Kserokopiak
Shark Fights Heavyweight
Są tu jeszcze jacyś miłośnicy pykania tradycyjnej fajki ;)? ŁĄCZMY SIĘ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tylko czyściochy! ;)Jebac tyton
Tylko cygara, z fajką za dużo pierdzielenia imo.
Jebac tyton
Hipstery i dziady.Serio ktoś to pali w ogóle?
:(Jebać zielsko
Puszczanie dymu w chuj mnie relaksuje, nie wiem dlaczego. Nie chcę palić szlugów. Jakieś alternatywy, żeby ręcę i z mordy nie waliło i zdrowie się nie psuło? Elektryk?
Nowe badania pokazują, że nie jest tak źle. Lepsze to niż substancje smoliste.
Pal głupa:)Puszczanie dymu w chuj mnie relaksuje, nie wiem dlaczego. Nie chcę palić szlugów. Jakieś alternatywy, żeby ręcę i z mordy nie waliło i zdrowie się nie psuło? Elektryk?
Bierzesz pod uwage, że nie mieszkam w Niemczech tylko 50tyś mieście (gdzie każdy wie o każdym), z rodzicami? Jak uczył mnie Wilku WDZ "z gibonem Cie złapią i sanki dostaniesz".O matko, jeszcze się pytasz? I Ty Brutusie?! @Gaara wiesz co z nim zrobić.
W tym jestem mistrzem :DPal głupa:)
Ja mieszkalem w raciborzu to dalo sie skitrac w kacie zeby przyjac wiadro. Jak ktos nigdy nie czul dymu ziolka, to bedzie myslal, ze szlug. Z fartem mordoBierzesz pod uwage, że nie mieszkam w Niemczech tylko 50tyś mieście (gdzie każdy wie o każdym), z rodzicami? Jak uczył mnie Wilku WDZ "z gibonem Cie złapią i sanki dostaniesz".
Straszny tu offtop zajebałem chyba. Żeby nie było, to paliłem tytoń smakowy z sziszy, chyba to sie nazywa zajebista sprawa :D
W tym jestem mistrzem :D
Dla chcącego nic trudnego. Mówi Ci to gość z wiochy ;-)Bierzesz pod uwage, że nie mieszkam w Niemczech tylko 50tyś mieście (gdzie każdy wie o każdym), z rodzicami? Jak uczył mnie Wilku WDZ "z gibonem Cie złapią i sanki dostaniesz".
Straszny tu offtop zajebałem chyba. Żeby nie było, to paliłem tytoń smakowy z sziszy, chyba to sie nazywa zajebista sprawa :D
W tym jestem mistrzem :D
Blanty panie.Puszczanie dymu w chuj mnie relaksuje, nie wiem dlaczego. Nie chcę palić szlugów. Jakieś alternatywy, żeby ręcę i z mordy nie waliło i zdrowie się nie psuło? Elektryk?