No tak myślałem, że poszło 100k na kurs 1.2 tak jak grają profesjonalni typerzy...tak żałosny klaunie grałem to solo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak myślałem, że poszło 100k na kurs 1.2 tak jak grają profesjonalni typerzy...tak żałosny klaunie grałem to solo![]()
XDDDDDDDDDDDDDDPewnie na Włochów było tyle milionów w grze, że musiało się tak skończyć, oni ostatnie 30 minut to już jakby na czas grali, nic się nie działo w ofensywie, a w dogrywce od razu rozjebali fejkowych niemców. Trochę czułem, że tutaj tak może być, jebani fiksiarze.

I co w tym śmiesznego? 0 strzałów kurwa od momentu jak Bonucci około 60 minuty główkował po rożnym, nawet nie udawali, że chcą coś strzelić w regulaminowym czasie.XDDDDDDDDDDDDDD
No masz rację, ustawione było. Włosi nawet z naszą chujową reprezentacją męczyli bułę i skończyło się 0;0. Ja zauważyłem, że oni dopiero rozluźniają się i zaczynają pykać po pierwszej strzelonej bramce. Dzisiaj ciężki fizyczny mecz, jakieś bzdury o fixiarzach to musi być żart.I co w tym śmiesznego? 0 strzałów kurwa od momentu jak Bonucci około 60 minuty główkował po rożnym.
Co to jest za porównanie? Jak Włochów od kwali do Mundiali trenuje Mancinni i to już całkiem inna reprezentacja, od tego czasu nie przegrali meczu i nie stracili nawet bramki, ja pierdole ...No masz rację, ustawione było. Włosi nawet z naszą chujową reprezentacją męczyli bułę i skończyło się 0;0. Ja zauważyłem, że oni dopiero rozluźniają się i zaczynają pykać po pierwszej strzelonej bramce. Dzisiaj ciężki fizyczny mecz, jakieś bzdury o fixiarzach to musi być żart.

Kurwa, przegrałeś pewnie 10 zł i płaczesz...Co to jest za porównanie? Jak Włochów od kwali do Mundiali trenuje Mancinni i to już całkiem inna reprezentacja, od tego czasu nie przegrali meczu i nie stracili nawet bramki, ja pierdole ...
Brak karnego, z dupy spalony, bramka od ręki. Nie no czysty mecz w chuj to był, VAR jest to przecież teraz nie można w chuja polecieć![]()
Z Walią-która dziś zebrała 4:0 od średniej Danii- wygrali 1;0 grając przez 35 minut chyba w przewadze. To też było ustawione czy nie?

Ja mam po grany ich awans a czemu KDP miałby nie wyjść od początku? Z ciekawostek Kevin został najlepszym piłkarzem fazy grupowej.Awans Belgów ktoś rusza? @1.77 jest. Jak zobaczę, że od początku wychodzą z De Bruyne to chyba biorę, dwa razy wiecej jakości w grze Belgów jak rudy wchodził na boisko.
Mocno oszczędzany był w fazie grupowej, po finale UCL jak Rudiger w niego wjechał to złamany noc i limo na pół twarzy, dlatego nie grał z ruskimi, a z Danią wszedł dopiero w 2 połówce. Wiadomo, że to jest Joker bo jego iq boiskowe jest wyjebane w kosmos i się zastanawiam czy zagra od 1 minuty czy Martinez poczeka, z Finami już w sumie grał w wyjściowej jedenastce.Ja mam po grany ich awans a czemu KDP miałby nie wyjść od początku? Z ciekawostek Kevin został najlepszym piłkarzem fazy grupowej.
W fortunie 1.80
Dobry mecz, ale mimo wszystko DaniaCzechy vs Dania o półfinał.
gdybyś za te 246zł które oddałeś Mateuszowi zagrał jakiegoś pewniaka od Dawida po 1.25 to miałbyś ekstra 3 stówki :/
Przyznam, że to było na szybko klikane bo kurs leciał w oczach a chciałem, najmniej, 2.0 złapać i przestrzeliłem... ale i tak satysfakcja jestgdybyś za te 246zł które oddałeś Mateuszowi zagrał jakiegoś pewniaka od Dawida po 1.25 to miałbyś ekstra 3 stówki :/

Szacun za odwagę. Ja bym siedział na kiblu i obgryzał paznokcie z nerwów.Przyznam, że to było na szybko klikane bo kurs leciał w oczach a chciałem, najmniej, 2.0 złapać i przestrzeliłem... ale i tak satysfakcja jest
edit: uroki grania live
edit 2: po 3 stówki to mi się nawet z kanapy nie chce wstawać![]()
a już, kurwa, nie mam co z tymi pieniędzmi robićSzacun za odwagę. Ja bym siedział na kiblu i obgryzał paznokcie z nerwów.
@1.60 awans Dania, szału nie ma. Liczyłem, że może z 1.80 chociaż dadzą.Dobry mecz, ale mimo wszystko Dania
Belgia zgodnie z przewidywaniami ale wielka szkoda, że Kevin kontuzjowany a to był prawdopodobnie ostatni mecz CR7 na mistrzostwach europy.Ja mam po grany ich awans a czemu KDP miałby nie wyjść od początku? Z ciekawostek Kevin został najlepszym piłkarzem fazy grupowej.
W fortunie 1.80