Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, pamiętam te mistrzostwa ...Mordo, nie pierdol. Ruską kurwę jebać trzeba zawsze i wszędzie. W 2012 w stolicy był kocioł jak chujRamię w ramię z Legią i Widzewem szliśmy wtedy na spięcie
No nie każdy ma oczy dookoła głowy, a ten jak widzi bramkę to strzela...Piątek debil Nikola nie kryty![]()

Wyjebane - kacap wrogiem był, jest i będzie. Przekaz z całego świata jest pozytywny, tylko ruskie boty i zdrajcy jęczą. Chuj im na gróbWiem, pamiętam te mistrzostwa ...
Kompletnie nie zrozumiałeś przekazu.
Jaki obraz idzie w świat? Rusofoby.
Jaki z tego pożytek? Żaden, tyle.
Pisałem już dawno... to bronili go swoiSędzia chuj
i fajnopolacy...No nie każdy ma oczy dookoła głowy, a ten jak widzi bramkę to strzela...![]()

A mnie się to podoba...Wiem, pamiętam te mistrzostwa ...
Kompletnie nie zrozumiałeś przekazu.
Jaki obraz idzie w świat? Rusofoby.
Jaki z tego pożytek? Żaden, tyle.
Ponawiam pytanie, Ukraińcy też odstawili takie przedstawienie pod ruską ambasadą? Oczekuje 3 literowej odpowiedzi.Wyjebane - kacap wrogiem był, jest i będzie. Przekaz z całego świata jest pozytywny, tylko ruskie boty i zdrajcy jęczą. Chuj im na grób

A mnie się to podoba...
Jechać z nimi krótko
Nie każdy musi kochać Ruska tym bardziej takiego jak Putler itp.
Wyjebane mam w małych rusków i tyle. Co mnie kurwa interesują Ukraińcy? Niech się biją i wygrają. Kacap jest wrogiem i jebać go po stokroćPonawiam pytanie, Ukraińcy też odstawili takie przedstawienie pod ruską ambasadą? Oczekuje 3 literowej odpowiedzi.
Oby kurwa nie zdjął Piątka tylko Bukse
Dobrze, że nie zrobił z nas albo Austriaków jeszcze mistrzów Europy z przeszłościHalo Szpaku, Piotrowski już zszedł..

I na tym zakończymy tę bezsensowną dyskusje ;)Wyjebane mam w małych rusków i tyle. Co mnie kurwa interesują Ukraińcy? Niech się biją i wygrają. Kacap jest wrogiem i jebać go po stokroć
Mój ojciec zawsze mówił, że lewy jest najsłabszy na boiskuKurwa, nie zesrajta się z tym kukoldem Lewandowskim. Chłop gral na każdych mistrzostwach i za każdym razem się nasza kadra kompromitowała a jak wychodzi to się wszyscy jarają jakby to jakiś game changer był.![]()

Bo polską racją stanu jest jebać kacapa, helmuta i rezunów dopóki nie przeproszą za Wołyń.I na tym zakończymy tę bezsensowną dyskusje ;)
Jedź na Ukrainę i walcz z ruską kurwą, po co cały naród w to mieszać i wystawiać wszystkim laurkę? Ja na ten przykład tak samo pierdole ruska jak ukrainca i niemca.

Przypomnę ci te słowa za 2-4 lata jak Lewy odejdzie a bez Szczęsnego to będzie wogole tragedia. Jeszcze 6lat i Ziela też nie będzie, wtedy będziemy o nich peany pochwalne wygłaszać we wspomnieniach.Kurwa, nie zesrajta się z tym kukoldem Lewandowskim. Chłop gral na każdych mistrzostwach i za każdym razem się nasza kadra kompromitowała a jak wychodzi to się wszyscy jarają jakby to jakiś game changer był.![]()