EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
yIHGUAGfs40QhEIBhca6HqnLmxpTD6H2.jpeg

Dzisiaj ten pierwszy mecz na papierze zapowiada się najlepiej, szkoda że na wieczór przypada ten teoretycznie najsłabszy

Chyba się ten skład Chorwacji powoli wypala. Jeszcze kupe czasu ale to nie jest Chorwacja z poprzednich turniejów.

Chorwacja po prostu nie umie w Euro :fjedzia:
Albo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj wie nawet gdzie teraz gra i czy wogole, i kilku pewnie innych też możnaby do tego dopisać, niedługo Brozovic też się będzie zawijał a z nowych widać tylko tak wyraźnie chyba Guardiola.

Albo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj wie nawet gdzie teraz gra i czy wogole, i kilku pewnie innych też możnaby do tego dopisać, niedługo Brozovic też się będzie zawijał a z nowych widać tylko tak wyraźnie chyba Guardiola.
Dokładnie, to samo pisałem już wcześniej. Kończy się era Modricia i jego kolegów, a młodsze pokolenie to już nie ten sam kaliber

Albo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj
Mundial 2018 to był szczyt ich formy, potem na Euro dostali lanie od Hiszpanii w 1/8, a w Katarze szczęśliwie zdobyli brąz. Można powiedzieć że to była 1:1 kopia z 2018 dopóki nie przyszło im zagrać z Argentyną. W sumie to zagrali w fazie pucharowej tylko dzięki pomocy Lukaku, który w ogóle nie powinien być na tamtym Mundialu :beczka:

To pokolenie skończyło się w finale Mundialu 2018. Zostały nazwiska.

Doliczyłeś się?
Tak, postanowiłem się nie chwalić na forum, liczba jest w okolicach 20 nie chce mi się tego rozkładać a i przy okazji jaki sens jest chwalić się czymś co było dawno i nie prawda? Jest euro, pokazałem medal z piłki.

Będzie MMA na olimpiadzie to pokaże resztę medali :mamed:

Back