EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
No i chuj, stało się tak jak pisałem po tej bramce. Chuj w dupę Southgateowi, szkoda Słowacji. Ten skurwiel przez ten wynik może się utrzymać na stanowisku, co będzie gwoździem do trumny Angielskiej reprezentacji.
Powinni odpaść i zrobić reset. Nic nie osiągną z tym trenerem bez autorytetu.
Co ma se taki Foden myśleć który osiągnął więcej w wieku 24 lat niż Southgate przez całą karierę? No napewno będzie go słuchał....

No i chuj, stało się tak jak pisałem po tej bramce. Chuj w dupę Southgateowi, szkoda Słowacji. Ten skurwiel przez ten wynik może się utrzymać na stanowisku, co będzie gwoździem do trumny Angielskiej reprezentacji.
Powinni odpaść i zrobić reset. Nic nie osiągną z tym trenerem bez autorytetu.
Co ma se taki Foden myśleć który osiągnął więcej w wieku 24 lat niż Southgate przez całą karierę? No napewno będzie go słuchał....
I chuj jebany na farcie teraz wygra euro!!

Szwajcaria jeszcze może im zrobić kuku. A dłuższa obecność Southgate'a na ławce to wbrew pozorom nie jest taka dobra dla nich wiadomość.

Jako fan premier league stwierdzam, że jestem dumny ze Słowaków. Nie mają się czego wstydzić. Chciałbym zobaczyć kiedyś taki występ po naszej stronie. Anglia pokazała błysk tego co powinno być jej standardem. Zemści się to na nich.

Last edited:
20240630_210117.jpg

VS
20240630_210122.jpg

20240630_210448.jpg

Back