Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
On i Pawlowski dwa najgorsze twory frik fajtowKurwa nie mogę zdzierżyć jak ten konferansjer drze tą pizdę.
A oglądając na Cohones cisza...Kurwa nie mogę zdzierżyć jak ten konferansjer drze tą pizdę.

Ja nie oglądamWidzę dużą analogię pomiędzy kasjem a Najmanem:
- nikt ich nie lubi -wszyscy oglądają (nawet jak się nie przyznają do tego).
-poziom iq i arogancji na tym samym poziomie.
- jeden i drugi wywodzą się z boksu chociaż poziom wytrenowania mają mierny.
Jednak kasjusz poszedł krok dalej, ponieważ daje radę od czasu do czasu wygrać z innym patusem, a w walkach z lepszymi od siebie, nie pada po 10 sekundach tylko do końca udaje, że wygrał

Kurwa strimov wyjebalo
Strimov używam, ale strasznie chujowe.
chłop ma 500kb/s i strim mu zacina co 5 sekund
Wyjebalo strima jak sytuacja panowie ?
Dobrze chlopaki robią. Nie ma co płacić tym kurwom z freakówxD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Po chuj tacy "ludzie" żyją, jak chwasty?
Jakbym to oglądał (nie tylko) na CohonesDobrze chlopaki robią. Nie ma co płacić tym kurwom z freaków
to bym wolał wydać te 50 PLN na coś innego... 
Kiedyś zapłaciłem z dwa razy i za każdym razem żałowałem, same sprzedane walki albo gowno totalne. Tylko kraść albo wcale nie oglądać, peacexD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
xD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Napisz po polsku debilem trzeba byc!!Przecież trzeba być niedocenianym intelektualnie by to wykupywać i wspierać.
Kto kupuje tu cokolwiek?tak zapytam tylkoNapisz po polsku debilem trzeba byc!!

Wolałem w to miejsce zamówić se chamska picke i popić piwkiem. Jakoś dobrze mi z byciem chwastem jak to mówiszxD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Wypwrdalaj hejterze jebanyyyxD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.

Trzym pizde lamusie tobie skonczeniowcu zostało tylko hejtować ,ja nie będę pedrylom płacił za cyrkxD karaluchy złodziejskie. Trzeba być ostatnią ofermą życiową, żeby nie mieć 50zl na przejebanie, tylko siedzieć jakieś karaluch na zapiździalych strzałach.
Tak.Do tematu zakupu PPV i tych co "strimują" , zadam pytanie - jak wchodzisz do sklepu spożywczego typu biedronka i widzisz nowy smak czekolady, to żeby jej spróbować, odwijasz z papierka na środku sklepu i jesz, czy ładujesz do koszyka i idziesz do kasy?
). Warto obejrzeć czy ta porażka to wałek?Nie no Kasjo ma opanowane podstawy boksu ale to jest za mało nawet na freaka jeśli zmniejszą rękawice do tych z K1. Marcin Najman de facto przegrał dwa razy z Peterem Simko w tym raz przez KO... Najman nie ma kompletnie podstaw bokserskich, nawet jak kiedyś pokazywał swój trening na siłowni to mnie to bolało od samego oglądania, trochę większe ciężary i skończyłby z takimi kontuzjami... Chciałbym zobaczyć Najmana na cobra bagWidzę dużą analogię pomiędzy kasjem a Najmanem:
- nikt ich nie lubi -wszyscy oglądają (nawet jak się nie przyznają do tego).
-poziom iq i arogancji na tym samym poziomie.
- jeden i drugi wywodzą się z boksu chociaż poziom wytrenowania mają mierny.
Jednak kasjusz poszedł krok dalej, ponieważ daje radę od czasu do czasu wygrać z innym patusem, a w walkach z lepszymi od siebie, nie pada po 10 sekundach tylko do końca udaje, że wygrał

Raczej "przecenianym" ;-)Przecież trzeba być niedocenianym intelektualnie by to wykupywać i wspierać.
Do tematu zakupu PPV i tych co "strimują" , zadam pytanie - jak wchodzisz do sklepu spożywczego typu biedronka i widzisz nowy smak czekolady, to żeby jej spróbować, odwijasz z papierka na środku sklepu i jesz, czy ładujesz do koszyka i idziesz do kasy?