Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na pewno nie cofnąłeś się w czasie?....Pozwoliłem sobie założyć temat piłkarski z tego względu, że pewnie nie tylko ja te wydarzenie jakim jest EURO 2020 będę oglądał, a że został miesiąc do imprezy, można podyskutować, kursy już są na grupy, na mecze także działamy.
Nazwa pozostała bez zmian - jest okNa pewno nie cofnąłeś się w czasie?....
To że rok jest 21, nie znaczy, że nazwa imprezy się z rokiem zmieniłaNa pewno nie cofnąłeś się w czasie?....
Chyba to puszczę bo dla mnie najpewniejszy kupon na EURO to jest.![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
ps. Euro za 3 tygodnie a tu taka cisza :P
Polska wyjdzie z trzeciego miejsca, zobaczysz :) a będą w czwórce najmocniejszych trzecich miejscWygląda ok tylko dałbym Francję 1-8 a naszych usunął. Nie zdziwię się jak z grupy nie wyjdziemy.
Tam nie ma kto strzelać, najsłabsza Hiszpania od lat, ale na nas powinno wystarczyć.Warto już zagrać Hiszpanię @1.50 z Polską ?
A buki juz zareagowaly na powolania Hiszpanii? Jesli nie to za dzien-dwa kurs na nich będzie wyższyWarto już zagrać Hiszpanię @1.50 z Polską ?
80JAKI KURS NA POLSKE, ZE WYGRA EURO? ZAGRAŁBYM
Darmowa kasa
Fajne taśmy. Ile dają casha?U mnie na ten moment pograna tylko wygrana Hiszpanii w grupie, za 4.43 plny.
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
![]()
EFORTUNA.PL
Poza tym podoba mi się kurs 1.40 na 1-2 miejsce Francji w grupie i pewnie pogram.![]()
1.5 jakośFajne taśmy. Ile dają casha?
Bierz panie bo ta hiszpania to jest skład papy i węgla, oni coś odjebią 100% to samo niemcy, nie zdziwię się jak obie te reprezentacje nie wyjdą nawet z grup.1.5 jakoś
Już bym wolał zagrać kontrę i rozważam taką opcję ale narazie się wstrzymuję. Wiem, że skład teoretycznie gorszy, ale w dalszym ciągu uważam, że jakościowo niszczą Szwecję czy Polskę, Ramosa nie ma ale kiedyś musi nastąpić zmiana pokoleniowa i młodzi powinni się pokazać.Bierz panie bo ta hiszpania to jest skład papy i węgla, oni coś odjebią 100% to samo niemcy, nie zdziwię się jak obie te reprezentacje nie wyjdą nawet z grup.
A jak połączysz z takim samym zakładem na Węgry, to masz @1,46
Wegry są w grupie z Niemcami, Francją i Portugalią
Wychodzę z każdej grupy po 2 drużyny + 4 najlepsze drużyny z trzecich miejsc ;)Dopiero teraz się uświadomiłem że takie mocne grupy są. Jak oni to losowali że taki trzy paki są razem hee.
Takie Węgry nie mają prawa wyjść.