EURO 2024

Kto bierze EURO 2024?

• Anglia

Votes: 13 10.6%
  • Francja

Votes: 25 20.3%
  • Niemcy

Votes: 14 11.4%
  • Włochy

Votes: 4 3.3%
  • Hiszpania

Votes: 19 15.4%
  • Holandia

Votes: 2 1.6%
  • Portugalia

Votes: 12 9.8%
  • POLSKA GUROM

Votes: 30 24.4%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Chorwacja

• Będzie niespodzianka!

• Total voters
    123
Eksperci angielskiej telewizji "Mimo przewagi Holendrów to Polacy mają swoje momenty"
Eksperci Cohones "Holandia rucha Polaków"

Eksperci jak zwykle podzieleni:awesome:
Paaaanie, ja nie jestem ekspertem. Tym bardziej muszę sie wypowiedzieć :beczka:

• Bones
Reactions: Olo
Puchacz też rozgrzewka więc Nicola za chwilę do zmiany.
Urbański zgasł w drugiej połowie a i tak dobrze się zaprezentował patrząc na specyfikę tego meczu.
Dyrektor sportowy Bolonii zadowolony bo wartość wzrasta ;)

Chuja wyłożyli na odpowiednią organizację transmisji i teraz będzie wciskał farmazony ludziom o jakimś ataku.

Nie żeby coś, ale często różne karaczany i inne, pokrewne społeczności przy ważnych wydarzeniach sportowych umawiają się na takie akcje, żeby ludziom zepsuć transmisję - tak mogło być i tym razem, bo transmisja działa normalnie a nie sądzę żeby jakoś dużo Januszy się na strimy przesiadło.

P.S. Zapomniałem, że dużo ludzi może nie wiedzieć czym w ogóle są karaczany. Jest to ukryte forum, gdzie można dostać się tylko na zaproszenie i są sławni z różnych akcji tego typu. Większość cenzopap stamtąd pochodzi i w sumie to oni zapoczątkowali kult szkalowania JP2.

Przecież prawie wszyscy nasi grają za granicą, głupi i chybiony argument
Tylko nie każdy wyjechał tam za młodu... ale to też nie jest regułą czy by to mu pomogło...
Szczęsny, Kiwior 16 lat
Zielu, Urbański, Bułka 17,
Buksa 17 (ale na krótko) od 24 na stałe...
Salomon, Dawidowicz 19,
S. Szymański, Grosicki 20,
Bednarek, Moder, Piotrowski 21,
Lewy, Świderski, Skorupski, Walukiewicz, Puchacz 22,
Piątek, Skóraś 23,
Frankowski, D. Szymański 24,
Ślisz, Bereszyński 25,

Moder co 2 piłki zagrał w 2 minuty to Romańczuk w całym sezonie jednej takiej nie rzuci.
Ten Nikola kurwa jest niepewny, brak zdecydowania w jego akcjach widać, za dużo myśli.

Znajomy Holender mi napisał, że postawił 1 000 euraczy na zwycięstwo swoich. A żeby mu się zesrało z tym zakładem :bleed:.
Po przegranym zakładzie:
jara sie.gif

Szczęsny :bleed:

Ale tak pasuje, taką kontrę dobrą wyprowadzić, wpierdolic na 2:1, obrona Holendrów też sporo błędów popełnia, jak ich mocniej przyciśniemy to mamy swoje okazję.

Back