025.jpg
    IMG_20240901_093025.jpg
    62.6 KB · Views: 95
Do tematu zakupu PPV i tych co "strimują" , zadam pytanie - jak wchodzisz do sklepu spożywczego typu biedronka i widzisz nowy smak czekolady, to żeby jej spróbować, odwijasz z papierka na środku sklepu i jesz, czy ładujesz do koszyka i idziesz do kasy?

Obejrzałem rano te walki na tik toku bo od tych streamów to mi antywirus szaleje a po jednym laptop mi nagle zaczął spowalniać...
No powiem kiepsko. Brakuje tam takiego luzu freakowego z pierwszych gal: weselniak, akcja, reakcja, presja, agresja, mało obrony.
NIe wiem chyba ja na miejscu zarządu zabroniłbym im trenowania, ci trenerzy popsuli te freaki. Już ten Prime jest ciekawszy.

Do tego ta oprawa była naprawdę słaba. Chłopaki grający na bębnach w dresie i w bluzie z kapturem? Co to było: blokowisko, gdzie ktoś się najebał? Już gala Wotore ma lepszą oprawę. Mam wrażenie, że jak odszedł ten Andrzej z Fame to wszystko im się zaczyna walić

Nie znalazłem tylko walki Owczarz z tą Linkiewicz (nawet jej rodzice zmienili nazwisko :siuu:). Warto obejrzeć czy ta porażka to wałek?

Widzę dużą analogię pomiędzy kasjem a Najmanem:
- nikt ich nie lubi -wszyscy oglądają (nawet jak się nie przyznają do tego).
-poziom iq i arogancji na tym samym poziomie.
- jeden i drugi wywodzą się z boksu chociaż poziom wytrenowania mają mierny.
Jednak kasjusz poszedł krok dalej, ponieważ daje radę od czasu do czasu wygrać z innym patusem, a w walkach z lepszymi od siebie, nie pada po 10 sekundach tylko do końca udaje, że wygrał
Nie no Kasjo ma opanowane podstawy boksu ale to jest za mało nawet na freaka jeśli zmniejszą rękawice do tych z K1. Marcin Najman de facto przegrał dwa razy z Peterem Simko w tym raz przez KO... Najman nie ma kompletnie podstaw bokserskich, nawet jak kiedyś pokazywał swój trening na siłowni to mnie to bolało od samego oglądania, trochę większe ciężary i skończyłby z takimi kontuzjami... Chciałbym zobaczyć Najmana na cobra bag :korwinlaugh:

A Adamek złośliwy chyba chciał aby Kasjo miał przez tydzień problemy z oddychaniem przez te obite żebra zamiast go po prostu skończyć.
Ciekawe ile tam Boras wynegocjował za taką walkę: jeśli 300-400 tys. zł to nie dziwie się, że Adamek tam walczy. Przecież to kasa za trening na worku treningowym, a córki się cieszą, że tata jest trzeźwy :robertmakeup:

Back