EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Archiwum nie prowadzę, ale widzę to juz x razy a jestem tylko na cohones :lol:
ale nie w tym temacie, a w inne nie wchodzilem
korwin-gif.56152

W Niemczech nie tylko służby medyczne przydzbaniły, ale podczas ME wszystko tam tak funkcjonuje. Na stadion można było wnieść bombę, odpalić, a i tak nikt by nie zauważył. Wiadro wódki i gołą babę. Trochę obawialiśmy się kontroli, więc na nie się przygotowaliśmy, ale niepotrzebnie. U mnie na 3 lidze bardziej trzepią na wejściu na stadion.
Pewnie jeszcze z 10 lat temu panował tam niemiecki ordnung. Ale dziś na bramkach, w służbach wokół stadionu, w strefach, same turasy i murzyni. Którzy porządku i zasad pilnują jak w tych wszystkich historiach o czarnych inżynierach. I to pomimo, że na początku mistrzostw jakiś tym z toporkiem i koktajlami mołotowa próbował wbić do strefy.

Hahaha, zaczyna się Manzano show Lahoz vibe
Hiszpańscy sędziowie zawsze skradną spektakl

Znamy już rozkład sędziów do końca fazy grupowej. Tylko dwóch nie dostało drugiego meczu. Marciniak (chyba go szykują na dwa mecze fazy pucharowej) i właśnie Gil Manzano :crazy: To raczej nie jest pozytywny sygnał bo z racji awansu Hiszpanii do 1/8 tam odpadają mu dwa mecze do prowadzenia z urzędu. Nawet Siebert, który wyraźnie nie panował nad sytuacją w meczu Gruzja vs Czechy dostał mecz Słowacja vs Rumunia (1943 vibes :lol:)

I mecze rozgrywane w tym samym czasie w półfinałach, czy już w ćwierć?...
Tylko w ostatniej kolejce grupowej mecze są rozgrywane o tej samej porze, żeby zminimalizować możliwość kalkulacji i zachować namiastkę emocji.

Później po 2 mecze dziennie o 18 i 21, a półfinały w osobne dni o 21.

Ciekawa sytuacja w dzisiejszych meczach. Mający 3 pkt Włosi mogą nawet zająć ostatnie miejsce jeśli przegrają z Chorwatami, a Albania wygra z Hiszpanią (pewni awansu wyjdą raczej rezerwami).

Widzę że małe zamieszanie się wytworzyło, Panowie ja pracuję na Cohones, dostarczam wam kontent, niedługo utworze patronajta albo inną zbiórkę i będę prosił o drobne wpłaty, może i mi coś skapnie od milionerów :fjedzia:

Widzę że małe zamieszanie się wytworzyło, Panowie ja pracuję na Cohones, dostarczam wam kontent, niedługo utworze patronajta albo inną zbiórkę i będę prosił o drobne wpłaty, może i mi coś skapnie od milionerów :fjedzia:
2 złote mogę ci wysłać borysku

Ja tam oglądam Włochów, jak skoczę na drugi kanał to tylko wynik sprawdzić, transmisja to tu to tu nie ma racji bytu, trzeba na jednym się skoncentrować.

Ja tam oglądam Włochów, jak skoczę na drugi kanał to tylko wynik sprawdzić, transmisja to tu to tu nie ma racji bytu, trzeba na jednym się skoncentrować.
Ten mecz będzie lepszy? Też muszę zdecydować co oglądać. :boystop:

Back