Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Zawsze Barca może kupić Świderski!!Piękny to będzie problem Barcy jeśli go nie wypierdala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze Barca może kupić Świderski!!Piękny to będzie problem Barcy jeśli go nie wypierdala.
A wystarczy mocny strzał przy słupku bez zatrzymywania i żaden bramkarz tego nie obroni...Lewy to jest łamaga przy karnych na dużych imprezach xd
Jaki dopracowany? Przecież on już sam się z tym pogubił i zatrzymywał się ... ze trzy razy. Jak to ma być do bramkarza, który nie może nawet ruchu zrobić?Jak dopracujesz do perfekcji i masz mocna głowę jak Pudzian to jest 99 pro gol
Nadaje się jeszcze jako operator betoniarki na budowie w SouthamptonBednarek nadaje się tylko na słupek do bramki
On nie ale mówię ogólnie!!Jaki dopracowany? Przecież on już sam się z tym pogubił i zatrzymywał się ... ze trzy razy. Jak to ma być do bramkarza, który nie może nawet ruchu zrobić?
Chyba bramkarzem.Ale ciśniemy tychżabojadówMurzynów.
![]()

Podobno nie wolno się zatrzymywać przy karnych... a Lewy teraz to robi co kroczek...Jaki dopracowany? Przecież on już sam się z tym pogubił i zatrzymywał się ... ze trzy razy. Jak to ma być do bramkarza, który nie może nawet ruchu zrobić?

Przed chwilą betoniarka Bednarka zatrzymała Mbappe...Nadaje się jeszcze jako operator betoniarki na budowie w Southampton

Będzie nadrabiane bo widzę że się dziejeEmocje to są w meczu Holandii z Austrią

Teraz jest ten moment żeby stracić bramkę. Polacy liczę na was

A ja nie mam 30złMy mamy honorowy punkt a Francja nie ma 1 miejsca w grupie![]()

Oby bo te patalachy nie zasługują na remisTeraz jest ten moment żeby stracić bramkę. Polacy liczę na was
Jeszcze 30 sekund...My mamy honorowy punkt a Francja nie ma 1 miejsca w grupie![]()
Polska gurom.My mamy honorowy punkt a Francja nie ma 1 miejsca w grupie![]()

Kurwa mac a mogłeś se morda za to kupić pizzę z biedronki!!A ja nie mam 30zł![]()
o kurka niezły pech przyjacielu,

Polak Polakowi zawsze wilkiem !! Taki to kurewski i zawistny naród!!!Jak kurwa trzeba było grać w piłkę i zdobywać punkty do gianfranco Obsranko, a jak trzeba było dostać chociaż dwie bramki w łeb i dać człowiekowi zarobić, to nagle się da nie przegrać![]()
Polak Polakowi Polakiem.Jak kurwa trzeba było grać w piłkę i zdobywać punkty do gianfranco Obsranko, a jak trzeba było dostać chociaż dwie bramki w łeb i dać człowiekowi zarobić, to nagle się da nie przegrać![]()

AmenPolak Polakowi zawsze wilkiem !! Taki to kurewski i zawistny naród!!!