EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Mordo, nie pierdol. Ruską kurwę jebać trzeba zawsze i wszędzie. W 2012 w stolicy był kocioł jak chuj :awesome: Ramię w ramię z Legią i Widzewem szliśmy wtedy na spięcie
Wiem, pamiętam te mistrzostwa ...

Kompletnie nie zrozumiałeś przekazu.
Jaki obraz idzie w świat? Rusofoby.
Jaki z tego pożytek? Żaden, tyle.

Sędzia to po tym meczu już chyba więcej nie posędziuje na tych mistrzostwach jak mu później UEFA ocenę wystawi, w samej pierwszej połowie 3-4 poważne błędy

Wiem, pamiętam te mistrzostwa ...

Kompletnie nie zrozumiałeś przekazu.
Jaki obraz idzie w świat? Rusofoby.
Jaki z tego pożytek? Żaden, tyle.
A mnie się to podoba...
Jechać z nimi krótko
Nie każdy musi lubić Ruska tym bardziej takiego jak Putler itp.

Rosja wypuściła sfabrykowany film o zakazie wnoszenia flag Słowacji na mecz Euro 2024

Last edited:
Wyjebane - kacap wrogiem był, jest i będzie. Przekaz z całego świata jest pozytywny, tylko ruskie boty i zdrajcy jęczą. Chuj im na grób
Ponawiam pytanie, Ukraińcy też odstawili takie przedstawienie pod ruską ambasadą? Oczekuje 3 literowej odpowiedzi.

Oby kurwa nie zdjął Piątka tylko Bukse

A mnie się to podoba...
Jechać z nimi krótko
Nie każdy musi kochać Ruska tym bardziej takiego jak Putler itp.

Putco? Masz 15 lat? Z dnia na dzień co raz bardziej nabieram przekonania że nie jesteś "skrajnie" stary tylko wręcz odwrotnie. Kto tu mówi kurwa o kochaniu ruska?

Wyjebane mam w małych rusków i tyle. Co mnie kurwa interesują Ukraińcy? Niech się biją i wygrają. Kacap jest wrogiem i jebać go po stokroć
I na tym zakończymy tę bezsensowną dyskusje ;)

Jedź na Ukrainę i walcz z ruską kurwą, po co cały naród w to mieszać i wystawiać wszystkim laurkę? Ja na ten przykład tak samo pierdole ruska jak ukrainca i niemca.

Kurwa, nie zesrajta się z tym kukoldem Lewandowskim. Chłop gral na każdych mistrzostwach i za każdym razem się nasza kadra kompromitowała a jak wychodzi to się wszyscy jarają jakby to jakiś game changer był. :DC:

Kurwa, nie zesrajta się z tym kukoldem Lewandowskim. Chłop gral na każdych mistrzostwach i za każdym razem się nasza kadra kompromitowała a jak wychodzi to się wszyscy jarają jakby to jakiś game changer był. :DC:
Mój ojciec zawsze mówił, że lewy jest najsłabszy na boisku :lol:

I na tym zakończymy tę bezsensowną dyskusje ;)

Jedź na Ukrainę i walcz z ruską kurwą, po co cały naród w to mieszać i wystawiać wszystkim laurkę? Ja na ten przykład tak samo pierdole ruska jak ukrainca i niemca.
Bo polską racją stanu jest jebać kacapa, helmuta i rezunów dopóki nie przeproszą za Wołyń.
Nie wiem czemu mnie wysyłasz na Ukrainę skoro nigdy ich nie lubiłem, a moja najbliższa relacja z nimi to figle z ich kobietami we Lwowie lata temu :awesome:

Przypomnę ci te słowa za 2-4 lata jak Lewy odejdzie a bez Szczęsnego to będzie wogole tragedia. Jeszcze 6lat i Ziela też nie będzie, wtedy będziemy o nich peany pochwalne wygłaszać we wspomnieniach.

Back