Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nie jest już tak śmiesznie jak wtedy kiedy pół narodu liczyło na awans albo choćby jedną wygraną.po klęsce naszych wróbli temat przestał cieszyć się popularnością
![]()
ale nie w tym temacie, a w inne nie wchodzilemArchiwum nie prowadzę, ale widzę to juz x razy a jestem tylko na cohones![]()
Hahaha, zaczyna się Manzano show Lahoz vibe
Hiszpańscy sędziowie zawsze skradną spektakl
To raczej nie jest pozytywny sygnał bo z racji awansu Hiszpanii do 1/8 tam odpadają mu dwa mecze do prowadzenia z urzędu. Nawet Siebert, który wyraźnie nie panował nad sytuacją w meczu Gruzja vs Czechy dostał mecz Słowacja vs Rumunia (1943 vibes
)A za chwilę zaczną się kilkudniowe przerwy pomiędzy fazami pucharowymi...Ale chujnia, już się przyzwyczaiłem do 3 meczów dziennie i od wczoraj nie mam co w dzień ze sobą zrobić..
I mecze rozgrywane w tym samym czasie w półfinałach, czy już w ćwierć?...A za chwilę zaczną się kilkudniowe przerwy pomiędzy fazami pucharowymi...
Tylko w ostatniej kolejce grupowej mecze są rozgrywane o tej samej porze, żeby zminimalizować możliwość kalkulacji i zachować namiastkę emocji.I mecze rozgrywane w tym samym czasie w półfinałach, czy już w ćwierć?...
Może warto pomyśleć o jakiejś pracy?Ale chujnia, już się przyzwyczaiłem do 3 meczów dziennie i od wczoraj nie mam co w dzień ze sobą zrobić..
Nie no, aż tak to mu się nie nudzi.Może warto pomyśleć o jakiejś pracy?

2 złote mogę ci wysłać boryskuWidzę że małe zamieszanie się wytworzyło, Panowie ja pracuję na Cohones, dostarczam wam kontent, niedługo utworze patronajta albo inną zbiórkę i będę prosił o drobne wpłaty, może i mi coś skapnie od milionerów![]()
niedługo utworze patronajta albo inną zbiórkę i będę prosił o drobne wpłaty
Żebrak..
![]()

Ciekawa sytuacja w dzisiejszych meczach. Mający 3 pkt Włosi mogą nawet zająć ostatnie miejsce jeśli przegrają z Chorwatami, a Albania wygra z Hiszpanią (pewni awansu wyjdą raczej rezerwami).
Ten mecz będzie lepszy? Też muszę zdecydować co oglądać.Ja tam oglądam Włochów, jak skoczę na drugi kanał to tylko wynik sprawdzić, transmisja to tu to tu nie ma racji bytu, trzeba na jednym się skoncentrować.

Nie wiem ale patrząc na moc reprezentacji i sytuację wychodzi na to że tak.Ten mecz będzie lepszy? Też muszę zdecydować co oglądać.![]()