Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a to widziales?

wiecej od Ciebie...No, wczoraj chyba nawet w tym temacie a jak nie to na twitterku
Ilu masz obserwujących?![]()

Pochwal się albo dej linkwiecej od Ciebie...![]()

Pochwal się albo dej link![]()

Chorwacja po prostu nie umie w EuroPierwsza niespodzianka grupowa i brak awansu Chorwacji? Nie są ta drużyna, która znamy z poprzednich imprez

Albo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj wie nawet gdzie teraz gra i czy wogole, i kilku pewnie innych też możnaby do tego dopisać, niedługo Brozovic też się będzie zawijał a z nowych widać tylko tak wyraźnie chyba Guardiola.Chorwacja po prostu nie umie w Euro![]()
Dokładnie, to samo pisałem już wcześniej. Kończy się era Modricia i jego kolegów, a młodsze pokolenie to już nie ten sam kaliberAlbo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj wie nawet gdzie teraz gra i czy wogole, i kilku pewnie innych też możnaby do tego dopisać, niedługo Brozovic też się będzie zawijał a z nowych widać tylko tak wyraźnie chyba Guardiola.
Mundial 2018 to był szczyt ich formy, potem na Euro dostali lanie od Hiszpanii w 1/8, a w Katarze szczęśliwie zdobyli brąz. Można powiedzieć że to była 1:1 kopia z 2018 dopóki nie przyszło im zagrać z Argentyną. W sumie to zagrali w fazie pucharowej tylko dzięki pomocy Lukaku, który w ogóle nie powinien być na tamtym MundialuAlbo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj

To pokolenie skończyło się w finale Mundialu 2018. Zostały nazwiska.Albo porostu kończy się era ich bardzo dobrego pokolenia, Mandzukicia już nie ma, Perisić będzie znikał, Modrić go samo, Vida chuj wie nawet gdzie teraz gra i czy wogole, i kilku pewnie innych też możnaby do tego dopisać, niedługo Brozovic też się będzie zawijał a z nowych widać tylko tak wyraźnie chyba Guardiola.
Doliczyłeś się?4-5 pucharów wyrównuje tę pomyłkę;)
Do jutra.
Tak, postanowiłem się nie chwalić na forum, liczba jest w okolicach 20 nie chce mi się tego rozkładać a i przy okazji jaki sens jest chwalić się czymś co było dawno i nie prawda? Jest euro, pokazałem medal z piłki.Doliczyłeś się?

Uuu ktoś tu chyba puścił farmazonaTak, postanowiłem się nie chwalić na forum, liczba jest w okolicach 20 nie chce mi się tego rozkładać a i przy okazji jaki sens jest chwalić się czymś co było dawno i nie prawda? Jest euro, pokazałem medal z piłki.
Będzie MMA na olimpiadzie to pokaże resztę medali![]()

Jaki chuj z ciebie, pewnie masz mniej niż ja.